Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

1 servicemedarbejder til Sushi restaurant i Nyborg

Har du følgende kvalifikationer:Lærenem, serviceminded, har gå-på-mod, forståelse, respekt for råvarer og er flexibel, så er det måske lige dig vi står og mangler.Til vores Sushirestaurant/take away forretning søger vi en flexibel servicemedarbejder. Arbejdsopgaverne for servicemedarbejderen vil være at tage imod bestilling, betjene kunder, servere og andre forefaldende opgaver, også i køkkenet.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329825510Phoenix-5d2e97e912018-06-04T00:00:001 servicemedarbejder til Sushi restaurant i Nyborg

Har du følgende kvalifikationer:Lærenem, serviceminded, har gå-på-mod, forståelse, respekt for råvarer og er flexibel, så er det måske lige dig vi står og mangler.Til vores Sushirestaurant/take away forretning søger vi en flexibel servicemedarbejder. Arbejdsopgaverne for servicemedarbejderen vil være at tage imod bestilling, betjene kunder, servere og andre forefaldende opgaver, også i køkkenet.

2018-07-31T00:50:36.330 Har du følgende kvalifikationer:Lærenem, serviceminded, har gå-på-mod, forståelse, respekt for råvarer og er flexibel, så er det måske lige dig vi står og mangler.Til vores Sushirestaurant take away forretning søger vi en flexibel servicemedarbejder. Arbejdsopgaverne for servicemedarbejderen vil være at tage imod bestilling, betjene kunder, servere og andre forefaldende opgaver, også i køkkenet.11Jobnet5d2e97e9100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-07-30T00:00:0000010EuropaDanmarkFyn & Sydfynske øerFynOdense3278738AIKO SUSHI ODENSE ApS11Kongensgade 385000Odense CDKDanmark0
nyb@aikosushi.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent583971JobNet48351801000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=5d2e97e9https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=5d2e97e9https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=5d2e97e9&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=5d2e97e9&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/13.jpgEr du serviceminded og har interesser indenfor hotel- og restaurationsbranchen? Hos AIKO SUSHI ODENSE ApS får du rige muligheder for at gøre et indtryk på omverden.12008001Dansk3Læse/ tale512307Tjener18Hotel og restauration355428101Thanh Phong Phamnyb@aikosushi.dkDKDanmarkDKDanmark329938519Frisk og dygtig morgentjenerRobot Vi søger en moden person med stor lyst til at påtage sig værtsskabet for alle vores dejlige brunch- og frokostgæster. Er du en fagligt dygtig, kvalitetsbevidst og energisk person der kan udvise positivitet i en forandringsfuld og travl hverdag? Kan du samtidig leve op til vores ånd om at præstere det absolut bedste hver dag? Så glæder vi os til at høre fra dig! Vi tilbyder en fantastisk arbejdsplads, hvor der altid er gang i den og hvor du får stor mulighed og frihed til at præge udviklingen af cafeen. Du får masser af plads til individualitet og gode ideer. Vi tilbyder desuden en yderst fordelagtig vagtplan, hvor arbejdstiden udelukkende ligger i hverdage fra 8-16. Kun weekend arbejde hver 3. weekend! Stillingen er 32 timer om ugen (4 arbejdsdage 3 fridage) Vi forestiller os at du: Er uddannet tjener eller har tilsvarende uddannelse eller praktisk erfaring (Min. 3-4 år) i servicebranchen. Har en høj stressterskel og kan bevare det gode humør ved travlhed. Effektivt og selvstændigt kan sætte dig selv i arbejde hvor der er behov. Er helt vild med at servicere mennesker og give smil videre. Er du lige den vi mangler? Så send os en ansøgning til nedenstående mail. Vi ser gerne at du vedhæfter et billede og anbefaling(er) til din ansøgning. Ligeledes skal vi gøre opmærksom på at vi kan modtage personfølsomme data (jvf. persondataloven) i forbindelse med din ansøgning og at du derfor implicit har accepteret dette ved fremsendelse. Vi glæder os meget til at høre fra dig. Tiltrædelse hurtigst muligt, men vi venter naturligvis gerne på den rette. For spørgsmål vedr. stillingen kan jeg kontaktes på tlf 65907447

Vi søger en moden person med stor lyst til at påtage sig værtsskabet for alle vores dejlige brunch- og frokostgæster. Er du en fagligt dygtig, kvalitetsbevidst og energisk person der kan udvise positivitet i en forandringsfuld og travl hverdag? Kan du samtidig leve op til vores ånd om at præstere det absolut bedste hver dag? Så glæder vi os til at høre fra dig!

