2 IT Supportere - Herning - HASTER


Har du lyst til at arbejde med IT support og IT relaterede forhold generelt, har BDO en ledig plads til dig i BDO’s interne IT-support afdeling med tiltrædelse snarest muligt. I jobbet vil du få en bred kontaktflade med alle brugere i BDO samt et tæt samarbejde med dine kollegaer i resten af IT-afdelingen.

Jobbet

Du kommer til at indgå i en velfungerende IT-afdeling. BDO har brug for en yderst serviceminded IT-supporter, som er positiv og hjælpsom. Du bliver en del af IT-support, hvor den fornemmeste opgave er at yde den bedste service til de 1100 ansatte i Danmark. Du kommer til at arbejde med de nyeste teknologier som Windows 10, Microsoft Office 2016, Office365, Mac, iPhones og iPad. Du skal hjælpe med installationer og klargøring af enheder, hvor BDO anvender Microsoft SCCM, Intune og Azure. Til registrering, dokumentation og prioritering af opgaver anvendes værktøjet Topdesk. Det tætte samarbejde med BDO International betyder, at de har en række fælles applikationer, som du i supporten naturligvis vil blive introduceret til.

BDO´s IT-afdeling består af supportere, infrastrukturkonsulenter og udviklere. IT-afdelingen er fremtidsorienteret, og organisationen arbejder forandringsorienteret, så den bedst muligt understøtter forretningens behov og udvikling. På systemsiden har de et mål om at køre så meget standard som muligt, og teknologisk set er de generelt på forkant. Du får et spændende job i en dynamisk virksomhed, hvor du får mulighed for at følge resultatet af dit arbejde.

Personlige og faglige kompetencer

Gerne nyuddannet - men ikke et krav.
Det er vigtigt, at du er serviceorienteret, arbejder med en tilpas dynamik og har viljen til at følge med udviklingen og sætte dig ind i nye teknologier. Det er vigtigt, at du er vedholdende, har en praktisk indgangsvinkel til opgaveløsning samt besidder evnen til både at arbejde selvstændigt og i teams.

Du har gerne erfaring med:

 • Microsoft Windows 10
 • Microsoft Office 2013 - gerne 2016
 • Office365
 • Mac OS
 • Skype for Business
 • Kopi og print.

 • Du er struktureret, nysgerrig og har interesse i at udvikle dig både fagligt og personligt. Du er i stand til at kommunikere på alle niveauer i virksomheden. Det er et krav, at du har en it-uddannelse og du begår dig godt på dansk og gerne engelsk.

  Du tilbydes

  Du får et spændende job i en uformel virksomhed, hvor de har fokus på at være de bedste til det, de arbejder med. Du får 16 nære kollegaer i IT-afdelingen, som er fysisk placeret på BDO`s Herningkontor i nye flotte lokaler, og de prioriterer et godt arbejdsmiljø med høj trivsel. For den rette person er der gode muligheder for faglig og personlig udvikling på en arbejdsplads, der har fokus på, at både arbejdsliv og privatliv skal hænge sammen. Løn forhandles individuelt og svarer til dine kvalifikationer. Heri er fx fri telefon, pensionsordning, sundhedssikring og en lang række andre medarbejdergoder.

  I BDO er det deres fornemste opgave at motivere og involvere dig som medarbejder og skabe et dagligt arbejdsmiljø, der er præget af åbenhed og respekt. Du bliver del af en organisation, hvor medarbejdertrivsel har høj prioritet. Samarbejdsformen er uformel, og du får stor indflydelse på og ansvar for egne opgaver både i det daglige og på længere sigt.

  Ansøgning

  Fortæl os, hvem du er, hvad du står for, og hvorfor det netop er dig, der skal være en del af BDO`s team.

  Søg stillingen ved at følge anvisninger her på siden.

  Ønsker du at vide mere om jobbet eller skulle du have spørgsmål, er du velkommen til at kontakte ERHR/Effektiv Rekruttering; Michael Folmann på 21 21 64 64 – mf@erhr.dk som varetager opgaven for BDO.

  Der modtages kun ansøgninger via hjemmesiden; www.erhr.dk

  Samtaler afholdes løbende og der stiles efter hurtig tiltrædelse.


  Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

  Ikke det rigtige job?

  Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken  Opret jobagent her

  Andre job der matcher din søgning

  Indrykket:14. januar 2018
  Udløbsdato:20. februar 2018

  Konsulent - datasikkerhed

  Persondatasupport ApS

  Synes du, det kunne være interessant, at være med til at opbygge et forretningsområde i en konsulentvirksomhed? PersondataSupport er stiftet for at kunne tilgodese virksomhedernes behov for viden og ekstra ressourcer til at få implementeret den nye ...
  Indrykket:25. januar 2018
  Udløbsdato:22. marts 2018

  LindbergHR søger Datakonsulent til Bisnode Danmark A/S

  LindbergHR

  Bisnode er Europas største leverandør af smart data og dataanalyse. Vi transformerer og strukturerer data, så kunderne kan træffe de rigtige beslutninger både når det gælder kreditvurdering, segmentering og automatisering. Der er 2.100 dataeksperter...
  Indrykket:31. januar 2018
  Udløbsdato:18. februar 2018

  Erfaren PMO konsulent til Strategi & Portefølje i Region Syddanmark

  Regional IT

  Vil du løfte metodeanvendelsen i projekter fra opstart til aflevering? Og brænder du for at dele din viden og erfaring om projektledelse, porteføljestyring, projektmodeller og kompetenceudvikling med kompetente kolleger? Så kan du være den helt rigt...
  Indrykket:31. januar 2018
  Udløbsdato:18. februar 2018

  Data-konsulent til administrations og udviklingsopgaver i et SAS-miljø

  Sundhedsdokumentation og ledelsesinformation

  Ønsker du at få lov til at arbejde i et spændende SAS-miljø med administratoropgaver og udviklingsopgaver så har vi jobbet til dig. I afdelingen for Dokumentation og Ledelsesinformation bearbejdes og præsenteres data fra de forskellige dele af Regio...
  Indrykket:1. februar 2018
  Udløbsdato:10. marts 2018

  PPC-specialist

  ONLINEPARTNERS ApS, Århus

  Vi søger en ambitiøs og forretningsorienteret PPC-specialist, der har online i blodet og brænder for at skabe vækst på kundernes bundlinjer. Kunne du tænke dig at arbejde med udvikling af store og ambitiøse virksomheders PPC-aktiviteter, så er det m...