Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

12 timers pædagog fra nu til 30.06 2018


12 timers pædagog søges til lille integreret institution med 53 børn i en gammel villa med skønne omgivelser.

Vi samarbejder naturligvis på tværs i huset. Stillingen er ledig i børnehaven med +/- 32 børn, fordelt i mindre grupper. Vi har en struktureret dag og uge med plads til masser af indhold og leg. Vi bruger mange timer udenfor, både på legepladsen, i skoven og på ture. Stillingen er på 12 timer og tidsbegrænset indtil 30.06.2018, men med mulighed for forlængelse. Du skal indgå i stuens aktiviteter mens en af pædagogerne også fungerer som støttepædagog. Vi forestiller os en mødetid der hedder 9-13 mandag-tirsdag-onsdag.

Gode kvallifikationer: Faglig velfunderet, empati og omsorg, at kunne arbejde og bevæge sig i børnehøjede, at kunne bevare roen og nærværet i en travl og udfordrendere hverdag, have overblik, tålmodighed og livsglæde, at du i samarbejde med det øvrige personale og forældre kan arbejde selvstændigt og reflekterende, at du kan se dig selv på en arbejdsplads, hvor ting hurtigt kan forandre sig og at du i øvrigt er åben og imødekommende.

Du vil til gengæld få et fantastisk givende arbejde med dejlige børn, gode kollegaer, masser af grin, gråd, bevægelse og frisk luft. Børneattest og straffeattest og referencer indhentes.

P.S. Vi har også en ledig stilling på 30 timer i vuggestuen.

Vi glæder os til at høre fra dig. Kh. Børnehuset HartmannsvejIkke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her