Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

1 servicemedarbejder til Sushi restaurant i Nyborg

Har du følgende kvalifikationer:Lærenem, serviceminded, har gå-på-mod, forståelse, respekt for råvarer og er flexibel, så er det måske lige dig vi står og mangler.Til vores Sushirestaurant/take away forretning søger vi en flexibel servicemedarbejder. Arbejdsopgaverne for servicemedarbejderen vil være at tage imod bestilling, betjene kunder, servere og andre forefaldende opgaver, også i køkkenet.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329825510Phoenix-5d2e97e912018-06-04T00:00:001 servicemedarbejder til Sushi restaurant i Nyborg

Har du følgende kvalifikationer:Lærenem, serviceminded, har gå-på-mod, forståelse, respekt for råvarer og er flexibel, så er det måske lige dig vi står og mangler.Til vores Sushirestaurant/take away forretning søger vi en flexibel servicemedarbejder. Arbejdsopgaverne for servicemedarbejderen vil være at tage imod bestilling, betjene kunder, servere og andre forefaldende opgaver, også i køkkenet.

2018-07-31T00:50:36.330 Har du følgende kvalifikationer:Lærenem, serviceminded, har gå-på-mod, forståelse, respekt for råvarer og er flexibel, så er det måske lige dig vi står og mangler.Til vores Sushirestaurant take away forretning søger vi en flexibel servicemedarbejder. Arbejdsopgaverne for servicemedarbejderen vil være at tage imod bestilling, betjene kunder, servere og andre forefaldende opgaver, også i køkkenet.11Jobnet5d2e97e9100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-07-30T00:00:0000010EuropaDanmarkFyn & Sydfynske øerFynOdense3278738AIKO SUSHI ODENSE ApS11Kongensgade 385000Odense CDKDanmark0
nyb@aikosushi.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent583971JobNet48351801000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=5d2e97e9https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=5d2e97e9https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=5d2e97e9&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=5d2e97e9&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/13.jpgEr du serviceminded og har interesser indenfor hotel- og restaurationsbranchen? Hos AIKO SUSHI ODENSE ApS får du rige muligheder for at gøre et indtryk på omverden.12008001Dansk3Læse/ tale512307Tjener18Hotel og restauration355428101Thanh Phong Phamnyb@aikosushi.dkDKDanmarkDKDanmark329979825Chicago burger søger 2 fuldtidsansatte tjenereRobot Arbejdet vil hovedsageligt bestå af servicering af vores gæster. Du vil komme til at arbejde i et team med andre. Vi forventer at du er: Serviceminded Energisk og altid har et smil på læben Udadvendt og positivt indstillet Fleksibel med arbejdstider og er en stabil medarbejder At du kan tage ansvar Du er engageret og kvalitetsbevidst Imødekommende og præsentabel Samarbejder problemfrit med ledere og kollegaer Send din ansøgning CV med foto til: job@chicagoburger.dk Venligst marker ansøgningen med City .

Arbejdet vil hovedsageligt bestå af servicering af vores gæster. Du vil komme til at arbejde i et team med andre.

Vi forventer at du er:

 • Serviceminded
 • Energisk og altid har et smil på læben
 • Udadvendt og positivt indstillet
 • Fleksibel med arbejdstider og er en stabil medarbejder
 • At du kan tage ansvar
 • Du er engageret og kvalitetsbevidst
 • Imødekommende og præsentabel
 • Samarbejder problemfrit med ledere og kollegaer

Send din ansøgning + CV med foto til: job@chicagoburger.dk

Venligst marker ansøgningen med "City".

