Kloakmester – Sådan finder du dit nye job

Dit nye job som kloakmester venter på dig på Ofir.dk. Brug vores grundige jobsøgemaskine til at få overblik over ledige kloakmester-stillinger i hele landet. Find en stilling, der passer til din profil, og søg stillingen med det samme. Måske er jobbet væk igen allerede i morgen.

Som kloakmester er din arbejdsplads husejere, kommunale instanser, samt boligforeninger. Her arbejder du med forskellige kloakeringsopgaver. Dine specifikke arbejdsområder omfatter alle de afløbsinstallationer, der ligger mellem husets gulv eller fundament og videre ud i jorden. Som kloakmester skal du være ansvarsfuld og i stand til at arbejde selvstændigt, mens du også skal være i god fysisk form, da arbejdet er fysisk krævende.

For at give dig det bedst mulige overblik har vi samlet alle ledige kloakmester-stillinger i hele landet ét sted. På Ofir.dk kan du vælge og vrage mellem alle de ledige stillinger, som er interessante i forhold til din profil. Finder du ikke et job der er interessant i første omgang anbefaler vi, at du opretter en jobagent. Så giver vi dig besked når vi får nye stillinger.

Hvis du går i stå undervejs sidder vores kundeservicemedarbejdere klar til at chatte med dig. På Ofir.dk har du også fri og gratis adgang til en række hjælpeartikler og andre guides, som hjælper dig i din jobsøgning.

På Ofir.dk har vi over 10 år hjulpet jobsøgende med at finde job som kloakmester. Det gør os til en af Danmarks ældste og mest brugte jobportaler.

Når du bruger Ofir.dk , får du adgang til:
 

  • Et bredt udvalg af ledige kloakmester-stillinger
  • En af Danmarks mest populære jobportaler
  • Gratis vejledning og artikler
  • Hjælpsom og venlig kundeservice

Ledige job i denne kategori

Hvor i Danmark vil du arbejde som kloakmester? 

 Kloakmester Sjælland Kloakmester i Jylland Kloakmester på Fyn