Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

2 dygtige udkørende industrielektrikere

Vil du gerne være en del af en virksomhed i vækst? Har du arbejdet som industrielektriker - gerne med erfaring fra service? Så søger vi 2 dygtige udkørende industrielektrikere til en spændende stilling.

 

Om jobbet
Vores kunde ligger i Stenløse, men projekterne vil foregå i Storkøbenhavn. Virksomheden har +20 års erfaring fra el-branchen, og arbejder primært med mindre entreprise- og servicearbejde inden for bl.a. traditionelt el-arbejde, forskellige typer af installationsprojekter, sikringsanlæg og automatik.

Jobbet er et try & hire forløb med henblik på at blive fastansat på sigt. Du kommer til at arbejde med kompetente kollegaer, der har deres kompetencer inden for hver deres fagområde, hvilket giver virksomheden en bred spændvidde trods deres størrelse.

Stillingen er 37 timer om ugen – fordelt med en arbejdstid fra mandag til torsdag 7-15 og 7-14.30 om fredagen.  


Dine arbejdsopgaver vil indebære:

  • Forskellige typer af industriinstallationer – f.eks. pumpeanlæg, installering af motorer, styringer m.m.
  • Ansvarlig for montering samt opbygning af styretavler
  • Bestilling af materialer
  • Håndtering og korrekt udfyldelse af ordresedler
  • Målinger på tablet/computer etc.

 

Kvalifikationer
Du er uddannet elektriker med erfaring fra industri. Du er i stand til at arbejde selvstændigt og struktureret samtidig med, at du er god til at samarbejde med kollegaer. Vi forventer, at du er samarbejdsvillig og er fleksibel i forhold til arbejdstid og arbejdsopgaver.

Erfaring med servicearbejde er et plus, dog kræver jobbet ikke, at du har kendskab til ovenstående områder, da virksomheden selv står for den nødvendige oplæring. Du vil få egen servicevogn stillet til rådighed, derfor skal du have kørekort B.

 

Du tilbydes
For de rette kandidater giver jobbet mulighed for en alsidig arbejdsdag, hvor samarbejde, solidt håndværk og personlige relationer vægtes højt. Vores kunde tilbyder:

  • Et kollegialt sammenhold med bl.a. sociale arrangementer
  • Løn efter kvalifikationer plus attraktiv pensionsordning
  • Mulighed for efteruddannelse
  • Et job med frihed under ansvar
  • Personlige og faglige udviklingsmuligheder

 

Søg jobbet
Hvis du kan se dig selv i ovenstående job, kan du søge stillingen ved at ansøge online på linket nederst til venstre.

Vi holder løbende samtaler på vores kontor i Taastrup.

Personale-match benytter udelukkende elektronisk rekruttering, og det er kun muligt at søge stillingen online via linket nederst. Ansøgninger sendt via mail kommer ikke i betragtning.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her