Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

1 servicemedarbejder til Sushi restaurant i Middelfart

Har du følgende kvalifikationer:Lærenem, serviceminded, har gå-på-mod, forståelse, respekt for råvarer og er flexibel, så er det måske lige dig vi står og mangler.Til vores Sushirestaurant/take away forretning søger vi en flexibel servicemedarbejder. Arbejdsopgaverne for servicemedarbejderen vil være at tage imod bestilling, betjene kunder, servere og andre forefaldende opgaver, også i køkkenet.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329825535Phoenix-9e59834e12018-06-04T00:00:001 servicemedarbejder til Sushi restaurant i Middelfart

Har du følgende kvalifikationer:Lærenem, serviceminded, har gå-på-mod, forståelse, respekt for råvarer og er flexibel, så er det måske lige dig vi står og mangler.Til vores Sushirestaurant/take away forretning søger vi en flexibel servicemedarbejder. Arbejdsopgaverne for servicemedarbejderen vil være at tage imod bestilling, betjene kunder, servere og andre forefaldende opgaver, også i køkkenet.

2018-07-31T00:50:36.863 Har du følgende kvalifikationer:Lærenem, serviceminded, har gå-på-mod, forståelse, respekt for råvarer og er flexibel, så er det måske lige dig vi står og mangler.Til vores Sushirestaurant take away forretning søger vi en flexibel servicemedarbejder. Arbejdsopgaverne for servicemedarbejderen vil være at tage imod bestilling, betjene kunder, servere og andre forefaldende opgaver, også i køkkenet.11Jobnet9e59834e100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-07-30T00:00:0000010EuropaDanmarkFyn & Sydfynske øerFynOdense3278761AIKO SUSHI ODENSE ApS11Kongensgade 385000Odense CDKDanmark0
mid@aikosushi.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent583968JobNet48351631000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=9e59834ehttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=9e59834ehttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=9e59834e&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=9e59834e&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/7.jpgSom Tjener hos AIKO SUSHI ODENSE ApS bliver du en del af et godt arbejdsmiljø og bliver dagligt mødt af nye spændende udfordringer.12008001Dansk3Læse/ tale512307Tjener18Hotel og restauration355428126Thanh Phong Phammid@aikosushi.dkDKDanmarkDKDanmark329988226TjenerRobot Tjener søges til servering i et prestigefyldt koncept: Du får god løn og faste arbejdstider A Hereford Beefstouw i Odense søger en veluddannet la carte tjener, fuld tid. Hos A Hereford Beefstouw har vi bygget en historisk succes på at skabe hyggelige rammer og tilberede det ekstraordinære måltid baseret på et saftigt og mørt stykke oksekød. Det kræver naturligvis de bedste råvarer, indbydende omgivelser og ikke mindst dygtige og motiverede medarbejdere. Den sikreste garanti for tilfredse kunder er glade og motiverede medarbejdere. Derfor tilbyder vi gerne: Ordnede forhold med fast vagtplan, pension og god løn. Et velfungerende team af tjenere og kokke. Dine kvalifikationer: Du skal have solid brancheerfaring. Du skal kunne arbejde selvstændigt og være i stand til at yde vores gæster en professionel service Du er ansvars- og kvalitetsbevidst. Du er engageret. Vi har et omfattende vinkort, så interesse for vin er et krav. Du har en høj stresstærskel - og du kan bevare overblikket i pressede situationer. Stillingen er en fuldtidsstilling, og tiltrædelse kan ske snarest. Lyder det som noget for dig? Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning og dit CV eller ring til Restauratør Jørgen Pedersen på tlf.: 60 82 13 58 E-mail: odense@a-h-b.dk Vi ser frem til at høre fra dig. Har du spørgsmål til stillingen, er du også velkommen til at ringe. A Hereford Beefstouw Vestergade 13, 5000 Odense C Tlf.: 66 12 02 22 www.ahb.dk odense A Hereford Beefstouw er en af de mest anerkendte danske restaurationskæder med restauranter i Grønland og Australien og har nu i 48 år opnået succes gennem et fokus på kvalitetsråvarer, gode vine, tilbehør og en unik indretning. Stemningen på A Hereford Beefstouw i Odense er tætpakket og fyldt med årtiers kæleri for detaljen. Med sans for hygge og atmosfære samt en usædvanlig forkærlighed for kunst har ægteparret Jørgen Pedersen og Kirsten Redder siden 1979 drevet restauranten med plads til 130 gæster.

