2 faglærte murere søges

2 faglærte murere søges til renoverings- og ombygningsopgaver.
Opgaver i Trekantsområdet

Skal være faglært
Mødestabil
God til at teamarbejde

Interesserede kandidater bedes ringe direkte til Simon på mobilnr. 22945944

Start hurtigst muligt


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330002497Phoenix-8cbbc2d512019-04-08T00:00:002 faglærte murere søges

2 faglærte murere søges til renoverings- og ombygningsopgaver.
Opgaver i Trekantsområdet

Skal være faglært
Mødestabil
God til at teamarbejde

Interesserede kandidater bedes ringe direkte til Simon på mobilnr. 22945944

Start hurtigst muligt

2 faglærte murere søges til renoverings- og ombygningsopgaver.Opgaver i Trekantsområdet Skal være faglærtMødestabilGod til at teamarbejde Interesserede kandidater bedes ringe direkte til Simon på mobilnr. 22945944 Start hurtigst muligt11jobnet8cbbc2d5100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-06-03T00:00:000000https://job.jobnet.dk/CV/FindJob/details/49719790EuropaDanmarkJyllandSyd- og SønderjyllandKolding3503958Murer- & Ingeniørfirmaet Bjarne Larsen ApS11Søndergade 23B6040EgtvedDKDanmark0
DKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent741302JobNet4971979497197910008-04-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=8cbbc2d5https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=8cbbc2d5https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=8cbbc2d5&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=8cbbc2d5&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Bygge_og_anlaeg/1.jpgEr du en fagligt stærk Murer?12008001Dansk3Læse/ tale712204Murer21Bygge og anlæg361383829Simonnoreply@ofir.comDKDanmarkDKDanmark330028235Murerfirma søger murer og betonmedarbejderBasic Du skal: Have erfaring med at udføre de fleste former for murer- og støbearbejde. Kunne udføre de fleste arbejdsopgaver inden for arbejdsområder Nybyggeri af huse samt til- og ombygning. Kunne arbejde selvstændigt. Planlægge styre dine arbejdsopgaver, når vi arbejder i mindre teams. Have kørekort B.Arbejdsopgaverne: Dine arbejdsopgaver vil bestå i støbe- og murerarbejde samt reparationer. Ansættelsesvilkår: Der er tale om fastansættelse efter en kort prøveperiode. Løn efter faglige kvalifikationer og gældende overenskomst. Opstart snarest eller efter aftale. For yderligere information, kontakt Jørn Daugaard Pedersen, tlf. 40561606 Ring eller send en ansøgning og CV sendes via knappen Send ansøgning . Se mere på vores ansøgersite: https: daugaardbyg.brandero.com
Du skal:
 • Have erfaring med at udføre de fleste former for murer- og støbearbejde.
 • Kunne udføre de fleste arbejdsopgaver inden for arbejdsområder; Nybyggeri af huse samt til- og ombygning.
 • Kunne arbejde selvstændigt.
 • Planlægge/styre dine arbejdsopgaver, når vi arbejder i mindre teams.
 • Have kørekort B.
Arbejdsopgaverne:
Dine arbejdsopgaver vil bestå i støbe- og murerarbejde samt reparationer.

Ansættelsesvilkår:
Der er tale om fastansættelse efter en kort prøveperiode. Løn efter faglige kvalifikationer og gældende overenskomst. Opstart snarest eller efter aftale.

For yderligere information, kontakt Jørn Daugaard Pedersen, tlf. 40561606

Ring eller send en ansøgning og CV sendes via knappen "Send ansøgning".


