Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

1-3 dag og vågne nattevagter i Hornbæk

Dit nye job som respiratorisk hjælper
Søger du et meningsfyldt arbejde?

I Kokkedal bor en 50-årig mand, der for nylig blev ramt af en blodprop. Han er nu lam i det meste af kroppen og får hjælp af en respirator til at trække vejret. Han har brug for dig, der vil være hans hjælper og give ham livskvalitet og praktisk hjælp i hans nye liv.

Du behøver ikke have erfaring fra lignende job eller fra sundhedssektoren. Måske kommer du fra en helt anden branche og står overfor et karriereskifte. Det er vigtigste er, at du er klar på at løfte opgaven med at sikre primært fysisk trivsel for den 50-årige mand.

Manden har brug for din hjælp til alt, herunder al personlig hygiejne. Han er en varm og glad person og har særlig interesse for biler, motorcykler og film. Du behøver dog ikke have samme interesser for at søge jobbet.

Han skal gennem en længere genoptræning på Klinik for Rygmarvsskader i Hornbæk, inden han er klar til at komme hjem til Kokkedal. Du skal derfor være indstillet på, at dit arbejdssted vil variere i de første måneder.

Arbejdstid
Vi forestiller os, at du har 1–3 vagter pr. uge. Hver vagt varer i 12 timer.
Dagvagterne er fra kl. 08:00-20:00.
Nattevagterne er fra kl. 20:00-08:00.
Bemærk, det er vågne nattevagter, hvor du skal overvåge borgeren og hans respirator. Du skal både kunne tage dag- og nattevagter.

Ligesom dine kolleger på holdet er du fleksibel, da I skal dække ind for hinanden ved sygdom og ferier.

Erfaren hjælper eller ej – vi har brug for dig
Du behøver som sagt ikke have den store erfaring med sundhedsfagligt arbejde. Det vigtigste er din vilje og lyst til at hjælpe manden. At du er imødekommende og har en god forståelse for hjælperrollen er dog noget, manden vil sætte stor pris på.

Du skal være ikke-ryger og have et kørekort, så du kan køre hans handicapbil. Det vil være en fordel at du har egen bil

Du er aldrig alene
Du får nemlig en fast rådgiver, som du altid kan søge råd og vejledning hos. Så selvom du ikke omgiver dig med kolleger, når du er på job, har du altid DUOS med dig. Du bliver en del af et fast team omkring borgerne. Sammen med jeres rådgiver afholder I jævnligt personalemøder.

Hos os kan du være sikker på, at der er ordnede forhold. Vi tilbyder løn og pension efter overenskomst samt ansvars- og arbejdsskadeforsikring. Du udvikler dig både personligt og fagligt hver dag, du er på job. Det kan du slet ikke undgå, når du er sammen med mennesker.

Kan du se dig selv i jobbet?
Så tøv ikke - send en ansøgning hurtigst muligt via ansøgningslinket nedenfor. Husk, at du skal være logget ind på din profil for at søge. Finder vi dig relevant til stillingen, ringer vi til dig. Uanset hvad så får du svar på din ansøgning så hurtigt som muligt. Vi håber dog på din tålmodighed, hvis det trækker lidt ud. Det er vigtigt for os, at vi får lavet det helt rette match mellem borgeren og hjælperen.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Mette Høver på telefon 36 34 79 00.

Vi er mennesker, der hjælper mennesker
DUOS hjælper mennesker i hverdagen og understøtter dem i svære situationer. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at vi skal sætte borgeren i centrum og opbygge tillid, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske. Vi glæder os til at høre fra dig.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.