Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

1. reservelæge til Rigshospitalets Klinik for Rygmarvsskader.

En stilling som vikar for 1. reservelæge/reservelæge er til besættelse 1. marts 2020 (eller efter aftale) og 6 måneder frem.

Stillingen vil især være relevant for en læge, der har haft intro eller HU i neurologi, neurokirurgi, almen medicin, reumatologi eller geriatri, men klinisk erfarne medicinere i øvrigt kan også søge. Erfaring med neurorehabilitering er en fordel men ikke et krav. Du får en uddannelsesplan, så du er sikker på, at du får noget ud af at være hos os.

Klinikken er højt specialiseret inden for neurorehabilitering af rygmarvsskader. Der er et godt tværfagligt og kollegialt lærings- og arbejdsmiljø. Der vil blive arbejdsfunktioner ved stuegange. Arbejdet er meget spændende og selvstændigt med mange både almene og specialiserede funktioner. Stillingen er vagtfri, og der arbejdes ikke i weekend.

Klinikken har 43 sengepladser til patienter med behov for neurorehabilitering efter, at de har fået en rygmarvsskade. Patienterne er i alle aldre. Neurorehabilitering efter en rygmarvsskade er en tværfaglig opgave, og vi arbejder derfor i teams med plejepersonale, terapeuter, socialrådgivere, psykolog og sekretærer. Vi har fokus på, at vores patienter opnår et selvstændigt og meningsfyldt liv, så de kan blive aktive og deltagende medborgere.

Klinikken er fysisk placeret i naturskønne omgivelser i Hornbæk og er en udefunktion i Rigshospitalets Neurocenter. Klinikken flytter i 2023 til en nybygget neurorehabiliteringsafdeling og integrerer dermed med afdelingen for hjerneskaderehabilitering i 125 sengepladser og ambulatorium.

Yderligere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til ledende sekretær Marianne Egelund Britbo telefon 38631981, mail: marianne.egelund.britbo@regionh.dk

Ansøgningsfrist: Onsdag den 5. februar 2020 kl. 12.00.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.