2 engagerede faglærte ernæringsassistenter eller Catere søges til vikariater på 32 timer i 5 måneder

Vil du gerne være med til udvikling og være en del af en forandringsproces i et større dynamisk køkken? Brænder du for en madproduktion, hvor økologi, kvalitet, tilfredshed, egenproduktion og bæredygtighed er nøgleordene?

Vi tilbereder al mad fra bunden, og har eget bageri og slagteri, og arbejder med friske økologiske råvarer. Vi modtog i december 2018 det økologiske spisemærke i Guld som det første hospital i Region Hovedstaden. Vi er i gang med en spændende udvikling af vores madkoncept til patienterne, således at den er tilpasset patienternes madkultur og smag.

Vi har brug for 2 dygtige og engagerede uddannede ernæringsassistenter eller catere til vikariater i 5 måneder til at indgå i vores produktion på koldt team og grønt team. Du skal brænde for at tilberede grønt og sylte til kold og varm produktion samt producere smørrebrød.

Du brænder for den gode kvalitet, økologi, godt håndværk og er nysgerrig efter at lære nye råvarer at kende, samt at eksperimentere med tilberedningsmetoder.

Derudover skal du være villig til at komme ud på sengeafdelingerne og være måltidsvært for patienterne og servere dagens frokost, som du har tilberedt.

Stillingerne er på 32 timer fordelt i tidsrummet mellem kl. 6.00-13.54 med arbejde hver 3. weekend.

Vi forventer, at du

 • er uddannet ernæringsassistent, cater eller kok
 • effektiv og kvalitetsbevidst
 • har lyst til at arbejde med årstidens frugt og grønt
 • er mødestabil
 • ansvarsbevidst
 • vil bidrage til den positive ånd i køkkenet
 • er respektfuld overfor kollegaer og bidrager med godt samarbejde
 • har drive og overskud til at arbejde i et team
 • vil være omstillingsparat i en travl hverdag.
Vi tilbyder

 • en arbejdsplads i rivende udvikling
 • dygtige engagerede kollegaer
 • indflydelse på udvikling af teamet
 • en arbejdsplads med fokus på udvikling og trivsel blandt medarbejderne.
Yderligere oplysninger

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til køkkenchef Tanja Krogsbæk på telefon 26811935.Ansøgningsfrist

Send din ansøgning, CV og uddannelsesbeviser online (via "Søg job") senest onsdag d. 21. september 2020 kl. 12.00. Vi afholder samtaler 24 og 25. september, med tiltrædelse 1. oktober eller efter aftale.Den samlede FM-enhed består af 600 medarbejdere og er som serviceorganisation ansvarlig for driften på Bispebjerg og Frederiksberg Hospital. Enhedens formål er at sikre patienterne så behagelige og velfungerende rammer som muligt og at understøtte, at det kliniske personale har optimale arbejdsbetingelser. Vores opgaver er således at sikre de bedst mulige indendørs og udendørs rammer til gavn for løsningen af hospitalets kerneopgave.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.