Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

2 barselsvikariater som aut. veterinærsygeplejerske til vores medicinske afdeling

Ved Universitetshospitalet for Familiedyr ønskes 2 stillinger som aut. veterinærsygeplejerske til vores medicinske afdeling besat fra den 1. juni 2020. Stillingerne er begge tidsbegrænsede i et år, med en ugentligt arbejdstid på 37 timer. Arbejdstiden vil primært være i dagstid, dog vil der indgå vagter uden for ordinær åbningstid (aften, weekend og nat).

Arbejdsopgaver:
Som veterinærsygeplejerske i den medicinske afdeling, vil du være en del af Intern Medicin, Akut Medicin samt vores special services (onko-, kardio- og neurologi). Din arbejdsdag vil være meget forskellig, afhængig af hvilken service, du er tilknyttet. Du forventes, at arbejde tæt sammen med både dyrlægestuderende og serviceansvarlige dyrlæger i de forskellige teams. Du vil deltage ved den daglige undersøgelse og behandling af såvel ambulante, som indlagte patienter samt forefaldende klinikarbejde i hospitalet. Det forventes, at du også bidrager aktivt i rådgivning af klienter, og vejledning af dyrlægestuderende og veterinærsygeplejerskeelever.

I aften, nat og weekender, vil du være en del af skadestueteamet, hvor du sammen med en dyrlæge, vil passe, pleje og lave diverse behandlinger på de indlagte dyr, specielt i vores intensiv afdeling. Du vil også skulle tage telefoner, indskrive/afregne, hjælpe til i skadestuekonsultationerne samt andet forefaldende arbejde.

Kvalifikationer:
Du skal være uddannet veterinærsygeplejerske med autorisation, gerne med erfaring fra praksis. Du skal kunne trives i en travl, men spændende hverdag, og du vil deltage i et tæt samarbejde med en stor velfungerende sygeplejegruppe. Der vil blive lagt særlig vægt på, at du er initiativrig, udadvendt, engageret, serviceorienteret med stort fagligt engagement, samt at du vil kunne trives med at arbejde i et undervisningsmiljø. Derudover forventes det, at du har:

  • Gode kommunikative og pædagogiske evner
  • Gode samarbejdsevner
  • Gode IT kundskaber
  • Et empatisk livssyn
Du tilbydes:
At være en del af et godt og dynamisk arbejdsmiljø, i en spændende virksomhed i stor vækst. Universitetshospitalet for Familiedyr er en del af Institut for Klinisk Veterinærmedicin, med ca. 100 ansatte. Vores primære formål er at uddanne dyrlægestuderende, at forske i familiedyrs sygdomme samt at fungere som henvisningshospital for praktiserende kolleger. Til dette formål har vi et universitetshospital med ca. 20.000 årlige patientforløb.

Løn- og ansættelsesforhold:
Stillingerne besættes efter gældende Fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer (OAO-S), herunder organisationsaftalen for Lager- og handelsarbejdere i hovedstaden. Honorering af vagter udenfor ordinær arbejdstid vil ske efter de almindelige arbejdstidsaftaler for området. Der vil være mulighed for forhandling af tillæg efter kvalifikationer.

Spørgsmål:
Eventuelle spørgsmål til stillingen kan rettes til Overveterinærsygeplejerske Gitte Wagner Hansen på mail gwh@sund.ku.dk eller på tlf. 51 48 94 25 på hverdage mellem kl. 9-15.

Ansøgning m.v.:
Er du interesseret i stillingen, beder vi dig sende en ansøgning med bilag via Jobportalen (tryk på linket "Søg stillingen" nederst i opslaget). Ansøgningen skal være bilagt CV, og dokumentation for relevant uddannelse.

Ansøgningsfristen er den 15. marts 2020. Ansættelsessamtaler vil finde sted umiddelbart efter ansøgningsfristen.

Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.