Gem job

2 kontorelever

Er 2021 året, hvor du starter på en spændende uddannelse - det første skridt i din nye karriere?

Vi søger 2 kontorelever, der den 1. september 2021 kan starte på den 2-årige uddannelse med speciale i offentlig administration.

Som kontorelev ved Kerteminde Kommune er du, sammen med dine kolleger, hver dag med til at gøre en forskel for borgere, virksomheder og medarbejdere i Kerteminde Kommune.

Vi tilbyder en bred kontoruddannelse med praktik i flere afdelinger med spændende, forskelligartede arbejdsopgaver. En varierende og spændende uddannelse med praktisk erhvervserfaring, som giver dig et stærkt fundament, uanset om du vil arbejde med borgerbetjening, økonomi eller personaleadministration samt sekretærfunktioner.

 

Vi tilbyder en bred uddannelse med varierende arbejdsopgaver:

I Kerteminde Kommune har vi 5 forskellige afdelinger, der har hver deres kerneopgaver. I hver afdeling er der administrativt personale, som arbejder med en bred vifte af opgaver. Vi har derfor ambition om, at du som kontorelev får indblik i mere end ét område.

Eksempler på opgaver, som du vil kunne arbejde med i Kerteminde Kommune:

 

 • Betjening af borgere i Borgerservice og det administrative arbejde, som er efterfølgende samt kommunens Kontaktcenter.
 • Løn og personaleadministration.
 • Økonomi, fx betaling af regninger og afstemninger af konti samt budgetopfølgning.
 • Ydelser, fx behandling af ansøgninger om hjælp til forsørgelse, enkeltydelser, helbredstillæg samt administration af ydelser.
 • Sekretærfunktioner.

 

Dine 2 års praktik hos os bliver suppleret af en række skoleophold og uddannelsen afsluttes med en fagprøve.

 

Din udvikling er et fælles ansvar:

Vi bidrager til, at du får den bedst mulige uddannelse på vores dygtige praktiksteder, hvor der i hver afdeling er en oplæringsansvarlig, som er klar til at tage imod dig som elev. Du vil få en oplæringsplan, og der bliver jævnligt fulgt op på, hvor langt du er i din oplæring. I takt med din oplæring vil du få mere og mere ansvar, og du vil også opnå at få selvstændige opgaver.

 

Fællesskab:

I Kerteminde Kommune er du en del af en mindre elevgruppe, da vi har 2 elever ad gangen. Når du er i praktik går vi op i, at du er en del af fællesskabet og kan mærke, at du er kollega på lige fod med de øvrige i afdelingen.

Vil du ud og opleve udlandet sammen med dine elevkolleger, arrangerer Tietgen Business en studietur til Bruxelles i løbet af uddannelsen, såfremt omstændighederne tillader det.

 

Hvem er du?

Vi ønsker, at du lærer en masse under din uddannelse, så når du er færdigudlært, føler dig rustet til det arbejdsliv, der venter på dig. Du skal derfor selv være klar til at tage et ansvar for din uddannelse ved at være åben og have gåpåmod overfor nye udfordringer. Det er derfor ikke vigtig for os, at du har en masse erfaring i forvejen, men at du er villig til at kaste dig ud i nye opgaver, udvikle dig og gøre dit bedste for at få et så godt uddannelsesforløb som muligt. Du vil møde mange forskellige IT-programmer igennem dit uddannelsesforløb, hvorfor det vil være en fordel, at du har gode IT-kundskaber.

 

Vi lægger vægt på, at du:

 • kan tage ansvar for opgaveløsninger
 • er nysgering efter nye opgaver og ser muligheder i stedet for udfordringer
 • har overblik i en travl hverdag
 • er selvstændig og ansvarsbevidst
 • har en positiv tilgang og er serviceminded
 • er god til at samarbejde
 • er god til at kommunikere skriftligt og mundtligt.

 

Vi tilbyder:

 • Fagligt engagerede kollegaer
 • En arbejdsplads i løbende udvikling
 • Masser af muligheder for faglig sparring og kollegial vejledning
 • Høj grad af medbestemmelse og mulighed for at påvirke det daglige arbejde
 • Gode kolleger og et godt social fællesskab
 • Flekstid.

 

Adgangskrav:

For at blive ansat som kontorelev skal du inden den 1. september 2021 have bestået en af følgende uddannelser med adgangsgivende niveauer til offentlig administration:

 • EUX
 • HHX
 • STX, HF med følgende niveauer bestået med minimumskarakter 02. Dansk og IT C, Fremmedsprog: et fag på D-niveau, og et på E. Erhvervsøkonomi E, Salg og service samt samfundsfag D.

 

Husk at vedlægge:

Du skal vedlægge kopi af eksamensbeviser og gerne udtalelser. Hvis du endnu ikke har afsluttet din handelseksamen, skal du om muligt vedlægge standpunktskarakterer.

Hvis du er fyldt 25 år og har relevant erhvervserfaring/uddannelse eller har færdiggjort en anden merkantil uddannelse, skal du kontakte en erhvervsskole med henblik på at få lavet en realkompetencevurdering (RKV), som skal vedlægges din ansøgning. Hvis du allerede har fået lavet en RKV, skal den vedlægges.

Din ansøgning bliver ikke vurderet uden dokumentation.

 

Løn:

Du ansættes i henhold til gældende overenskomst med HK på fuld tid 37 timer om ugen. Du får løn i hele uddannelsesperioden.

Er du under 25 år, er lønnen 14.190 kr. om måneden det 1. år, og 14.934 kr. om måneden det 2. år.

Er du over 25 år, er lønnen 21.165 kr.+ pension med 15,95% om måneden under hele uddannelsen.

Udgifter til skolebøger betales af Kerteminde Kommune.

 

Det praktiske:

Ansøgningsfristen er den 14. april 2021 kl. 8.

Husk med ansøgningen at vedlægge de dokumenter, som vi efterspørger! 

Samtaler forventes afholdt i uge 16.

 

Yderligere oplysninger:

Ønsker du at høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte:

Leder af Borgerservice og Ydelse, Charlotte Ørsager Damgaard på tlf.nr. 65151655, mail cda@kerteminde.dk eller

Leder af Administrationsservice, Gitte Due Pedersen på tlf.nr. 65151425, mail gdp@kerteminde.dk.

 

 


Gem job
ellerDownload

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.