Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

1000 nye sygeplejersker! - og seks af dem til os i Akutafdelingen, Hospitalsenhed Midt

Akutafdelingen søger nye sygeplejerskekolleger til et spændende job på en højt specialiseret afdelingen med stort patientflow, udfordrende sygeplejefaglige opgaver og masser af gode kolleger.

Faste stillinger som sygeplejerske er ledige til besættelse pr. 1. februar 2021 eller snarest. Stillingerne er på 37 timer.

Du kan forvente:

 • en ganske særlig arbejdsplads, hvor medarbejdernes trivsel vægtes højt
 • en spændende, travl og alsidig hverdag med modtagelse af akutte, uafklarede patienter indenfor det akutte speciale
 • et godt og inspirerende arbejdsmiljø med gode muligheder for faglig og personlig indflydelse og udvikling
 • dygtige og engagerede kollegaer både mono- og tværfagligt
 • en helt ny og top moderne afdelingen i stor udvikling
 • høj faglighed både mono- og tværfagligt
 • videreuddannelse til akut- og/eller behandlersygeplejerske
 • velstruktureret oplæringsforløb med fokus på oplæring og det at være ny i job
 • at arbejde i skiftende vagter med vagt hver 3. weekend
 • tillæg for arbejde i det akutte speciale
Vore forventninger til dig:
 • at du har en faglig profil, som passer til det akutte område, der er kendetegnet ved højt flow og korte patientkontakter
 • at du har et ønske om at udfordre dig selv fagligt og personligt
 • at du har lyst til at arbejde med uafklarede akutte patienter indenfor mange specialer
 • at du har gode kommunikative og pædagogiske evner
 • at du har lyst til at være med til at udvikle en organisation i nye rammer
 • at du er rummelig og imødekommende overfor både patienter, pårørende og samarbejdspartnere
 • at du trives i en hverdag, hvor tingene går stærkt
 • at du har dokumenteret stabilt fremmøde
Om Akutafdelingen
Afdelingen er etableret som en udløber af Region Midtjyllands vedtagelse af akutplanen og en af fem akutafdelinger i regionen. Vi er i november måned 2019 flyttet til nye, topmoderne rammer, hvor nye, spændende organiseringer, nyeste teknologi og en formidabel sø-udsigt, præger vores hverdag fremadrettet. Det er fantastisk og vi har glædet os! 

Patienterne i akutafdelingen er akutte, hvorfor dagligdagen er præget af et stort patientflow og travlhed. Vi modtager ca. 100 patienter i døgnet.

Akutafdelingen består af et modtagerafsnit, et behandlingsafsnit, en skadestue, skadeklinikken i Skive og Silkeborg samt en hospitalsvisitation. Vi har samlet set 38 senge fordelt på de 2 planer, hvor der arbejdes tæt i tværfaglige team omkring patienter og pårørendes. Der er derfor mulighed for mange forskellige arbejdsopgaver og dermed et spændende og afvekslende arbejdsliv.
Vi har et tæt og godt samarbejde, både mono- og tværfagligt, så både patienter og pårørende føler sig ventet og velkommen.

A1:
Modtagerafsnittet i A1 modtager akutte uafklarede patienter, som får lagt behandlingsplan, observeres og vurderes inden for få timer. Det er derfor korte, accelererede patientforløb.

A2:
Akutafsnit 2 er et behandlingsafsnit også med korte accelererede forløb, hvor alle patienter kommer efter primær modtagelse på A1 og får yderligere observation, pleje og behandling, inden de hjælpes videre til andre instanser eller udskrives. For nuværende modtages obs COVID patienter på A2.

Skadestuen:
Skadestuen modtager og behandler akut opståede ortopædkirurgiske skader og sygdomme.

Derudover modtages akutte medicinske og kirurgiske traumer og vi har beredskabsfunktion ved større ulykker og katastrofer. 

Ved ansættelse i akutafdelingen bliver man tilknyttet én af de to funktionsledere og man vil få sin daglige gang i hele akutafdelingen. I takt med kompetenceudvikling og anciennitet vil der være mulighed for at blive oplært i specialfunktioner som fx skadestuen og hospitalsvisitationen.

Om Hospitalsenhed Midt
Hospitalsenhed Midt omfatter Regionshospitalet Viborg, Regionshospitalet Silkeborg, Regionshospitalet Hammel Neurocenter og Regionshospitalet Skive og har ca. 4.200 ansatte samt et budget på 2,3 mia. kr. årligt.

De fire regionshospitaler danner tilsammen en hospitalsenhed, der har en stærk faglig profil og er i kraft af specialernes kompleksitet og bredde en af de bredest specialiserede hospitalsenheder i Jylland.

Se nærmere om Hospitalsenhed Midt på www.hospitalsenhedmidt.dk

Om løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst på området.

Med henvisning til Lov om indhentelse af børneattest i forbindelse med ansættelse af personale m.v., vil der blive indhentet børneattest i forbindelse med eventuel ansættelse.

Ansættelsen sker ved Region Midtjylland med tjeneste indtil videre ved Hospitalsenhed Midt, Akutafdelingen.

Yderligere oplysninger
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til afdelingssygeplejerske Alice Linderoth 78446662 alirok@rm.dk eller afdelingssygeplejersker Helle Kornbek 78445054 hekorn@rm.dk .

Din ansøgning
Din ansøgning indeholdende autorisations-ID, oplysninger om uddannelse og hidtidig erfaring skal være os i hænde senest den 7. december 2020 kl. 08.00.

Ansættelsessamtaler forventes så vidt muligt afholdt tirsdag d 8. december. Der vil i forbindelse med samtalen blive stillet en opgave med udgangspunkt i en case.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.