2 dygtige udkørende industrielektrikere

Vil du gerne være en del af en virksomhed i vækst? Har du arbejdet som industrielektriker - gerne med erfaring fra service? Så søger vi 2 dygtige udkørende industrielektrikere til en spændende stilling.

 

Om jobbet
Vores kunde ligger i Stenløse, men projekterne vil foregå i Storkøbenhavn. Virksomheden har +20 års erfaring fra el-branchen, og arbejder primært med mindre entreprise- og servicearbejde inden for bl.a. traditionelt el-arbejde, forskellige typer af installationsprojekter, sikringsanlæg og automatik.

Jobbet er et try & hire forløb med henblik på at blive fastansat på sigt. Du kommer til at arbejde med kompetente kollegaer, der har deres kompetencer inden for hver deres fagområde, hvilket giver virksomheden en bred spændvidde trods deres størrelse.

Stillingen er 37 timer om ugen – fordelt med en arbejdstid fra mandag til torsdag 7-15 og 7-14.30 om fredagen.  


Dine arbejdsopgaver vil indebære:

  • Forskellige typer af industriinstallationer – f.eks. pumpeanlæg, installering af motorer, styringer m.m.
  • Ansvarlig for montering samt opbygning af styretavler
  • Bestilling af materialer
  • Håndtering og korrekt udfyldelse af ordresedler
  • Målinger på tablet/computer etc.

 

Kvalifikationer
Du er uddannet elektriker med erfaring fra industri. Du er i stand til at arbejde selvstændigt og struktureret samtidig med, at du er god til at samarbejde med kollegaer. Vi forventer, at du er samarbejdsvillig og er fleksibel i forhold til arbejdstid og arbejdsopgaver.

Erfaring med servicearbejde er et plus, dog kræver jobbet ikke, at du har kendskab til ovenstående områder, da virksomheden selv står for den nødvendige oplæring. Du vil få egen servicevogn stillet til rådighed, derfor skal du have kørekort B.

 

Du tilbydes
For de rette kandidater giver jobbet mulighed for en alsidig arbejdsdag, hvor samarbejde, solidt håndværk og personlige relationer vægtes højt. Vores kunde tilbyder:

  • Et kollegialt sammenhold med bl.a. sociale arrangementer
  • Løn efter kvalifikationer plus attraktiv pensionsordning
  • Mulighed for efteruddannelse
  • Et job med frihed under ansvar
  • Personlige og faglige udviklingsmuligheder

 

Søg jobbet
Hvis du kan se dig selv i ovenstående job, kan du søge stillingen ved at ansøge online på linket nederst til venstre.

Vi holder løbende samtaler på vores kontor i Taastrup.

Personale-match benytter udelukkende elektronisk rekruttering, og det er kun muligt at søge stillingen online via linket nederst. Ansøgninger sendt via mail kommer ikke i betragtning.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Elektriker

CH Installation ApS

Elektrikere til el-installationsfirma i RoskildeVi har travlt og søger flere kollegaer. Så er du elektriker, og kunne du tænke dig et job, med varierende selvstændige opgaver og gode kolleger, i en virksomhed hvor det sociale sammenhold vægtes højt,...
Indrykket:26. februar 2018
Udløbsdato:26. april 2018

Elektriker til service opgaver

Viktech P/S Kbh.

Høje-Taastrup
Vi søger efter en engageret elektriker til vores kunde i Låsby. Du vil komme til at indgå i dagligdagsopgaverne, som mindre projekter samt serviceopgaver. Kunden har mange, for os dagligdags opgaver, med fejlfinding på elinstallationer i privat bebo...
Indrykket:12. marts 2018
Udløbsdato:7. maj 2018

Elektriker

Humanizer

Jubiiiii endnu en af vores kunder har fået travlt og vi vil så gerne hjælpe dem med at få løst deres opgaver. Vi søger derfor to elektrikere som kan køre selvstændige serviceopgaver i Storkøbenhavn. Vi forventer at du: er uddannet elektriker er god ...
Indrykket:6. april 2018
Udløbsdato:31. maj 2018

Elektriker til spjæld opgaver i Glostrup

SYSTEM VIKAR BYG & ANLÆG ApS

Vores kunde er et Elektriker firma, beliggende i Ballerup, med ca. 12 ansatte. Virksomheden veletableret, og arbejder med små og store elinstallationer for private, erhvervskunder og boligforeninger i Storkøbenhavn. Kunden ligger vægt på kvalitet, g...
Indrykket:10. april 2018
Udløbsdato:29. april 2018

Serviceelektrikere

PERSONALE-MATCH ApS

Er du uddannet elektriker? Har du erfaring med service? Så er du måske den serviceelektriker, vi står og mangler til projekter i Storkøbenhavn med opstart hurtigst muligt. Om jobbet Vores kunde ligger i Stenløse, men du kommer til at arbejde på proj...
Indrykket:16. april 2018
Udløbsdato:15. juni 2018