Chicago Burger CityOdense C2019-03-18T00:00:002019-04-01T00:00:00
329979872Dedikeret og dygtig tjener søges på First Hotel Grand, OdenseRobot First Hotel Grand er Odenses ældste og mest klassiske hotel. Hotellet er beliggende meget centralt ved Odense gågade og er derfor tæt på byens pulserende liv. Hotellet er en del af First Hotels, som er en af de førende hotelkæder i Skandinavien. Hotelkæden består af i alt 35 hoteller spredt ud over Skandinavien. First Hotels er en kæde i rivende udvikling og derfor en spændende kæde at være en del af. Talentfuld, selvstændig og faglært tjener søges til fantastisk arbejdsplads. Vil du arbejde på First Hotel Grand, indgå i et socialt team med højt humør og en fri tone? Og hvor omgivelserne på det smukke gamle hotel kun overgås af fantastiske kolleger samt rigtige gode arbejdstider? Som tjener på First Hotel Grand arbejder du på en fantastisk arbejdsplads med 60 dygtige og engagerede kolleger heraf 25-30 i F B afdelingen. Du vil blive en del af en fantastisk kultur, hvor glæde, omtanke og innovation er vores kerneværdiger. Teamånd og fleksibilitet vægtes på samme højde som din kunnen. Rigtig gode arbejdstider og arbejdsvilkår. Arbejdstiden er 160 timer om måneden. Vi bestræber os på, at alle har fri hver anden weekend. Der er dog undtagelser såsom konfirmations og julefrokostperioder. Med andre ord en god fast stilling med gode vilkår. Løn og pension efter overenskomst. Vi søger en medarbejder, der: Har servicegenet i højsædet. Arbejder effektivt og struktureret, og som kan arbejde selvstændigt. Har ordenssans og er detaljeorienteret. Hele tiden vil udvikle og forbedre sin kunnen Taler dansk og går forrest Brænder for for service Vi kan tilbyde: En stilling, hvor du vil blive coachet og trænet til hele tiden at udvikle dit service talent. En stilling, hvor der er plads til ambitioner. En arbejdsplads med gode kollegaer og en engageret ledelse. En god arbejdsplads, hvor man glæder sig til at komme på arbejde. Gode faste arbejdstider. Lyder stillingen som det rette for dig send en ansøgning til: casper.madsen@firsthotels.dk Til ansøgningen skal du kort beskrive dig selv som person og fortælle, hvorfor du søger lige netop dette job. Du skal vedhæfte dit CV, min. 2 job referencer fra servicebranchen samt et nyere billede af dig selv. Jeg ser frem til at høre fra dig. Med venlig hilsen Best regards Casper Madsen F B Manager FIRST HOTEL GRAND ___________________

First Hotel Grand er Odenses ældste og mest klassiske hotel. Hotellet er beliggende meget centralt ved Odense gågade og er derfor tæt på byens pulserende liv. Hotellet er en del af First Hotels, som er en af de førende hotelkæder i Skandinavien. Hotelkæden består af i alt 35 hoteller spredt ud over Skandinavien. First Hotels er en kæde i rivende udvikling og derfor en spændende kæde at være en del af.

Talentfuld, selvstændig og faglært tjener søges til fantastisk arbejdsplads.

Vil du arbejde på First Hotel Grand, indgå i et socialt team med højt humør og en fri tone? Og hvor omgivelserne på det smukke gamle hotel kun overgås af fantastiske kolleger samt rigtige gode arbejdstider?

Som tjener på First Hotel Grand arbejder du på en fantastisk arbejdsplads med 60 dygtige og engagerede kolleger – heraf 25-30 i F&B afdelingen. Du vil blive en del af en fantastisk kultur, hvor glæde, omtanke og innovation er vores kerneværdiger. Teamånd og fleksibilitet vægtes på samme højde som din kunnen.

Rigtig gode arbejdstider og arbejdsvilkår.

Arbejdstiden er 160 timer om måneden. Vi bestræber os på, at alle har fri hver anden weekend. Der er dog undtagelser såsom konfirmations –og julefrokostperioder. Med andre ord en god fast stilling med gode vilkår. Løn og pension efter overenskomst.