Se mere på vores ansøgersite: https://daugaardbyg.brandero.com

ORS/Small/6f86db9b_logo.pngDaugaard Byg A/SVamdrup2019-05-21T15:01:06.7232019-06-24T00:00:00
330017494Murerfirmaet Jacobsen søger faglært murerRobot Dygtig og kvalitetsbevidst murer søges, evt. et murersjak. Med base i Vamdrup ved Kolding ligger vi centralt placeret midt mellem Vejle, Fredericia, Vejen og Haderslev. Vi dækker både Jylland og Fyn med hurtig bistand til alle murer opgaver. Grundet stor travlhed søger vi derfor en faglært murer, som kan arbejde med alle dele af murerfaget og som ønsker en afvekslende hverdag. Om dig: Faglært murer Er mødestabil og fleksibel Kan tale og forstå dansk Har kørekort B Vi tilbyder: Erfarne og gode kollegaer God løn med ordnede forhold Vi er medlem af Dansk Byggeri Lyder det som noget for dig så send din ansøgning allerede i dag på mail til: kontakt@murerjacobsen.dk Har du spørgsmål til stillingen der du velkommen til at kontakte Finn på tlf.: 22 26 92 97 Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis gerne på den rigtige kandidat. Vi glæder os til at høre fra dig. Du kan se vores hjemmeside her: murerjacobsen.dk

Dygtig og kvalitetsbevidst murer søges, evt. et murersjak.

Med base i Vamdrup ved Kolding ligger vi centralt placeret
midt mellem Vejle, Fredericia, Vejen og Haderslev.
Vi dækker både Jylland og Fyn med hurtig bistand
til alle murer opgaver.

Grundet stor travlhed søger vi derfor en faglært murer,
som kan arbejde med alle dele af murerfaget og
som ønsker en afvekslende hverdag.

Om dig:

 • Faglært murer
 • Er mødestabil og fleksibel
 • Kan tale og forstå dansk
 • Har kørekort B

Vi tilbyder:

 • Erfarne og gode kollegaer
 • God løn med ordnede forhold
 • Vi er medlem af Dansk Byggeri

Lyder det som noget for dig så send din ansøgning
allerede i dag på mail til: kontakt@murerjacobsen.dk

Har du spørgsmål til stillingen der du velkommen
til at kontakte Finn på tlf.: 22 26 92 97 

Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis
gerne på den rigtige kandidat. 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Du kan se vores hjemmeside her: murerjacobsen.dk

MURERFIRMAET JACOBSEN ApSVamdrup2019-05-06T00:00:002019-06-08T00:00:00
330007430Murer søgesRobot Kvalifikationer: Du skal: Have erfaring med at udføre de fleste former for murer- og støbearbejde. Kunne udføre de fleste arbejdsopgaver indenfor vore arbejdsområder Nybyggeri af huse samt til- og ombygning. Kunne arbejde selvstændigt. Planlægge styre dine arbejdsopgaver, når vi arbejder i mindre teams. Have kørekort B. Arbejdsopgaverne: Dine arbejdsopgaver vil bestå i støbe- og murerarbejde samt reparationer. Ansættelsesvilkår: Der er tale om fastansættelse efter en kort prøveperiode. Løn efter faglige kvalifikationer og gældende overenskomst. Opstart snarest eller efter aftale. Kontakt: Jørn Daugaard Pedersen tlf. 40561606 for yderligere oplysninger, eller send din ansøgning og V til jd@daugardbyg.dk.

Kvalifikationer:

Du skal:

Have erfaring med at udføre de fleste former for murer- og støbearbejde.

Kunne udføre de fleste arbejdsopgaver indenfor vore arbejdsområder; Nybyggeri af huse samt til- og ombygning.

Kunne arbejde selvstændigt.

Planlægge/styre dine arbejdsopgaver, når vi arbejder i mindre teams.

Have  kørekort B.

Arbejdsopgaverne:

Dine arbejdsopgaver vil bestå i støbe- og murerarbejde samt reparationer.

Ansættelsesvilkår:

Der er tale om fastansættelse efter en kort prøveperiode. Løn efter faglige kvalifikationer og gældende overenskomst. Opstart snarest eller efter aftale.

Kontakt:

Jørn Daugaard Pedersen tlf. 40561606 for yderligere oplysninger, eller send din ansøgning og V til jd@daugardbyg.dk.

