Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

1-2 Rustfast klejnsmede søges

Vil du svejse komplekse maskiner i rustfri?

Hvis ja, så har vi stillingen. For virksomhed nær Støvring, søger HR-Industries 1-2 rustfast klejnsmede, til svejs og opbyg af maskiner.

Omkring dig: Erfaring med svejs i rustfri. Du er ansvarsbevidst, fleksibel og sikrer gode løsninger i en hverdag, hvor du og teamet har ansvar for at vi afleverer kvalitetsopbygninger til aftalt tid.

 For den rette kan vi tilbyde: Et spændende og udfordrende job i uformelle rammer i en virksomhed, hvor der ikke er langt fra tanke til handling. Vi tilbyder dig en afvekslende hverdag i godt miljø. Jobbet er et projekt på 3 mdr. til at starte med mulighed for forlængelse.

Ansøg:Send ansøgning snarest muligt, hvor du skriver lidt om dig selv, hvilke forventninger du har til jobbet og hvorfor du er den rette til at besætte det opslåede job. Medsend dit CV med oplysninger om hvor du har arbejdet, i hvilke perioder, hvad du har beskæftiget dig med og hvad du har haft ansvar for.

Har du spørgsmål, kan du kontakte HR-konsulent Dina på tlf.: 86 42 35 40 hverdage imellem 08.00 til 16.00. Samtaler finder løbende sted og udvælgelse kan ske før ansøgningsfristens udløb. 

Send CV til job@hr-industries.dk


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her