2 kontorelever med lyst til udfordringer

Er du selvstændig, engageret og nysgerrig? Har du mod på at løse mange varierende opgaver?


Det kan vi tilbyde

Vi søger 2 kontorelever med speciale i offentlig administration med start den 1. september 2018.


Som elev hos Niels Brock får du en velkoordineret elevuddannelse, og du bliver en del af en stor og spændende organisation med mulighed for såvel faglig som personlig udvikling. Du får selvstændigt ansvar for dine opgaver og vil under hele forløbet have støtte fra den elevansvarlige, den oplæringsansvarlige samt dine kollegaer. Samtidig bliver du en del af Niels Brocks elevteam på 4 elever.


Da vi vægter faglig udvikling og uddannelse højt, vil du i din elevtid gratis kunne benytte Niels Brocks mange uddannelsestilbud i din fritid.


Som kontorelev med speciale i offentlig administration får du en alsidig uddannelse, hvor du typisk kommer i 2 af vores afdelinger. Du løser blandt andet opgaver inden for elevadministration, sagsbehandling samt kundebetjening såvel telefonisk som ved direkte henvendelse.


Vi forventer

Da du naturligt vil få en bred kontaktflade og løbende samarbejder med kollegaer og elever rundt om i organisationen, er du udadvendt og serviceminded. Du er ansvarlig med en struktureret tilgang til opgaveløsningen. Samtidig er du nysgerrig efter nye udfordringer og har forståelse for, at rutineopgaver også er en del af hverdagen.


Hos Niels Brock vægter vi teamwork og godt arbejdsmiljø, hvorfor det er vigtigt, at du er tillidsskabende og nem at arbejde sammen med.


Adgangskrav

Du har bestået enten et grundforløb (påbegyndt før 31. juli 2015), som giver adgang til kontoruddannelsen med specialet offentlig administration, et 5- eller 10 ugers kompetencegivende forløb for studenter (HHX, STX, HTX eller HF) eller EUX med et tilfredsstillende resultat inden tiltrædelse. Vi forventer, at du har flair for IT, ligesom vi forventer, at du har gode dansk ? og engelskkundskaber skriftligt såvel som mundtligt.


Ansættelsesvilkår

Ansættelsen er på fuld tid og sker i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og HK/STAT.


Mere information

Har du spørgsmål til uddannelsen, er du velkommen til at kontakte elevansvarlig Rikke Jeppesen på 3341 9723 eller kontorelev Denise Nancke på 3341 9471.


Så nemt ansøger du

Du kan sende din ansøgning, CV, kopi af dine eksamensbeviser og seneste terminskarakterer via nedenstående link. Er du over 25 år, og har du fået udarbejdet en RKV, bedes du vedhæfte denne.


Ansøgningsfristen er den 25. februar 2018, og vi forventer at holde samtaler i uge 10.


Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.


Om Niels Brock

Vi er en af Danmarks største uddannelsesinstitutioner med mere end 20.000 elever, kursister og studerende her i landet og over 2.000 studerende i udlandet. Niels Brock har drevet skole i mere end 135 år. Det har givet os god erfaring, og skabt solide netværk overalt i det danske erhvervsliv.


Vores ambition er at være Danmarks mest internationale og innovative handelsskole. Vi udvikler og udbyder uddannelsestilbud, der sikrer dansk erhvervsliv de rette kompetencer og styrker konkurrenceevnen, og vi er anerkendt for vores fagligt og pædagogisk stærke undervisere og dygtige elever. Læs mere om os på http://www.brock.dk.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:23. januar 2018
Udløbsdato:26. februar 2018

Eventkoordinatorelev til Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut

Brænder du for at koordinere, organisere og være den der har det store overblik for vores events? Og har du gå-på-mod og sans for at give gæsten den bedste service? Så er det dig, vi søger, som eventkoordinatorelev på Det Danske Filminstitut. Vi til...
Indrykket:30. januar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Kontorelever 2018

HR

Vil du have en praktisk uddannelse og kickstarte dit arbejdsliv? Banedanmark søger et nyt hold kontorelever med speciale inden for offentlig administration. Hvis du har mod på en praktisk uddannelse, som giver gode jobmuligheder inden for administra...
Indrykket:2. februar 2018
Udløbsdato:23. februar 2018

Bliv økonomielev i Erhvervsministeriets departement eller i Erhvervsstyrelsen - et klogt valg!

Departementet

København
Ønsker du at blive en del af en moderne og dynamisk offentlig arbejdsplads, hvor faglig og personlig udvikling er i fokus? Dygtige kolleger er parate til at sørge for, at du får et spændende og varieret elevforløb. Om os: Erhvervsministeriet arbejde...
Indrykket:5. februar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Kontorelev med speciale i Offentlig Administration til Børne- og Ungdomsforvaltningen i Københavns Kommune

Elever i BUF

Vores hovedstad og dine muligheder! Ønsker du en alsidig kontoruddannelse med speciale i Offentlig Administration, hvor du bliver udfordret både personligt og fagligt så er det måske dig, vi har brug for? Start din karriere som kontorelev i Københav...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:4. marts 2018

Kontorelev i Undervisningsministeriet

Undervisningsministeriet

København
Har du lyst til at blive uddannet kontorelev i et af landets vigtigste ministerier? I Undervisningsministeriet arbejdes der for at skabe et stærkt fagligt fundament for Danmarks fremtid. Det er derfor også en ambition for os at skabe en stærk toårig...