2 adjunkter/lektorer til sygeplejerskeuddannelsen

Vil du være med at uddanne og kompetenceudvikle sygeplejersker og sundhedspersonale til fremtidens sundhedsvæsen, og er du optaget af at udvikle viden, formidle og lave fremragende undervisning med en masse ligesindede kolleger? Så er du en af vore nye adjunkter/lektorer i Center for Sygepleje og Bioanalyse på Campus Næstved.


Center for Sygepleje og Bioanalyse er et center i Professionshøjskolen Absalon. Her uddanner vi sygeplejersker og udbyder efter- og videreuddannelse, hvor vi blandt andet efteruddanner til varetagelse af nye sundhedsydelser i kommunerne. I centeret forsker og videnudvikler vi endvidere i temaerne: Det nære sundhedsvæsen og Ulighed i sundhed. Vi ønsker at alle vores uddannelses- og forskningsaktiviteter sker i tæt samarbejde med hele Region Sjælland, og at vores bidrag og resultater kan anvendes og giver værdi for både praksis og studerende. Fremfor alt stræber vi efter at sætte den studerende i centrum og lave fremragende undervisning.


Den ideelle ansøger har:

• Gerne sundhedsfaglig baggrund kombineret med akademisk overbygning evt. ph.d.

• Undervisererfaring samt evne og lyst til at skabe læring og læringsrum for en differentieret målgruppe.

• Interesse for og erfaring med systematisk videnudvikling i samarbejde med den kommunale sektor, gerne med interesse for borgerinvolverende metoder i komplekse, akutte og rehabiliterende pleje og behandlingsforløb.

• Erfaring med at begå sig i spændingsfeltet mellem de logikker, der hersker inden for grunduddannelse, eftervidereuddannelse og forskning.

• Mod til at udvikle sig selv i et stærkt arbejdsfællesskab med dedikerede og engagerede kolleger.Om jobbet:

• Som adjunkt/lektor kommer du til at arbejde med:

• Udvikling, tilrettelæggelse og gennemførelse af undervisningsaktiviteter på grund- og eftervidereuddannelse

• Vejledning og eksamination på grunduddannelse og eftervidereuddannelse

• Udviklings- og forskningsaktiviteter

• Indgå i vores kliniske samarbejde regionalt, nationalt og internationalt.Du vil blive ansat i Næstved, og en stor del af din undervisning på grunduddannelsen vil være rettet mod fagene sygepleje, folkesundhed og evt. farmakologi, anatomi/fysiologi og/eller sygdomslære. Derudover vil din opgaveportefølje blive tilrettelagt med opgaver i eftervidereuddannelsen og/eller forskning. Dette vil ske på baggrund af dine præferencer og kompetencer.


På Professionshøjskolen Absalon ser vi adjunkturet som en uddannelsesstilling. Det understøtter vi gennem Absalons lektorkvalificeringsforløb, som alle nyansatte adjunkter deltager i, og alle får tilknyttet en vejleder.


Du har mulighed for at søge merit på baggrund af tidligere erhvervede kompetencer og kvalifikationer. Dette vil blive drøftet i forbindelse med rekrutteringsprocessen.


For at blive ansat som lektor forudsætter det en positiv lektorbedømmelse inden for fagfeltet fra en professionshøjskole.


Du kan læse mere om rammerne for ansættelse som adjunkt eller lektor i vores stillingsstruktur her.


Om os

Center for Sygepleje og Bioanalyse er placeret i området Sundhed og Social med ansvar for Region Sjællands sygeplejerskeuddannelser, som udbydes forskellige steder i regionen.


Arbejdssted

Sygeplejerskeuddannelsen Næstved

Campus Næstved

Parkvej 190

4700 Næstved


Der skal påregnes kørsel mellem centrets adresser, på tværs af adresser ved Absalon samt til samarbejdspartnere.


Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelse sker efter gældende overenskomst på statens område og der er mulighed for at forhandle tillæg i henhold til Ny løn. Stillingerne er på fuld tid og ønskes besat hurtigst muligt.


Yderligere information

Du er velkommen til at kontakte uddannelsesleder på sygeplejerskeuddannelsen Ann-Berit Schelde 7248 3182 eller på mail: asc@pha.dk


Læs mere om Professionshøjskolen Absalon, Center for Sygepleje og uddannelsen her.


Ansøgningsfrist m.v.

Ansøgning og relevante bilag sendes via vores rekrutteringssystem ved at klikke på "Søg stillingen" til højre på siden eller via vores hjemmeside. Ansøgningsfristen er tirsdag, den 20. februar 2018.


Samtaler forventes afholdt sidst i uge 8.


Vi ønsker, at medarbejderstaben afspejler det omgivende samfund, og vi opfordrer derfor alle interesserede uanset køn, kulturel og etnisk baggrund til at søge stillingen.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:23. januar 2018
Udløbsdato:22. februar 2018

Sygeplejerske til akut geriatrisk sengeafsnit 03-4, Holbæk Sygehus

Region Sjælland

Akut geriatri Den akutte geriatriske patient indlægges på afsnit 03-4 via Akutafdelingen, andre afsnit på Holbæk Sygehus eller direkte fra hjemmet via egen læge eller geriatrisk team. Vi har 20 geriatriske sengepladser. Vi behandler, plejer og vurde...
Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:21. februar 2018

Sygeplejerske på Børne- og Ungdomsafdelingen, Nykøbing F. Sygehus

Region Sjælland

Vil du være børnesygeplejerske? Hvis du brænder for at arbejde med syge børn, unge og deres familie så er du måske vores nye sygeplejerske? Børne- og Ungdomsafdelingen er en afdeling i konstant udvikling hvor sygeplejen er tilrettelagt med fokus på ...
Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:22. februar 2018

Sygeplejerske til Distriktspsykiatrien Næstved - Vordingborg, Psykiatrien Syd

Region Sjælland

Distriktspsykiatrien Næstved Vordingborg søger sygeplejerske 37 timer pr. uge til besættelse 01.03.18 eller efter aftale. Stillingen er i Næstved. Distriktspsykiatrien Næstved Vordingborg er en del af Psykiatrien Syd og varetager ambulant behandling...
Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:18. februar 2018

Ansvarshavende sygeplejerske til nattevagt på Epilepsihospitalet

Filadelfia

Afsnit for epilepsi med handicap på Epilepsihospitalet søger en ansvarshavende sygeplejerske på 28 timer pr. uge, fortrinsvis nattevagt pr. 1. april 2018 eller efter aftale. Stillingen indeholder weekendvagt hver anden weekend, samt vagtdækning ved ...
Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Sygeplejerske til Klinik for Traumatiserede Flygtninge, Psykiatrien Slagelse/Køge

Region Sjælland

Klinik for Traumatiserede Flygtninge i Region Sjælland søger en engageret og fagligt dygtig sygeplejerske, 37 timer pr. uge med delt arbejdssted i Slagelse og Køge. Så har du lyst til at styrke og udvikle behandlingen af traumatiserede flygtninge sa...