Tjener søges til servering i et prestigefyldt koncept: Du får god løn og faste arbejdstider

 

A Hereford Beefstouw i Odense søger en veluddannet à la carte tjener, fuld tid.

 

Hos A Hereford Beefstouw har vi bygget en historisk succes på at skabe hyggelige rammer og tilberede det ekstraordinære måltid baseret på et saftigt og mørt stykke oksekød.

Det kræver naturligvis de bedste råvarer, indbydende omgivelser og ikke mindst dygtige og motiverede medarbejdere.

 

Den sikreste garanti for tilfredse kunder er glade og motiverede medarbejdere.

 

 • Derfor tilbyder vi gerne: 
 • Ordnede forhold med fast vagtplan, pension og god løn.
 • Et velfungerende team af tjenere og kokke.

 

 • Dine kvalifikationer:
 • Du skal have solid brancheerfaring.
 • Du skal kunne arbejde selvstændigt og være i stand til at yde vores gæster en professionel service
 • Du er ansvars- og kvalitetsbevidst.
 • Du er engageret.
 • Vi har et omfattende vinkort, så interesse for vin er et krav.
 • Du har en høj stresstærskel - og du kan bevare overblikket i pressede situationer.

 

 • Stillingen er en fuldtidsstilling, og tiltrædelse kan ske snarest.

 

 • Lyder det som noget for dig?

        Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning og dit CV / eller ring til Restauratør Jørgen Pedersen på tlf.: 60 82 13 58 E-mail: odense@a-h-b.dk

 

 • Vi ser frem til at høre fra dig.
 • Har du spørgsmål til stillingen, er du også velkommen til at ringe.

 

A Hereford Beefstouw

Vestergade 13, 5000 Odense C

Tlf.: 66 12 02 22

www.ahb.dk/odense

 

A Hereford Beefstouw er en af de mest anerkendte danske restaurationskæder med restauranter i Grønland og Australien og har nu i 48 år opnået succes gennem et fokus på kvalitetsråvarer, gode vine, tilbehør og en unik indretning. Stemningen på A Hereford Beefstouw i Odense er tætpakket og fyldt med årtiers kæleri for detaljen. Med sans for hygge og atmosfære samt en usædvanlig forkærlighed for kunst har ægteparret Jørgen Pedersen og Kirsten Redder siden 1979 drevet restauranten med plads til 130 gæster.

JØRGEN PEDERSEN RESTAURATØR ODENSE APSOdense C2019-04-01T00:00:002019-05-27T00:00:00
329988209Studiejob - Servering/serviceafdeling på Odense StadionRobot Vi har travlt og udvider staben med serveringspersonale og i vores serviceteam. Mangler du et godt studiejob, så søger vi lige nu: Serveringspersonale: du servicere vores gæster med et stort smil til OBs hjemmekampe, kurser, fester og konferencer på stadion. Serviceteam: du er blæksprutten, der er med fra start til slut, opgaverne er blandt andet: Opstilling til arrangementer på stadion. Opvask Hjælpe med til kampene Servicere vores buffeter Kort sagt - mange bolde i luften og en super afdeling med humor og travlhed. Fysisk krævende arbejde kan forekomme i Serviceteamet. Fælles for begge positioner er, at det er et super velegnet studiejob, specielt hvis du både kan arbejde i dagstimerne og i weekenderne. Dag og aftenvagter vil være at finde i begge jobs. Vi glæder os til at høre fra dig og tiltrædelse er så hurtigt som muligt. Kontakt gerne F&B Manager Adam Berg på 4016 2298 for spørgsmål.

Vi har travlt og udvider staben med serveringspersonale og i vores serviceteam.

Mangler du et godt studiejob, så søger vi lige nu:

Serveringspersonale: du servicere vores gæster med et stort smil til OBs hjemmekampe, kurser, fester og konferencer på stadion.

Serviceteam: du er blæksprutten, der er med fra start til slut, opgaverne er blandt andet:

Opstilling til arrangementer på stadion.

Opvask

Hjælpe med til kampene

Servicere vores buffeter

Kort sagt - mange bolde i luften og en super afdeling med humor og travlhed.

Fysisk krævende arbejde kan forekomme i Serviceteamet.

Fælles for begge positioner er, at det er et super velegnet studiejob, specielt hvis du både kan arbejde i dagstimerne og i weekenderne.

Dag og aftenvagter vil være at finde i begge jobs.

Vi glæder os til at høre fra dig og tiltrædelse er så hurtigt som muligt.

