1 stilling som afdelingslæge i obstetrik ved Hvidovre Hospital, Gynækologisk/Obstetrisk afdeling, ønskes besat per 1.oktober 2018 eller efter aftale

Stillingen er med funktion i det obstetriske område, herunder familieambulatoriet. Ansøgeren skal være speciallæge i gynækologi og obstetrik.

Hvidovre Hospitals Gynækologisk/Obstetriske afdeling er med 60 normerede senge, ca. 7000 fødsler og 13.000 udskrivninger en meget stor afdeling med i alt ca. 430 medarbejdere, heraf ca. 71 læger.
Afdelingen er specialiseret inden for føtalmedicin (ultralydsdiagnostik), obstetrik (fødsler fra uge 28)og i gynækologien i fertilitetsbehandling, minimal invasiv benign gynækologi, urogynækologi og vulvalidelser. Afdelingen varetager alle opgaver indenfor specialet fraset visse onkologiske og obstetriske patientgrupper. Afdelingens gynækologiske og obstetriske funktionsområder er organiseret i afsnit med afsnitsledelser.

Afdelingen har højt specialiserede funktioner i obstetrik hos gravide og fødende, der lever med HIV og for gravide og fødende med forbrug af afhængighedsskabende medicin (TFA Team familieambulatoriet). Afdelingen har desuden specialiseret sig i den voksende gruppe niveau 3 gravide med psykiske og/eller sociale udfordringer (TSF – Team sårbare familier). Afdelingen har i obstetrik regionsfunktion for bariatrisk opererede gravide og fødende med komplikationer.
Der er et tæt og velfungerende samarbejde på de ovennævnte områder med, neonatologi, infektionsmedicin, gastroenterologi og psykiatri og med primær sektor – herunder sundhedsplejen og socialforvaltning.
Afdelingen har en stor føtalmedicinsk aktivitet af høj kvalitet, hvor al føtalmedicin, fraset invasive, operative indgreb på fostre varetages.
Speciallægerne i det obstetriske område arbejder tæt sammen efter opdaterede, evidensbaserede retningslinjer, som der er konsensus om. Speciallægerne har delt de obstetriske fagområder mellem sig.
Der efterspørges en ansøger, som i 20% af arbejdstiden helliger sig arbejdet med team Familieambulatoriet, som også inkluderer undersøgelser af børn i alderen 0 – 6 år eksponeret for afhængighedsskabende stoffer i fostertilværelsen.

Vi søger en speciallæge som:

  • Er klinisk velfunderet
  • Har gode samarbejdsevner
  • Er videnskabeligt aktiv og interesseret i at indgå i afdelingens forsknings- og udviklingsaktivitet
  • Er interesseret i undervisning (vejleder)
  • Er fleksibel, professionel og humoristisk i sin tilgang til opgaverne

Så er du klar til at udvikle dig, personligt og fagligt og deltage i et aktivt og udfordrende tværfagligt miljø i et inspirerende arbejdsmiljø er dette stillingen for dig. Du bliver en del af et velfungerende og dynamisk obstetrisk team, hvor tæt samarbejde og sparring er en del af dagligdagen.

Til stillingen hører vagtforpligtelse. Afdelingens lægegruppe består af 1 ledende overlæge, 25 overlæger, 11 afdelingslæger, 4-6 1.reservelæger og 25 reservelæger. Afdelingens lægelige vagtbemanding udgøres af fire læger i bunden vagt; to forvagter og to bagvagter til varetagelse af både den gynækologiske og obstetriske funktion, samt en bagvagt i senvagt til kl. 18. på hverdage. Derudover er der en obstetrisk forvagt i vagt kl. 15 – 23 alle ugens 7 dage. I weekenden er der en bagvagt i ekstravagt på lørdage, en reservelæge kl. 9 –15 på søndage. Afdelingslægen indgår i bag- og senvagtfunktionen.

Afdelingen ledes af en afdelingsledelse bestående af den ledende overlæge, den ledende oversygeplejerske og chefjordemoderen. Afdelingslægen refererer til Afdelingsledelsen ved Gynækologisk/Obstetrisk afdeling.

Yderligere oplysninger kan fås hos ledende overlæge Charlotte Wilken-Jensen på telefon 3862 1886 eller på mail: charlotte.wilken-jensen@regionh.dk

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist: Mandag den 23.april 2018 kl. 12.00.

Ansættelsessamtaler: Forventes at ville finde sted mandag den 30.april 2018.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Introduktionslæge ved Psykiatrisk Center Glostrup

Psykiatrisk Center Glostrup

Brøndby
Introduktionslæge ved Psykiatrisk Center Glostrup: Vil du være en læge i et fagligt engageret og professionelt lægeteam, som brænder for god uddannelse og trivsel? Du kan nu søge tre ledige introduktionsstillinger på Psykiatrisk Center Glostrup med ...
Indrykket:20. april 2018
Udløbsdato:2. maj 2018

Ledig stilling indenfor Medicinsk Gastroenterologi - Hepatologi

Gastroenheden

Brøndby
Hvidovre Hospital, Gastroenheden, Medicinsk sektion, reservelæge-stilling i Medicinsk Gastroenterologi: Hepatologi Da 2 af vore yngre læger skal på barsel, har vi brug for nye kræfter og håber du har lyst til at blive en del af Gastroenheden. Der op...
Indrykket:20. april 2018
Udløbsdato:30. maj 2018

Afdelingslæge til Neonatalklinikken

Neonatalklinikken

København
Juliane Marie Centret Ved Neonatalklinikken er en nynormeret stilling som afdelingslæge ledig til besættelse fra 1. juni 2018 eller snarest muligt derefter. Stillingen ønskes besat med en speciallæge i pædiatri, der har supplerende uddannelse som fa...
Indrykket:5. april 2018
Udløbsdato:25. april 2018

Ledende overlæge til Patologiafdelingen

Hospitalsdirektionen (afd.HD00)

Brøndby
Vi søger pr. 1. juli 2018 en ledende overlæge, der sammen med den ledende bioanalytiker kan og vil gå forrest i drift og udvikling af en stor og veludstyret afdeling. Afdelingen betjener Hvidovre Hospital, Amager Hospital og en del af Glostrup Hospi...
Indrykket:10. april 2018
Udløbsdato:24. april 2018

1-årig introduktionsstilling ved Hjertemedicinsk Klinik B

Hjertemedicinsk Klinik

København
En 1-årig introduktionsstilling i Hjertemedicinsk Klinik B (1301031-01-i-04) er ledig til besættelse per 1. september 2018. Hjertemedicinsk Klinik B: Vagttilrettelæggelse: 2-holdsdrift hverdage og i weekender. Hjertemedicinsk Klinik B er en kardiolo...
Indrykket:11. april 2018
Udløbsdato:1. juni 2018