Vinduespolerer – Sådan finder du dit nye job

Du er havnet det helt rette sted, hvis du leder efter drømmejobbet som vinduespolerer. Jobsøgemaskinen på Ofir.dk kan nemlig give dig overblik over ledige vinduespolerer-stillinger i Danmark – let og ligetil. Så snart du har fundet en stilling, der passer til din profil, kan du sende en ansøgning af sted med det samme. Slå til med det samme – måske er drømmestillingen væk i morgen!


Som vinduespolerer hjælper du dine kunder med at se klart gennem deres ruder. Du arbejder med en lang række opgaver indenfor vinduespudsning i private hjem, fabrikker, forretninger, kontorer, skoler og andre offentlige institutioner, samt andre virksomheder. Jobbet som vinduespolerer medfører stort ansvar, da du dagligt arbejder på stillads og i lift, og er i kontakt med kemiske rengøringsmidler.

Siden 1996 har Ofir.dk hjulpet hundredvis af jobsøgende med at finde drømmejobbet som vinduespolerer. Det gør os til en af Danmarks ældste og mest populære jobportaler.  Når du har fundet drømmestillingen skal du blot sende en ansøgning af sted – hurtigt, let og smertefrit. Hvis du går i stå undervejs skal du altid huske på, at vores venlige kundeservicemedarbejdere sidder klar til at chatte med dig og hjælpe dig videre.

Finder du ikke en stilling, der appellerer til din profil, så kan du oprette en jobagent. Så får du en mail så snart vi får nye ledige vinduespolerer-stillinger.

Når du bruger Ofir.dk , får du adgang til: 

  • Et bredt udvalg af ledige vinduespolerer-stillinger
  • Danmarks ældste og mest populære jobsøgemaskine 
  • Gratis vejledning hvis du går i stå
  • Venlig, kompetent og hjælpsom kundeservice
Ledige job i denne kategori

Hvor i Danmark vil du arbejde som vinduespolerer?

Vinduespolerer Sjælland Vinduespolerer i Jylland Vinduespolerer på Fyn