Vi søger en medarbejder, der:

 • Har servicegenet i højsædet.
 • Arbejder effektivt og struktureret, og som kan arbejde selvstændigt.
 • Har ordenssans og er detaljeorienteret.
 • Hele tiden vil udvikle og forbedre sin kunnen
 • Taler dansk og går forrest
 • Brænder for for service

Vi kan tilbyde:

 • En stilling, hvor du vil blive coachet og trænet til hele tiden at udvikle dit service talent.
 • En stilling, hvor der er plads til ambitioner.
 • En arbejdsplads med gode kollegaer og en engageret ledelse.
 • En god arbejdsplads, hvor man glæder sig til at komme på arbejde.
 • Gode faste arbejdstider.

Lyder stillingen som det rette for dig send en ansøgning til:

casper.madsen@firsthotels.dk

Til ansøgningen skal du kort beskrive dig selv som person og fortælle, hvorfor du søger lige netop dette job. Du skal vedhæfte dit CV, min. 2 job referencer fra servicebranchen samt et nyere billede af dig selv.

Jeg ser frem til at høre fra dig.

Med venlig hilsen / Best regards Casper Madsen

F&B Manager

FIRST HOTEL GRAND

___________________

FIRST HOTEL GRANDOdense C2019-03-18T00:00:002019-04-12T00:00:00
329969688TjenerRobot Faglært tjener til Gl. Avernæs Gl. Avernæs søger en faglært tjener, der har lyst til at være en del af den daglige drift af vores restaurant samt konference- og selskabslokaler. Her skal du sammen med dine passionerede og dygtige kolleger være med til at sikre, at vores gæster får en god og nærværende oplevelse, der giver dem lyst til at komme igen. Du får en vigtig rolle i vores velfungerende team på 5 personer og bliver en del af vores fælles team på hotellet, der består af i alt 25 glade og motiverede medarbejdere. Hvad enten gæsterne er virksomheder eller private selskaber, forstår du at forkæle dem ud over det sædvanlige og give dem en god oplevelse med hjem. Vi har følgende forventninger: du kan arbejde selvstændig du brænder for at give gæsterne en god service du er vant til arbejde hurtigt, effektivt, og med evnen til at bevare overblik at du er kreativ og nytænkende i din tilgang til servicering af gæster og har øje for detaljerne at du er udadvendt og interesseret i gæstekontakt og et godt samarbejde med dine kollegaer at du kan dansk Vi tilbyder: en unik og livlig arbejdsplads med plads til både grin og udvikling gode kollegaer attraktiv løn omgangstonen er frisk og uformel trygge ansættelsesvilkår Vil du med på holdet? Har du spørgsmål, er du velkommen til at restaurantchef Laila Høi på telefon 63737364. Send din ansøgning til via jobmatch. Se mere på hjemmesiden. Vil du vide mere om os? Sinatur Hotel & Konference er en gruppe af seks unikke hoteller beliggende i skovbrynet eller strandkanten. Vi fokuserer på gastronomi og dyrker det nære og autentiske. Her er højt til loftet, plads til alle og sjældent langt fra tanke til handling. Du kan læse mere om os og vores seks hoteller på www.sinatur.dk.

Faglært tjener til Gl. Avernæs

Gl. Avernæs søger en faglært tjener, der har lyst til at være en del af den daglige drift af vores restaurant samt konference- og selskabslokaler.

Her skal du sammen med dine passionerede og dygtige kolleger være med til at sikre, at vores gæster får en god og nærværende oplevelse, der giver dem lyst til at komme igen.

Du får en vigtig rolle i vores velfungerende team på 5 personer og bliver en del af vores fælles team på hotellet, der består af i alt 25 glade og motiverede medarbejdere.  

Hvad enten gæsterne er virksomheder eller private selskaber, forstår du at forkæle dem ud over det sædvanlige og give dem en god oplevelse med hjem.

