Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

2 Introduktionsstillinger, Kirurgisk afdeling, Regionshospitalet Randers

Kirurgisk afdeling, Regionshospitalet Randers, har to ledige introduktionsstillinger til besættelse pr. 1. april 2018 og 1. maj 2018 eller efter aftale.

Som ny introduktionslæge kan vi på Kirurgisk afdeling tilbyde en stilling der er tilpasset den nye målbeskrivelse for Kirurgiske introduktionsstillinger og samtidig kvalificere dig til at ansøge en hoveduddannelses stilling indenfor det Kirurgiske speciale.

Vi kan bl.a. tilbyde dig:

  • Fokuseret oplæring i gastro- og koloskopi med henblik på at opnå selvstændighed i disse procedurer
  • Superviseret oplæring i åbne hernier
  • Superviseret oplæring i laparoskopiske indgreb med forventet selvstændig varetagelse af bl.a. laparoskopisk cholecystektomi
  • Udredning, diagnostistering og behandling af kirurgiske patienter generelt
  • Mulighed for deltagelse i forskningsaktivitet 
     
Som person er du positiv og omgængelig med en nysgerrighed og interesse for at lære nyt. Du tager gerne del i undervisning- og supervision af afdelingens yngre læger og de studenter, der har forløb i afdelingen. Du har lyst til arbejde i en afdeling med et højt fagligt niveau, hvor der er fokus på uddannelse, udvikling, forskning og høj patient tilfredshed.

Ansøgeren vil indgå i mellemvagtslaget på lige fod med afdelingens øvrige yngre uddannelseslæger og tage del i de samme opgaver bl.a. supervision af yngre kollegaer. Der er et 8-skiftet vagtlag med delt vagt alle ugens 7 dage.

Kirurgisk afdeling er en del af Kirurgisk fællesafdeling, der også omfatter Ortopædkirurgisk afdeling med tilhørende ØNH- og øjenafdeling. Afdelingen varetager akut samt elektiv kirurgi og indgår i Danmarks største kolorektalcenter i et integreret samarbejde med Mave- og tarmkirurgi, Aarhus Universitetshospital. I dette samarbejde varetages på afdelingen colonkirurgien. Endvidere har afdelingen et stort Endoskopisk afsnit med mere end 10.000 endoskopier årligt her i blandt koloskopier, som led i screeningsprogrammet for kolorektalcancer.
 
Yderligere oplysninger om stillingen kan rekvireres ved henvendelse til:
 
Anne-Sofie Kannerup
Ledende overlæge, Ph.D., Klinisk lektor
Kirurgisk Fælleskirurgisk Afdeling
Regionshospitalet Randers
Tel: +45 78421201 ? Mobil: +45 60125716
Mail: annkan@rm.dk
 
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.?Der gøres opmærksom på, at børneattest indhentes i forbindelse med ansættelse.
 
Ansøgning indeholdende oplysninger om uddannelse, undervisningserfaring og videnskabelig produktion sendes via link: ”Søg job/send ansøgning” 

Ansøgningsfrist: 2. marts 2018.

Der vil blive afholdt ansættelsessamtaler i uge 10 eller 11.

Læs mere om Regionshospitalet Randers på
http://www.regionshospitalet-randers.dk/forsideDa Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil omplaceringsramte medarbejdere, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale
 

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her