Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

2 kontorelever med lyst til udfordringer

Er du selvstændig, engageret og nysgerrig? Har du mod på at løse mange varierende opgaver?

Det kan vi tilbyde
Vi søger 2 kontorelever med speciale i offentlig administration med start den 1. september 2020.

Som elev hos Niels Brock får du en velkoordineret elevuddannelse, og du bliver en del af en stor og spændende organisation med mulighed for såvel faglig som personlig udvikling. Du får selvstændigt ansvar for dine opgaver og vil under hele forløbet have støtte fra den elevansvarlige, den oplæringsansvarlige samt dine kollegaer. Samtidig bliver du en del af Niels Brocks elevteam på 4 elever.

Som kontorelev med speciale i offentlig administration får du en alsidig uddannelse, hvor du typisk kommer i to af vores afdelinger. Du løser blandt andet opgaver inden for elevadministration, sagsbehandling samt kundebetjening såvel telefonisk som ved direkte henvendelse.

Vi forventer
Da du naturligt vil få en bred kontaktflade og løbende samarbejder med kollegaer og elever organisationen, er du udadvendt og serviceminded. Du er ansvarlig med en struktureret tilgang til opgaveløsningen. Samtidig er du nysgerrig efter nye udfordringer og har forståelse for, at rutineopgaver også er en del af hverdagen.

Hos Niels Brock vægter vi teamwork og godt arbejdsmiljø, hvorfor det er vigtigt, at du er tillidsskabende og nem at arbejde sammen med.

Adgangskrav
Du har bestået enten en EUX, et 5 ugers kompetencegivende forløb for studenter (STX, HTX eller HF), en HHX eller et grundforløb (påbegyndt før 31. juli 2015), som giver adgang til kontoruddannelsen med specialet offentlig administration med et tilfredsstillende resultat inden tiltrædelse. Vi forventer, at du har flair for IT samt gode dansk- og engelskkundskaber.

Ansættelsesvilkår
Ansættelsen er på fuld tid og sker i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og HK/STAT.

Mere information
Har du spørgsmål til uddannelsen, er du velkommen til at kontakte elevansvarlig Rikke Jeppesen på 3341 9723.

Ansøgningsfrist
Du kan sende din ansøgning, CV, kopi af dine eksamensbeviser eller seneste terminskarakterer via nedenstående link. Er du over 25 år, og har du fået udarbejdet en RKV, bedes du vedhæfte denne.

Ansøgningsfristen er den 16. februar 2020, og vi forventer at holde samtaler i starten af uge 9.

Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Om Niels Brock
Vi er én af Danmarks mest internationale og innovative uddannelsesinstitutioner med mere end 15.000 elever, kursister og studerende her i landet og omfattende uddannelsesaktivitet i udlandet. På Niels Brock, der daterer sig tilbage til 1881, insisterer vi på at tænke anderledes og på at gøre os umage for at uddanne stadig dygtigere elever, studerende og kursister.

Gennem generationer har Niels Brock været synonymt med medarbejdere, der dygtigt og engageret skaber de bedste rammer for ambitiøse og, videbegærlige og innovative unges personlige og faglige udvikling.

Vores ambition er at være Danmarks mest internationale og innovative handelsskole. Vi udvikler og udbyder uddannelsestilbud, der sikrer dansk erhvervsliv de rette kompetencer og styrker konkurrenceevnen, og vi er anerkendt for vores fagligt og pædagogisk stærke undervisere og dygtige elever. Læs mere om os på www.nielsbrock.dk.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.