Kontakt gerne F&B Manager Adam Berg på 4016 2298 for spørgsmål.

Odense Sport & EventOdense SØ2019-04-01T00:00:002019-05-26T00:00:00
329985636TJENER MedhjælperRobot TJENER Medhjælper A Hereford Beefstouw i Odense søger en tjenermedhjælper, deltid, 10 timer ugentlig. Kvalifikationer: Du skal være frisk og have interesse for faget Du skal være i stand til at yde vores gæster en god service. Du er ansvars- og kvalitetsbevidst. Du er engageret. Du har en høj stresstærskel - og du kan bevare overblikket i pressede situationer. Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning og CV til: odense@a-h-b.dk Vi ser frem til at høre fra dig. Tiltrædelse efter aftale. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Jørgen Pedersen på tlf. 60 82 13 58. Lyder det som noget for dig? A Hereford Beefstouw Vestergade 13, 5000 Odense C Tlf.: 66 12 02 22

TJENER Medhjælper

A Hereford Beefstouw i Odense søger en tjenermedhjælper, deltid, 10 timer ugentlig.

Kvalifikationer: 

 • Du skal være frisk og have interesse for faget
 • Du skal være i stand til at yde vores gæster en god service.
 • Du er ansvars- og kvalitetsbevidst.
 • Du er engageret.
 • Du har en høj stresstærskel - og du kan bevare overblikket i pressede situationer.
 • Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning og CV til: odense@a-h-b.dk   
 • Vi ser frem til at høre fra dig.
 • Tiltrædelse efter aftale.
 • Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at 
 • kontakte Jørgen Pedersen på tlf. 60 82 13 58.
 • Lyder det som noget for dig?
 •   

A Hereford Beefstouw

Vestergade 13, 5000 Odense C

Tlf.: 66 12 02 22

 

JØRGEN PEDERSEN RESTAURATØR ODENSE APSOdense C2019-03-27T00:00:002019-05-22T00:00:00
329999260Serveringsmedarbejder, fuldtid eller deltid?Robot Vi søger dig som har rigtig god erfaring indenfor servicebranchen. Om du er udlært tjener eller ej er ikke det afgørende. Vi forventer, at du er serviceminded, lærenem, har gå på mod, respekt for råvarer og kan bevare overblikket selv i de mest pressede situationer. Dine væsentligste arbejdsopgaver vil være betjening af gæster i restauranten og klargørelse af take away ordrer. Herudover daglige rutinemæssige opgaver som f.eks. at holde styr på lager af emballage, drikkevarer. Arbejdstiden er indenfor kl. 15-21 Send din ansøgning til nyb@aikosushi.dk

Vi søger dig som har rigtig god erfaring indenfor servicebranchen. Om du er udlært tjener eller ej er ikke det afgørende.

Vi forventer, at du er serviceminded, lærenem, har gå på mod, respekt for råvarer og kan bevare overblikket selv i de mest pressede situationer.

Dine væsentligste arbejdsopgaver vil være betjening af gæster i restauranten og klargørelse af take away ordrer.  Herudover daglige rutinemæssige opgaver som f.eks. at holde styr på lager af emballage, drikkevarer.

Arbejdstiden er indenfor kl. 15-21 

Send din ansøgning til nyb@aikosushi.dk

Aiko Sushi Nyborg ApSNyborg2019-04-02T00:00:002019-05-28T00:00:00
329977457Faglært tjener til Salig Simons Gaard i SvendborgRobot Salig Simons Gaard er i en rygende udvikling, og vi er derfor klar til at udvide vores team med en glad og smilende tjener til både dags- og aftenvagter på hverdage og i weekender. Vi søger en frisk og udadvendt person, som kan fungere i et til tider travlt miljø. Arbejdets karakter består primært i at servicere gæsterne sammen med det øvrige personale, men også klargøring og nedlukning af lokaler samt opfyldning af lager. Vagterne vil fortrinsvis være på Salig Simons Gaard, men der vil også være vagter på Resum og i Den Blå Kirke. Stederne det drejer sig om, er følgende: Salig Simons Gaard - Frokost- og aftenrestaurant Den Blå Kirke - Selskabslokaler Resum - Aftenrestaurant Vi tilbyder dig: Gode kollegaer, der er uddannet fra nogle af landets bedste restauranter. En arbejdsplads med et højt service- og gastronomiskniveau. Et godt arbejdsmiljø. Både a la carte- og selskabsservering. Medbestemmelse i dagligdagen. Egne ansvarsområder. Som tjener hos os, får du en spændende og alsidig hverdag. Vi søger en faglært tjener - du kan både være nyudlært eller med flere års erfaring. Kontakt: Lyder ovenstående som noget for dig, kontakt da restaurantchef Katja Gubi på mail: katja@saligsimonsgaard.dk, eller kig forbi Brogade 37A, 5700 Svendborg, med en ansøgning. Vi glæder os til at høre fra dig! Ansættelse hurtigst muligt.

