Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

1-2 introduktionsstillinger, kirurgisk sektion, Gastroenheden

Introduktionsstilling (no. 1516150-30-i-02 og 1516150-30-i-06) er ledig til besættelse fra 1. april 2018 i Gastroenheden, Kirurgisk Sektion, Herlev og Gentofte Hospital.

Afdelingen varetager et af de største akut-kirurgiske optag i Danmark og giver rig mulighed for at opnå kompetencer inden for vurdering, diagnosticering og stabilisering af den akutte kirurgiske patient. Dertil et stort akut-kirurgisk flow med rig mulighed for at tilegne sig de kirurgiske egenskaber der forventes i en introduktionsstilling i kirurgi. Afdelingen har gennem de seneste år revideret og standardiseret introduktionsforløbene og kan konkret tilbyde

  • Standardiseret oplæring i endoskopi, startende med CAMES-kurser og herefter fokuseret oplæringsperiode i endoskopisk afsnit med efterfølgende sekmalagte dage i endoskopisk afsnit (gastroskopi + Sigmoideoskopi).
  • Betalt kursus i traumemodtagelse (ATLS)
  • Ultralydskursus i afdelingen med introduktion til scanning for galdesten, aneurysmer samt FAST-scanning
  • Vejleder-team dedikeret til Introduktionsstillingerne med struktureret vejledning og karriererådgivning
  • Rigelig akut-kirurgisk erfaring (abscesser, laparoskopi, laparoskopisk appendektomi)
  • Superviseret elektiv kirurgi (primært laparoskopisk cholecystektomi)

Ansøgere med
  • Kirurgisk erfaring
  • Erfaring indenfor forskning

bliver opprioriteret, men det er ikke en nødvendighed for at ansøge. Man vil blive placeret i passende vagtlag (Forvagt/Mellemvagt) men det forventes at man indgår i mellemvagtslag relativt tidligt i forløbet.

Ansøgningen skal fremsendes via linket vedlagt autorisation, curriculum vitae, evt. navn på reference som kan kontaktes og evt. operationsliste.

Ansøgningsfrist 28. marts 2018. Ansættelsessamtale umiddelbart herefter. Spørgsmål kan rettes til uddannelsesansvarlig Thomas Korgaard (tjen0261@regionh.dk), tlf. 3868 1633.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her