 

DAUGAARD BYG A/SVamdrup2019-04-15T00:00:002019-06-10T00:00:00
330020963Erfaren murer søges til firma i OtterupRobot Er du faglært inden for murerfaget og har mod på at varetage en bred palette af opgaver inden for branchen? Har du gå-på-mod og fungerer godt i et team? Så er det måske dig vi mangler! Vi søger en erfaren og engageret murer til en stilling, der byder på varierede og spændende arbejdsopgaver inden for faget. Din base vil være i Otterup, men da vi varetager opgaver rundt omkring i landet, er der kørsel forbundet med stillingen, og derfor forventes det, at du har kørekort B. Vi søger med henblik på fastansættelse, så derfor er det vigtigt for os at finde den helt rigtige person til firmaet. Så har du de rette kvalifikationer og nyder en arbejdsdag, hvor det forventes at du tager fat, vil vi meget gerne høre fra dig. Stillingen byder på en startløn på 190 kr. timen, men har du noget helt specielt at tilbyde, kan vi eventuelt forhandle os frem til en løn, der matcher dine kompetencer. Det forventer vi af dig: At du er faglært, og optimalt set har flere års erfaring inden for faget Du er mødestabil og punktlig At du kan arbejde selvstændigt såvel som i samarbejde med andre Du har kørekort B At du har drive og løser dine opgaver med høj kvalitet Det kan du forvente af os: 190 kr. timen Opstart hurtigst muligt Stilling med mulighed for fastansættelse At blive en del af et professionelt team med højt humør En arbejdsplads med gode vilkår som følger overenskomsten Er du interesseret i stillingen, bedes du kontakte vores jobkonsulent Morten Sandvei. Kontaktoplysninger findes i boksen.Husk venligst at vedhæft reference nr. 125878Vi glæder os til at høre fra dig.

Er du faglært inden for murerfaget og har mod på at varetage en bred palette af opgaver inden for branchen? Har du gå-på-mod og fungerer godt i et team? Så er det måske dig vi mangler! 

Vi søger en erfaren og engageret murer til en stilling, der byder på varierede og spændende arbejdsopgaver inden for faget. Din base vil være i Otterup, men da vi varetager opgaver rundt omkring i landet, er der kørsel forbundet med stillingen, og derfor forventes det, at du har kørekort B. 

Vi søger med henblik på fastansættelse, så derfor er det vigtigt for os at finde den helt rigtige person til firmaet. Så har du de rette kvalifikationer og nyder en arbejdsdag, hvor det forventes at du tager fat, vil vi meget gerne høre fra dig. 

Stillingen byder på en startløn på 190 kr./timen, men har du noget helt specielt at tilbyde, kan vi eventuelt forhandle os frem til en løn, der matcher dine kompetencer. 

Det forventer vi af dig:

 • At du er faglært, og optimalt set har flere års erfaring inden for faget
 • Du er mødestabil og punktlig 
 • At du kan arbejde selvstændigt såvel som i samarbejde med andre
 • Du har kørekort B
 • At du har drive og løser dine opgaver med høj kvalitet


Det kan du forvente af os:

 • 190 kr./timen 
 • Opstart hurtigst muligt
 • Stilling med mulighed for fastansættelse
 • At blive en del af et professionelt team med højt humør
 • En arbejdsplads med gode vilkår som følger overenskomsten


Er du interesseret i stillingen, bedes du kontakte vores jobkonsulent Morten Sandvei. Kontaktoplysninger findes i boksen.
Husk venligst at vedhæft reference nr. 125878

