Sygeplejerske job – Find ledige stillinger som sygeplejerske her

sygeplejerske job – ledige stillinger Kom i gang med din jobsøgning efter ledige job som sygeplejerske her på Ofir.dk. Hver dag kan du finde mange nye job som sygeplejerske hos både det offentlige og private i hele landet.

På Ofir.dk er det let at finde nyt job som sygeplejerske. Se alle de ledige stillinger som sygeplejerske her, hvor du selv kan specificere din søgning, eller se de ledige sygeplejerskejobs i forskellige områder i landet længere nede på siden.

Vi har samlet en masse gode råd og vejledninger til dig i vores jobguide. Her kan du finde alt du skal bruge om det at være ledig og søge job til du skriver kontrakten under, lander jobbet og sidder i din nye stilling.

Du har også mulighed for at få svar på dine spørgsmål om jobsøgning på Ofir.dk ved at tjekke Ofir help center eller kontakte vores kundeservice.

Lad dit næste sygeplejerske job finde dig

Tit og ofte er det kun de hurtigste ansøgere, der kommer til samtale. Med en jobagent hos Ofir får du de relevante stillinger på mail, så snart de bliver slået op. Vi laver med andre ord det opsøgende arbejde for dig, så du finder dit næste job før de andre.

Under alle omstændinger er Ofir.dk det perfekte sted at starte din jobsøgning.

Find dit næste sygeplejerske job via områdesøgning

Herunder finder du job som sygeplejerske fordelt på forskellige områder og byer i landet. Klik der, hvor du vil søge job og find alle de ledige sygeplejerskejobs der er i området netop nu. Du kan også filtrere din søgning i venstre side af søgeresultatet, så du fx kun ser deltids- eller fuldtidsstillinger. Du kan også gøre din søgning bredere eller mere snæver ved at vælge nye byer eller områder til eller fra.

Find job som sygeplejerske i en lægepraksis

Er du sygeplejerske og ønsker job i en lægepraksis? I en almen praksis er sygeplejerskens stillingsbetegnelse ofte enten praksissygeplejerske eller konsultationssygeplejerske. Som konsultationssygeplejerske er det godt at have et bredt fagligt spænd med erfaring inden for både medicinske og kirurgiske afdelinger og fx fra hjemmeplejen, så man har erfaring med at møde mange forskellige typer mennesker og situationer. Det er et job, hvor to dage aldrig er ens, da du skal forholde dig til de mange patienter, der kommer ind i løbet af en dag og give dem den rette behandling. Ønsker du job som sygeplejerske i en almen praksis er det en god idé at søge mere specifikt efter denne type stilling. Se resultaterne for ledige job som sygeplejerske i lægepraksis ved at klikke her.

Find job som sygeplejerske på privathospital

Ønsker du et sygeplejerskejob på et privathospital kan du søge specifikt efter dette på Ofir.dk eller ved at klikke her, så sender vi dig direkte videre til vores søgeresultater på ledige sygeplejerskestillinger på privathospitaler. Der findes forskellige slags privathospitaler. De fleste udfører medicinske og kirurgiske behandlinger som på et offentligt hospital, mens andre tilbyder kosmetiske behandlinger. Privathospitaler tager sig ikke kun af patienter, der selv vælger at betale for deres behandling. De behandler også patienter fra det offentlige, hvis der er for lang ventetid eller patienter med en privat sundhedsforsikring, hvor forsikringen betaler. Ønsker du job som sygeplejerske på et privathospital er det en god idé at søge mere specifikt efter denne type stilling. Se resultaterne for ledige job som sygeplejerske på privathospital ved at klikke her.

Se Ofirs analyse om jobbet som sygeplejerske

Ofir har i maj og juni 2020 udsendt et spørgeskema til 4.000 modtagere, hvoraf 350 sygeplejersker har deltaget i undersøgelsen. 89 % arbejder i den offentlige sektor, og undersøgelsen viser, at særligt lønnen, opgaverne og ønsket om normale arbejdstider vægtes som en stor motivationsfaktor for at skifte sektor.

Se hele undersøgelsen her