2-3 TEKNIKERE/REPARATØRER/ELEKTRIKERE/AUTOMATIKTEKNIKERE

Har du en teknisk bagrund og villighed til at lære, så læs endelig videre...

Til en af verdens største producenter af udstyr til materialehåndtering og styring af bl.a. højlagerkraner, mindre automatiske kran-/lageranlæg og AGV / STV (automatiske køretøjer) søger Hartmanns for kunde i Region Sjælland 2-3 teknikere/Reparatører/elektrikere/automatikteknikere til fast stilling.

Dine primære arbejdsopgaver vil være sammen med dine kollegaer, at holde et højlageranlæg kørende, servicere, forebygge og vedligeholde på det automatiske og semiautomatiske anlæg, herunder højkraner, sorteringsanlæg, transportbånd og rulle- og kædebaner, der transporterer paller og kasser - det hele overvåges på computere og din vagt på en dag kan derfor omfatte alt fra forebyggende vedligehold til akut fejlfinding og reparationer, men der vil også være perioder, hvor du sidder i computerrummet og overvåger systemet.

Faglige baggrund

  • Din baggrund kan være maskinreparatør/elektriker/automatiktekniker eller lign.
  • Du har en god teknisk forståelse, og du taler dansk og eller engelsk
  • Det er en fordel, hvis du tidligere har arbejdet med højkraner og materialehåndtering.
  • Du har en god fysik og ikke noget imod at arbejde i højden, når det kræves, og du er vant til sikkerhedsudstyr.

Stillingen er på 37 timer: 3-holdskift- men primært søges pt. til dag/aftenholdet og natholdet, men du skal du også være indstillet på også dække nogle lørdagsvagter. Der er ligeledes mulighed for deltage i rotationsvagter i weekender, hvor man efterfølgende har den næste uge fri.
På aften- og nathold er der gode tillæg, så du i høj grad selv kan afgøre, hvor meget du vil tjene. Du kan også vælge at få dine ekstra timer udbetalt, afspadsere dem eller holde ferie for dem.

Løn og vilkår følger virksomhedens overenskomst/aftale med Tekniq.

Om dig

Det er vigtigt: at du er selvkørende har gåpåmod og lyst og villighed til at lære, da selv en lille fejl kan have stor betydning for hele flowet.

  • Du trives med uforudsigelighed og vagter, der kan gå fra at være rolige til stressende.
  • Du er fleksibel i forhold til opgaver og tid
  • Du er nysgerrig og opsøger selv viden hos dine erfarne kollegaer, der kender anlægget.

Om virksomheden: Du bliver en del af et internationalt og erfarent team på 25 medarbejdere med plads til mandehørm og sjov, kollegerne i mellem - Du vil blive oplært og indgå i en følordning, så du altid kan spørge din kollegaer til råds - er du selv under teknisk uddannelse eller ønsker at videreuddanne dig indenfor "automatikken" vil man gerne være fleksibel med dine arbejdstider og se på en evt. studieordning. Virksomheden tilbyder desuden pension og kantineordning.

Søg stillingen ved at klikke på ansøgningsknappen, hvor du kan uploade din ansøgning og CV.
Samtaler afholdes løbende, så stillingen kan være besat inden tidsfristens udløb. Straffeattest, diverse uddannelsesbeviser og certifikater bedes medbragt til en evt. samtale.

Hvis du har lyst til at høre nærmere om denne stilling, er du meget velkommen til at kontakte Sussie Rasmussen på telefon 4121 1415 eller e-mail sussie.rasmussen@hartmanns.dk på hverdage mellem kl. 08.00 - 16.00.

Hartmanns er ansvarlig for hele rekrutteringsprocessen, og al henvendelse skal derfor ske hertil. Vi behandler ansøgningerne og indkalder kandidater til samtale løbende, så send meget gerne din ansøgning allerede i dag.”

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:7. februar 2018
Udløbsdato:4. april 2018

Maskinoperatør søges til betjening af klippemaskine

Vikar Sjælland ApS

Til et længerevarende vikariat på fuldtid, søges ny medarbejder til produktionsenhed i Køge. Dine kvalifikationer: Du har erfaring med betjening af klippemaskineDu er mødestabilDu deltager i rengøring og almindeligt vedligehold af maskiner og arbejd...