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kandidaterne ApSOtterup2019-05-09T00:00:002019-07-04T00:00:00
330024782Erfaren håndværker søges til montering af pore-/gasbeton i hele Dk.Robot Vi søger en erfaren håndværker, du må gerne have erfaring med montering af porebeton, men dette er ikke et krav. Arbejdet består i montering af porebeton i nybyggerier i alt fra parcelhuse til etage- og erhvervsbyggerier. Arbejdet udføres i det meste af Dk, alt efter efterspørgsel, men hovedsagligt i syd- og midtjylland. Du vil komme til at arbejde i teams af 2-3 personer og derfor så vi gerne at du er god til at samarbejde, er flexibel, møder til tiden og ikke mindst arbejdsom. Geografisk ser vi gerne at du bor i Kolding og omegn, men hvis du har mulighed for at benytte egen bil kan der gøres undtagelser. Der vil være en prøveperiode på 3 uger, vi ser derfor gerne at du er lærenem og villig til at lære evt. et nyt håndværk.

Vi søger en erfaren håndværker, du må gerne have erfaring med montering af porebeton, men dette er ikke et krav.

Arbejdet består i montering af porebeton i nybyggerier i alt fra parcelhuse til etage- og erhvervsbyggerier. Arbejdet udføres i det meste af Dk, alt efter efterspørgsel, men hovedsagligt i syd- og midtjylland. 

Du vil komme til at arbejde i teams af 2-3 personer og derfor så vi gerne at du er god til at samarbejde, er flexibel, møder til tiden og ikke mindst arbejdsom. 

Geografisk ser vi gerne at du bor i Kolding og omegn, men hvis du har mulighed for at benytte egen bil kan der gøres undtagelser.

Der vil være en prøveperiode på 3 uger, vi ser derfor gerne at du er lærenem og villig til at lære evt. et nyt håndværk.

 

 

SKOV'S MONTAGE ApSSjølund2019-05-15T00:00:002019-06-15T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Murerfirma søger murer og betonmedarbejder

Daugaard Byg A/S

Vamdrup
Du skal: Have erfaring med at udføre de fleste former for murer- og støbearbejde. Kunne udføre de fleste arbejdsopgaver inden for arbejdsområder Nybyggeri af huse samt til- og ombygning. Kunne arbejde selvstændigt. Planlægge styre dine arbejdsopgave...
Indrykket:21. maj 2019
Udløbsdato:24. juni 2019

Murerfirmaet Jacobsen søger faglært murer

MURERFIRMAET JACOBSEN ApS

Vamdrup
Dygtig og kvalitetsbevidst murer søges, evt. et murersjak. Med base i Vamdrup ved Kolding ligger vi centralt placeret midt mellem Vejle, Fredericia, Vejen og Haderslev. Vi dækker både Jylland og Fyn med hurtig bistand til alle murer opgaver. Grundet...
Indrykket:6. maj 2019
Udløbsdato:8. juni 2019

Murer søges

DAUGAARD BYG A/S

Vamdrup
Kvalifikationer: Du skal: Have erfaring med at udføre de fleste former for murer- og støbearbejde. Kunne udføre de fleste arbejdsopgaver indenfor vore arbejdsområder Nybyggeri af huse samt til- og ombygning. Kunne arbejde selvstændigt. Planlægge sty...
Indrykket:15. april 2019
Udløbsdato:10. juni 2019

Erfaren murer søges til firma i Otterup

Kandidaterne ApS

Otterup
Er du faglært inden for murerfaget og har mod på at varetage en bred palette af opgaver inden for branchen? Har du gå-på-mod og fungerer godt i et team? Så er det måske dig vi mangler! Vi søger en erfaren og engageret murer til en stilling, der byde...
Indrykket:9. maj 2019
Udløbsdato:4. juli 2019

Erfaren håndværker søges til montering af pore-/gasbeton i hele Dk.

SKOV'S MONTAGE ApS

Sjølund
Vi søger en erfaren håndværker, du må gerne have erfaring med montering af porebeton, men dette er ikke et krav. Arbejdet består i montering af porebeton i nybyggerier i alt fra parcelhuse til etage- og erhvervsbyggerier. Arbejdet udføres i det mest...
Indrykket:15. maj 2019
Udløbsdato:15. juni 2019