Vi tilbyder en fantastisk arbejdsplads, hvor der altid er gang i den og hvor du får stor mulighed og frihed til at præge udviklingen af cafeen. Du får masser af plads til individualitet og gode ideer.

Vi tilbyder desuden en yderst fordelagtig vagtplan, hvor arbejdstiden udelukkende ligger i hverdage fra 8-16. Kun weekend arbejde hver 3. weekend!

Stillingen er 32 timer om ugen (4 arbejdsdage + 3 fridage)

Vi forestiller os at du:

 • Er uddannet tjener eller har tilsvarende uddannelse eller praktisk erfaring (Min. 3-4 år) i servicebranchen.
 • Har en høj stressterskel og kan bevare det gode humør ved travlhed.
 • Effektivt og selvstændigt kan sætte dig selv i arbejde hvor der er behov.
 • Er helt vild med at servicere mennesker og give smil videre.

Er du lige den vi mangler? Så send os en ansøgning til nedenstående mail.

Vi ser gerne at du vedhæfter et billede og anbefaling(er) til din ansøgning.

Ligeledes skal vi gøre opmærksom på at vi kan modtage personfølsomme data (jvf. persondataloven) i forbindelse med din ansøgning og at du derfor implicit har accepteret dette ved fremsendelse.

Vi glæder os meget til at høre fra dig. Tiltrædelse hurtigst muligt, men vi venter naturligvis gerne på den rette.

For spørgsmål vedr. stillingen kan jeg kontaktes på tlf 65907447

FROGGY ApSOdense C2019-01-08T00:00:002019-02-28T00:00:00
329938176Chicago Burger i Korup søger 3 tjenere på fuld tidRobot Vi søger 3 tjenere til servicering af vores gæster. Du skal tage imod bestillinger, betaling samt servere mad og rydde af. Om dig: Serviceminded Energisk og altid har et smil på læben Udadvendt og positivt indstillet Fleksibel med arbejdstider og er en stabil medarbejder At du kan tage ansvar Du er engageret og kvalitetsbevidst Imødekommende og præsentabel Samarbejder problemfrit med ledere og kollegaer Send din ansøgning CV med foto til: chicagoburgerdk@gmail.com Venligst marker ansøgningen med Korup .

Vi søger 3 tjenere til servicering af vores gæster. Du skal tage imod bestillinger, betaling samt servere mad og rydde af.

Om dig:

 • Serviceminded
 • Energisk og altid har et smil på læben
 • Udadvendt og positivt indstillet
 • Fleksibel med arbejdstider og er en stabil medarbejder
 • At du kan tage ansvar
 • Du er engageret og kvalitetsbevidst
 • Imødekommende og præsentabel
 • Samarbejder problemfrit med ledere og kollegaer

Send din ansøgning + CV med foto til: chicagoburgerdk@gmail.com

Venligst marker ansøgningen med "Korup".

Chicago BurgerOdense NV2019-01-08T00:00:002019-01-25T00:00:00
329935024Memphis Roadhouse is looking for a Service ProfessionalRobot We are seeking part time servers cashiers with natural born hospitality skills to join our team. Memphis Roadhouse has recently opened a new location in Odense. We are professional restaurant organization with our focus on food quality and guest service. Specializing in Soul Food from the American south, Memphis Roadhouse builds all of its food from the bottom up. All meats are cooked low and slow in our customized smoke ovens. We can offer you a challenge and range of experience that few can. We require: - intelligence and intiative - high levels of customer service - high energy and a genuine smile You deserve: - positive team environment - flexible hours - opportunity for growth Please send your CV to get the ball rolling.

We are seeking part time servers/cashiers with natural born hospitality skills to join our team.

Memphis Roadhouse has recently opened a new location in Odense.  We are professional restaurant organization with our focus on food quality and guest service.  Specializing in Soul Food from the American south, Memphis Roadhouse builds all of its food from the bottom up.  All meats are cooked ‘low and slow’ in our customized smoke ovens. We can offer you a challenge and range of experience that few can. 

 We require:  

- intelligence and intiative

- high levels of customer service

- high energy and a genuine smile

 

You deserve:  

- positive team environment - flexible hours

- opportunity for growth     

 

 

Please send your CV to get the ball rolling.