 

 Vi har følgende forventninger:

 •  du kan arbejde selvstændig

 •  du brænder for at give gæsterne en god service

 •  du er vant til arbejde hurtigt, effektivt, og med evnen til at bevare overblik

 •  at du er kreativ og nytænkende i din tilgang til servicering af gæster og har øje for detaljerne

 •  at du er udadvendt og interesseret i gæstekontakt og et godt samarbejde med dine kollegaer

 • at du kan dansk

 

Vi tilbyder:

 • en unik og livlig arbejdsplads med plads til både grin og udvikling

 • gode kollegaer

 • attraktiv løn

 • omgangstonen er frisk og uformel

 • trygge ansættelsesvilkår

 

Vil du med på holdet?

Har du spørgsmål, er du velkommen til at restaurantchef Laila Høi på telefon 63737364.

Send din ansøgning til via jobmatch. Se mere på hjemmesiden.

 

Vil du vide mere om os?

Sinatur Hotel & Konference er en gruppe af seks unikke hoteller beliggende i skovbrynet eller strandkanten. Vi fokuserer på gastronomi og dyrker det nære og autentiske.

Her er højt til loftet, plads til alle og sjældent langt fra tanke til handling.

Du kan læse mere om os og vores seks hoteller på www.sinatur.dk.

Gl. Avernæs Sinatur Hotel & KonferenceEbberup2019-03-04T00:00:002019-03-21T00:00:00
329977457Faglært tjener til Salig Simons Gaard i SvendborgRobot Salig Simons Gaard er i en rygende udvikling, og vi er derfor klar til at udvide vores team med en glad og smilende tjener til både dags- og aftenvagter på hverdage og i weekender. Vi søger en frisk og udadvendt person, som kan fungere i et til tider travlt miljø. Arbejdets karakter består primært i at servicere gæsterne sammen med det øvrige personale, men også klargøring og nedlukning af lokaler samt opfyldning af lager. Vagterne vil fortrinsvis være på Salig Simons Gaard, men der vil også være vagter på Resum og i Den Blå Kirke. Stederne det drejer sig om, er følgende: Salig Simons Gaard - Frokost- og aftenrestaurant Den Blå Kirke - Selskabslokaler Resum - Aftenrestaurant Vi tilbyder dig: Gode kollegaer, der er uddannet fra nogle af landets bedste restauranter. En arbejdsplads med et højt service- og gastronomiskniveau. Et godt arbejdsmiljø. Både a la carte- og selskabsservering. Medbestemmelse i dagligdagen. Egne ansvarsområder. Som tjener hos os, får du en spændende og alsidig hverdag. Vi søger en faglært tjener - du kan både være nyudlært eller med flere års erfaring. Kontakt: Lyder ovenstående som noget for dig, kontakt da restaurantchef Katja Gubi på mail: katja@saligsimonsgaard.dk, eller kig forbi Brogade 37A, 5700 Svendborg, med en ansøgning. Vi glæder os til at høre fra dig! Ansættelse hurtigst muligt.

Salig Simons Gaard er i en rygende udvikling, og vi er derfor klar til at udvide vores team med en glad og smilende tjener til både dags- og aftenvagter på hverdage og i weekender.

Vi søger en frisk og udadvendt person, som kan fungere i et til tider travlt miljø.

Arbejdets karakter består primært i at servicere gæsterne sammen med det øvrige personale, men også klargøring og nedlukning af lokaler samt opfyldning af lager.

Vagterne vil fortrinsvis være på Salig Simons Gaard, men der vil også være vagter på Resumé og i Den Blå Kirke.

Stederne det drejer sig om, er følgende:
Salig Simons Gaard - Frokost- og aftenrestaurant
Den Blå Kirke - Selskabslokaler
Resumé - Aftenrestaurant

Vi tilbyder dig:

 • Gode kollegaer, der er uddannet fra nogle af landets bedste restauranter.
 • En arbejdsplads med et højt service- og gastronomiskniveau.
 • Et godt arbejdsmiljø.
 • Både a la carte- og selskabsservering.
 • Medbestemmelse i dagligdagen.
 • Egne ansvarsområder.

Som tjener hos os, får du en spændende og alsidig hverdag.

