Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

17 sygeplejersker? Arbejde hver 3. weekend? Lang introduktion? Interessant?

Er Du nyuddannet eller erfaren sygeplejerske, sprængfyldt med positiv energi, har et hjerte der banker for arbejdet med psykisk sårbare og er nærværende i relationen med andre mennesker – Så er det på afsnit 6 (tidligere afsnit 4) at DU skal kickstarte eller booste din karriere – og VI skal nok hjælpe dig godt på vej.

Afsnittet:

Vi er et intensivt døgnafsnit med plads til 13 patienter, der alle har enestuer med eget bad og toilet. I afsnittet modtager vi patienter med mange forskellige diagnoser og udfordringer. Vi har desuden subspeciale i spiseforstyrrelser, hvor vi som noget nyt afprøver VR i behandlingen. Du vil som sygeplejerske have mulighed for at indgå i vores kompetenceteam der går på tværs af det specialiserede afsnit for spiseforstyrrelser og vores afsnit.

Vi har i afsnittet egen have med udgang til stor fælles have hvor der er rig mulighed for forskellige aktiviteter bl.a. fodbold, basket ball, hockey, volley og almindelige træningsmaskiner.

Aktiviteterne kan ligeledes foregå indendørs, hvor patienterne har mulighed for at fordybe sig i aktiviteter som maling, tegning, puslespil, forskellige brætspil, bagning, bordfodbold, bordtennis, WII og lign.

Sygeplejefaglig tilgang:

Vi arbejder i afsnittet med kontaktpersonsordning og du vil i samarbejde med afsnittes læger have det overordnede ansvar, samt overblik i de individuelle patientforløb.

Vores mangfoldige og tværfaglige personalegruppe giver mulighed for at skabe de bedste rammer for den enkelte patient igennem en recovery orienteret, kognitiv og miljøterapeutisk tilgang, hvor patientens ønsker og behov er i fokus. Dette gør vi bl.a. ved vores daglige møder, hvor patienterne har medindflydelse på planlægningen af dagens aktiviteter og opgaver og også får mulighed for at hjælpe og støtte hinanden indbyrdes.

Personalegruppen:

Vi lægger stor vægt på det gode tværfaglige samarbejde, den faglige sparring og konstante udvikling af den psykiatriske sygepleje, hvor også dine refleksioner, kompetencer, personlige og faglige ressourcer kan være med til at understøtte ovenstående.

Vi er et dynamisk, omsorgsfuldt og tværfagligt team, der i det daglige består af fysioterapeuter, social og sundhedsassistenter, læger, sygeplejersker, recovery mentor, lægesekretær og en psykolog samt social rådgiver. Vi er en nærværende gruppe, der både hjælper og er opmærksomme på hinanden, i en til tider hektisk hverdag. Vi afholder en del sociale arrangementer, hvilket bidrager til en humoristisk og uhøjtidelig tone til gavn for det gode arbejdsmiljø. Derudover er der obligatorisk kognitiv supervision som ligeledes understøtter den faglige kvalitet og den gode trivsel.

Vi tilbyder:

 • Weekend arbejde hver 3. weekend i 8 timers vagter
 • 1- årig mentorordning
 • 4 - 6 ugers introduktion hvor du ikke indgår i normering
 • Kursus ”Godt på vej i psykiatrien”
 • Kursus ”Forebyggelse og håndtering af konflikter”
 • KAT undervisning
 • Casebaseret kognitiv supervision hver 14. dag
 • Sygeplejefaglig vejledning for nyansatte sygeplejersker i psykiatrien
 • Mulighed for efteruddannelse
 • Trænings faciliteter, personale rabatter og massage ordning
 • Omsorgsfulde kolleger, sjov og spas
Vi søger:

 • En engageret, åben og nærværende kollega
 • En der har interesse for psykiatrisk sygepleje
 • En der ikke er bange for at spørge om råd og hjælp, og kan bidrage med egne refleksioner
 • En der kan bidrage til det gode arbejdsmiljø
 • En der har fokus på tilstedeværende ressourcer og ser udfordringerne frem for begrænsningerne.
 • En der har mod på en til tider travl hverdag og kan navigere og prioritere i de mange forskellige artede opgaver.
 • En der deltager aktivt i afsnittets forbedringsarbejde.
Hvis du vil høre nærmere er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Christina Plambøck Thomsen på mail: christina.plamboeck.thomsen.02@regionh.dk eller tlf.: 38646162. Eller konst. Souschef Anders Hove Blackwell på mail: anders.hove.blackwell@regionh.dk

Hvis du kan genkende dig selv i ovenstående – så glæder vi os til at modtage din ansøgning.

Ansøgningsfrist er d. 9. juli 2020– samtaler afholdes løbende.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.