Memphis Roadhouse Odense ApSOdense SV2019-01-02T00:00:002019-02-15T00:00:00
329934952BartenderRobot Rådhuskælderen søger bartendere Rådhuskælderen søger bartendere, der har lyst til at sætte gang i festen fra den anden side af baren. Det foregår om natten i weekenderne. Kravene er : - Min. 18 år - Fleksibel i forhold til arbejdstider - Smilende og i godt humør - Håndtere stressede situationer - Gode samarbejdsevner - Serviceminded - Erfaring er ikke et must, men foretrukket

Rådhuskælderen søger bartendere

 

Rådhuskælderen søger bartendere, der har lyst til at sætte gang i festen fra den anden side af baren. Det foregår om natten i weekenderne.

 

Kravene er :

 

- Min. 18 år

- Fleksibel i forhold til arbejdstider

- Smilende og i godt humør

- Håndtere stressede situationer

- Gode samarbejdsevner

- Serviceminded

- Erfaring er ikke et must, men foretrukket 

RådhuskælderenOdense C2019-01-02T00:00:002019-02-01T00:00:00
329926513Serveringsmedarbejder, fuldtid eller deltid?Robot Vi søger dig som har rigtig god erfaring indenfor servicebranchen. Om du er udlært tjener eller ej er ikke det afgørende. Vi forventer, at du er serviceminded, lærenem, har gå på mod, respekt for råvarer og kan bevare overblikket selv i de mest pressede situationer. Dine væsentligste arbejdsopgaver vil være betjening af gæster i restauranten og klargørelse af take away ordrer. Herudover daglige rutinemæssige opgaver som f.eks. at holde styr på lager af emballage, drikkevarer. Arbejdstiden er indenfor kl. 15-21 Send din ansøgning til nyb@aikosushi.dk

Vi søger dig som har rigtig god erfaring indenfor servicebranchen. Om du er udlært tjener eller ej er ikke det afgørende.

Vi forventer, at du er serviceminded, lærenem, har gå på mod, respekt for råvarer og kan bevare overblikket selv i de mest pressede situationer.

Dine væsentligste arbejdsopgaver vil være betjening af gæster i restauranten og klargørelse af take away ordrer.  Herudover daglige rutinemæssige opgaver som f.eks. at holde styr på lager af emballage, drikkevarer.

Arbejdstiden er indenfor kl. 15-21 

Send din ansøgning til nyb@aikosushi.dk

Aiko Sushi Nyborg ApSNyborg2018-12-12T00:00:002019-02-06T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Frisk og dygtig morgentjener

FROGGY ApS

Odense C
Vi søger en moden person med stor lyst til at påtage sig værtsskabet for alle vores dejlige brunch- og frokostgæster. Er du en fagligt dygtig, kvalitetsbevidst og energisk person der kan udvise positivitet i en forandringsfuld og travl hverdag? Kan ...
Indrykket:8. januar 2019
Udløbsdato:28. februar 2019

Chicago Burger i Korup søger 3 tjenere på fuld tid

Chicago Burger

Odense NV
Vi søger 3 tjenere til servicering af vores gæster. Du skal tage imod bestillinger, betaling samt servere mad og rydde af. Om dig: Serviceminded Energisk og altid har et smil på læben Udadvendt og positivt indstillet Fleksibel med arbejdstider og er...
Indrykket:8. januar 2019
Udløbsdato:25. januar 2019

Memphis Roadhouse is looking for a Service Professional

Memphis Roadhouse Odense ApS

Odense SV
We are seeking part time servers cashiers with natural born hospitality skills to join our team. Memphis Roadhouse has recently opened a new location in Odense. We are professional restaurant organization with our focus on food quality and guest ser...
Indrykket:2. januar 2019
Udløbsdato:15. februar 2019

Bartender

Rådhuskælderen

Odense C
Rådhuskælderen søger bartendere Rådhuskælderen søger bartendere, der har lyst til at sætte gang i festen fra den anden side af baren. Det foregår om natten i weekenderne. Kravene er : - Min. 18 år - Fleksibel i forhold til arbejdstider - Smilende og...
Indrykket:2. januar 2019
Udløbsdato:1. februar 2019

Serveringsmedarbejder, fuldtid eller deltid?

Aiko Sushi Nyborg ApS

Nyborg
Vi søger dig som har rigtig god erfaring indenfor servicebranchen. Om du er udlært tjener eller ej er ikke det afgørende. Vi forventer, at du er serviceminded, lærenem, har gå på mod, respekt for råvarer og kan bevare overblikket selv i de mest pres...
Indrykket:12. december 2018
Udløbsdato:6. februar 2019