Vi søger en faglært tjener - du kan både være nyudlært eller med flere års erfaring.

Kontakt:
Lyder ovenstående som noget for dig, kontakt da restaurantchef Katja Gubi på mail: katja@saligsimonsgaard.dk, eller kig forbi Brogade 37A, 5700 Svendborg, med en ansøgning.
Vi glæder os til at høre fra dig!

Ansættelse hurtigst muligt.

Salig Simons GaardSvendborg2019-03-13T00:00:002019-05-09T00:00:00
329970063Faglært tjenerRobot Vi søger en dygtig, faglært og engageret tjener, som bliver souschef under restaurantchefen i Middelfart. Det er afgørende, at du har overblik, er god til at servicere og ikke mindst en god teamplayer, der forstår vigtigheden af samspillet med køkken- og caf personale. Caf Mauritz driver i dag 5 caf er, hvor der lægges vægt på en god arbejdstone og et godt socialt miljø. Dine arbejdsopgaver: Ansvarlig for den daglige drift og professionel servicering i caf - dermed sikre høj kundetilfredshed. Ansvarlig for at ansætte, oplære og fastholde medarbejdere og sørge for, at der er et godt og inspirerende arbejdsklima. Vejledning til gæster i valg af drikkelse herunder vin øl drinks kaffe. Optimere mersalg til det enkelte bord. Oprydning efter gæsterne Sikre høj hygiejnestandard. Din Profil: Er uddannet tjener og har min. 5 års erfaring. Er mødestabil, ansvarsbevidst og selvstændig. En robust og empatisk personlighed er et krav. Serviceminded, udadvendt og har et godt humør og en naturlig begejstring, der smitter af på gæster og medarbejdere. Gode kommunikationsevner og sproglige kompetencer, som minimum dansk og engelsk. Høj kvalitet er essentielt for dig og du prioriterer at servere det lækreste mad til vores gæster. Kan betjene de mest gængse IT-systemer. Evner at motivere dit team og bidrage til en god arbejdsplads. Forstår fordelene ved at arbejde i en kæde. Er god til arbejde under pres, have mange bolde i luften. Det er afgørende, at du har et godt overblik, kan arbejde hurtigt og møder kunder, gæster og kolleger med et smil. Arbejdstiden vil være varierende og du skal være indstillet på at indgå i en vagtplan, der dækker både dag, aften og weekender. Ansættelse snarest muligt. Ansøgninger bliver behandlet løbende. For at komme i betragtning har du erfaring fra et lignende job. Vi har mange gæster igennem hver dag, det er derfor vigtigt, at du kan opretholde et højt arbejdstempo uden at gå på kompromis med kvaliteten af din service. Desuden er du hurtig til at skabe overblik over gæsternes behov, og du er altid smilende og nærværende. Vil du være en del af et godt team i en spændende virksomhed, så send en ansøgning til job@cafemauritz.dk, mrk. Faglært tjener Middelfart . Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte restaurantchef Minnie Jacobsen, mj@cafemauritz.dk

Vi søger en dygtig, faglært og engageret tjener, som bliver souschef under restaurantchefen i Middelfart. Det er afgørende, at du har overblik, er god til at servicere og ikke mindst en god teamplayer, der forstår vigtigheden af samspillet med køkken- og cafépersonale.

Café Mauritz driver i dag 5 caféer, hvor der lægges vægt på en god arbejdstone og et godt socialt miljø.

Dine arbejdsopgaver:

 • Ansvarlig for den daglige drift og professionel servicering i café - dermed sikre høj kundetilfredshed.
 • Ansvarlig for at ansætte, oplære og fastholde medarbejdere og sørge for, at der er et godt og inspirerende arbejdsklima.
 • Vejledning til gæster i valg af drikkelse herunder vin/øl/drinks/kaffe.
 • Optimere mersalg til det enkelte bord.
 • Oprydning efter gæsterne
 • Sikre høj hygiejnestandard.

