Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

2 elektrikere med ABA-erfaring

Til en af vores kunder, en landsdækkende elektrikervirksomhed, søger vi hurtigst muligt to dygtige elektrikere til et større nybyggeri.

Det er et krav, at du har erfaring med automatisk brandalarmering (ABA), som vil være dine primære arbejdsopgaver i forbindelse med det konkrete projekt. Forventet varighed er 3-4 måneder, men derefter vil der være andre tilsvarende opgaver med udgangspunkt i dine erfaringer og kompetencer.

Det er et krav, at du er faglært elektriker. Måske har du en dygtig makker, som også er klar?

Løn alt efter erfaring og efter nærmere aftale.

JKS sikrer dig ordnede forhold og vi sørger for fornødne arbejdstøj og el-værktøj. Arbejdstiden er mandag-fredag kl 7.00-15.30. Der kan være mulighed for at aftale en 4-dages-uge, hvis det passer dig bedre.

Opstart straks eller efter nærmere aftale.

Lyder det som noget for dig, og har du den fornødne erfaring og selvstændighed, så send os hurtigst muligt dit cv mærket "ABA" til personalekonsulent Anders Buch-Jepsen på abj@jks.dk eller ring til os på tlf. 86186757 og hør nærmere i vores kontortid mandag-fredag kl. 9-15.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her