Salig Simons Gaard er i en rygende udvikling, og vi er derfor klar til at udvide vores team med en glad og smilende tjener til både dags- og aftenvagter på hverdage og i weekender.

Vi søger en frisk og udadvendt person, som kan fungere i et til tider travlt miljø.

Arbejdets karakter består primært i at servicere gæsterne sammen med det øvrige personale, men også klargøring og nedlukning af lokaler samt opfyldning af lager.

Vagterne vil fortrinsvis være på Salig Simons Gaard, men der vil også være vagter på Resumé og i Den Blå Kirke.

Stederne det drejer sig om, er følgende:
Salig Simons Gaard - Frokost- og aftenrestaurant
Den Blå Kirke - Selskabslokaler
Resumé - Aftenrestaurant

Vi tilbyder dig:

 • Gode kollegaer, der er uddannet fra nogle af landets bedste restauranter.
 • En arbejdsplads med et højt service- og gastronomiskniveau.
 • Et godt arbejdsmiljø.
 • Både a la carte- og selskabsservering.
 • Medbestemmelse i dagligdagen.
 • Egne ansvarsområder.

Som tjener hos os, får du en spændende og alsidig hverdag.

Vi søger en faglært tjener - du kan både være nyudlært eller med flere års erfaring.

Kontakt:
Lyder ovenstående som noget for dig, kontakt da restaurantchef Katja Gubi på mail: katja@saligsimonsgaard.dk, eller kig forbi Brogade 37A, 5700 Svendborg, med en ansøgning.
Vi glæder os til at høre fra dig!

Ansættelse hurtigst muligt.

Salig Simons GaardSvendborg2019-03-13T00:00:002019-05-09T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Tjener

JØRGEN PEDERSEN RESTAURATØR ODENSE APS

Odense C
Tjener søges til servering i et prestigefyldt koncept: Du får god løn og faste arbejdstider A Hereford Beefstouw i Odense søger en veluddannet la carte tjener, fuld tid. Hos A Hereford Beefstouw har vi bygget en historisk succes på at skabe hyggelig...
Indrykket:1. april 2019
Udløbsdato:27. maj 2019

Studiejob - Servering/serviceafdeling på Odense Stadion

Odense Sport & Event

Odense SØ
Vi har travlt og udvider staben med serveringspersonale og i vores serviceteam. Mangler du et godt studiejob, så søger vi lige nu: Serveringspersonale: du servicere vores gæster med et stort smil til OBs hjemmekampe, kurser, fester og konferencer på...
Indrykket:1. april 2019
Udløbsdato:26. maj 2019

TJENER Medhjælper

JØRGEN PEDERSEN RESTAURATØR ODENSE APS

Odense C
TJENER Medhjælper A Hereford Beefstouw i Odense søger en tjenermedhjælper, deltid, 10 timer ugentlig. Kvalifikationer: Du skal være frisk og have interesse for faget Du skal være i stand til at yde vores gæster en god service. Du er ansvars- og kval...
Indrykket:27. marts 2019
Udløbsdato:22. maj 2019

Serveringsmedarbejder, fuldtid eller deltid?

Aiko Sushi Nyborg ApS

Nyborg
Vi søger dig som har rigtig god erfaring indenfor servicebranchen. Om du er udlært tjener eller ej er ikke det afgørende. Vi forventer, at du er serviceminded, lærenem, har gå på mod, respekt for råvarer og kan bevare overblikket selv i de mest pres...
Indrykket:2. april 2019
Udløbsdato:28. maj 2019

Faglært tjener til Salig Simons Gaard i Svendborg

Salig Simons Gaard

Svendborg
Salig Simons Gaard er i en rygende udvikling, og vi er derfor klar til at udvide vores team med en glad og smilende tjener til både dags- og aftenvagter på hverdage og i weekender. Vi søger en frisk og udadvendt person, som kan fungere i et til tide...
Indrykket:13. marts 2019
Udløbsdato:9. maj 2019