Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

1 introduktionsstilling i Gynækologi og Obstetrik er ledig til besættelse per 1.august 2021 på Amager og Hvidovre Hospital

Gynækologisk/Obstetrisk afdeling, Hvidovre Hospital søger reservelæge til klassificeret introduktionsstilling i 1 år, nr. 1330161-38-i-2. Hvidovre Hospitals Gynækologisk/Obstetriske afdeling er med 60 normerede senge, ca. 7000 fødsler og 13.000 udskrivninger en meget stor afdeling med i alt ca. 450 medarbejdere, heraf ca. 75 læger.

Afdelingen er specialiseret inden for gynækologi, urogynækologi, ultralydsdiagnostik, obstetrik og fertilitetsbehandling og varetager alle opgaver indenfor specialet fraset visse onkologiske og obstetriske patientgrupper. Afdelingens gynækologiske og obstetriske funktionsområder er organiseret i afsnit med afsnitsledelser.

Dagarbejdet foregår for introduktionslægen i både obstetrik og gynækologi. Der foreligger detaljerede uddannelsesprogrammer og alle uddannelsessøgende læger får tildelt en vejleder under hele ansættelsen. Introduktionslægen har 2 vejledere i sit forløb, en gynækolog og en obstetriker.

Introduktionslægen indgår i alle dagsfunktioner samt i afdelingens vagtarbejde. Der er fire læger i tilstedeværelsesvagt hele døgnet rundt, 2 bagvagter og 2 forvagter. Derudover er der yderligere en reservelæge i obstetrisk vagt kl. 15 – 23 alle ugens dage – denne funktion ventes at kunne dækkes af introduktionslægen efter 6 måneder i afdelingen. Der er alle hverdage en bagvagt til at varetage gynækologisk/obstetriske funktioner til kl. 18, samt lørdage i dagtiden.

Der er funktion i Dagkirurgisk afsnit til kl. 18 fire dage om ugen. Der er en stuegangsgående læge på barselafsnittet kl. 9 – 15 hver søndag.

Denne organisering muliggør supervision også i alt akut arbejde.

Afdelingen er forskningsmæssigt aktiv og vil gerne fremme allerede igangværende akademisk aktivitet hos introduktionslæger eller hjælpe til at initiere denne.

Afdelingen deltager som universitetsafdeling i uddannelsen af læger, sygeplejersker, jordemødre, sekretærer og sosu-assistenter.

Ansøgningens CV skal stilles op dels i de 7 lægeroller, dels i et kronologisk CV.

Yderligere oplysninger og kan rekvireres hos Ledende overlæge Charlotte Wilken-Jensen tlf. 3862 1886 – mail: charlotte.wilken-jensen@regionh.dk.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Ansøgning fremsendes som anført.

Ansøgningsfrist: Mandag den 12.april 2021 kl. 12.00

Ansættelsessamtaler: Er planlagt til mandag den 26.april 2020
Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.