Din Profil:

 • Er uddannet tjener og har min. 5 års erfaring.
 • Er mødestabil, ansvarsbevidst og selvstændig.
 • En robust og empatisk personlighed er et krav.
 • Serviceminded, udadvendt og har et godt humør og en naturlig begejstring, der smitter af på gæster og medarbejdere.
 • Gode kommunikationsevner og sproglige kompetencer, som minimum dansk og engelsk.
 • Høj kvalitet er essentielt for dig og du prioriterer at servere det lækreste mad til vores gæster.
 • Kan betjene de mest gængse IT-systemer.
 • Evner at motivere dit team og bidrage til en god arbejdsplads.
 • Forstår fordelene ved at arbejde i en kæde.
 • Er god til arbejde under pres, have mange bolde i luften. Det er afgørende, at du har et godt overblik, kan arbejde hurtigt og møder kunder, gæster og kolleger med et smil.

Arbejdstiden vil være varierende og du skal være indstillet på at indgå i en vagtplan, der dækker både dag, aften og weekender.

Ansættelse snarest muligt. Ansøgninger bliver behandlet løbende. For at komme i betragtning har du erfaring fra et lignende job. Vi har mange gæster igennem hver dag, det er derfor vigtigt, at du kan opretholde et højt arbejdstempo uden at gå på kompromis med kvaliteten af din service. Desuden er du hurtig til at skabe overblik over gæsternes behov, og du er altid smilende og nærværende.

Vil du være en del af et godt team i en spændende virksomhed, så send en ansøgning til job@cafemauritz.dk, mrk. "Faglært tjener Middelfart".

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte restaurantchef Minnie Jacobsen, mj@cafemauritz.dk

    

Cafe Mauritz ApS - MiddelfartMiddelfart2019-03-04T00:00:002019-04-29T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Chicago burger søger 2 fuldtidsansatte tjenere

Chicago Burger City

Odense C
Arbejdet vil hovedsageligt bestå af servicering af vores gæster. Du vil komme til at arbejde i et team med andre. Vi forventer at du er: Serviceminded Energisk og altid har et smil på læben Udadvendt og positivt indstillet Fleksibel med arbejdstider...
Indrykket:18. marts 2019
Udløbsdato:1. april 2019

Dedikeret og dygtig tjener søges på First Hotel Grand, Odense

FIRST HOTEL GRAND

Odense C
First Hotel Grand er Odenses ældste og mest klassiske hotel. Hotellet er beliggende meget centralt ved Odense gågade og er derfor tæt på byens pulserende liv. Hotellet er en del af First Hotels, som er en af de førende hotelkæder i Skandinavien. Hot...
Indrykket:18. marts 2019
Udløbsdato:12. april 2019

Tjener

Gl. Avernæs Sinatur Hotel & Konference

Ebberup
Faglært tjener til Gl. Avernæs Gl. Avernæs søger en faglært tjener, der har lyst til at være en del af den daglige drift af vores restaurant samt konference- og selskabslokaler. Her skal du sammen med dine passionerede og dygtige kolleger være med t...
Indrykket:4. marts 2019
Udløbsdato:21. marts 2019

Faglært tjener til Salig Simons Gaard i Svendborg

Salig Simons Gaard

Svendborg
Salig Simons Gaard er i en rygende udvikling, og vi er derfor klar til at udvide vores team med en glad og smilende tjener til både dags- og aftenvagter på hverdage og i weekender. Vi søger en frisk og udadvendt person, som kan fungere i et til tide...
Indrykket:13. marts 2019
Udløbsdato:9. maj 2019

Faglært tjener

Cafe Mauritz ApS - Middelfart

Middelfart
Vi søger en dygtig, faglært og engageret tjener, som bliver souschef under restaurantchefen i Middelfart. Det er afgørende, at du har overblik, er god til at servicere og ikke mindst en god teamplayer, der forstår vigtigheden af samspillet med køkke...
Indrykket:4. marts 2019
Udløbsdato:29. april 2019