Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

2 Lærerstillinger på Lille Værløse Skole


Lille Værløse Skole
2 faste lærerstillinger
 
Lille Værløse Skole i Furesø Kommune søger lærere, pga voksende elevtal og en pension, til vores ungemiljø indenfor fagene dansk, tysk, håndværk/design (sikkerhedskursus) og madkundskab.
 
Ansættelse pr. 1. januar 2021 og 1. februar 2021
 
Vores ungemiljø består af 6. til 9. klasse og du vil blive en del af et fagligt fælleskab med fokus på medarbejdertrivsel og faglighed. Du vil komme til at indgå i et professionelt læringsfællesskab i tæt samarbejde med kollegaer, for sammen at skabe de bedste rammer for vores elever faglige og sociale trivsel og udvikling.
  
Hvem er du?
Du skal være uddannet folkeskolelærer, gerne med linjefag som passer til ovenstående fag, men er du den rette, er vi fleksible i forhold til fagkombination.
 
Herudover ser vi gerne, at du:

  • har gode faglige og didaktiske evner i dine fag og formår at gøre undervisningen levende, engagerende og lærerig
  • har en positiv, humoristisk og anerkendende tilgang til børn og voksne
  • besidder stærke relationskompetencer
  • nærer et brændende ønske om at skabe motiverende og lærerige læreprocesser, ser muligheder og handler derefter.
  • får energi af at være på en folkeskole i konstant udvikling
  • Ser forældresamarbejdet som en vigtig del af dit arbejde
 
Hvad kan vi tilbyde?
Du vil blive en del af et ungemiljø, hvor du i samarbejde med øvrige kan være med til at sætte dit præg på både elevernes faglige og sociale udvikling,
Vi er stolte af vores måde at skabe inkluderende fællesskaber på og vores fokus på altid at handle og sætte ind der, hvor der opstår behov.
Skolens overordnede fokuspunkter ligger på at udvikle eleverne personlige, sociale og faglige kompetencer. På lige fod med kommunens øvrige skoler, er vi ved at uddanne PAF tovholder, så vi sammen bliver skarpere på, at sætte fokus på elevers ressourcer. På skolen har vi endvidere et ressourceteam der altid bakker om skolens lærere og teams.
Lille Værløse Skole har gode og moderne faglokaler, FFO-faciliteter og udeområder med naturlegeplads. Skolen er tæt beliggende tæt ved Værløse Station og i nærheden af dejlig natur.
 
Hvem er vi?
Vores skole består af 600 elever og 110 medarbejdere.
Skoledelen er undervisningsmæssigt opdelt i børnemiljø og ungemiljø. En del af børnemiljøet fra 0. – 2. årgang er placeret i Jonstrup med tilhørende FFO. Som en del af skolen har vi en kommunal autismeafdeling med elever fra 0. – 9. årgang.
 
Lille Værløse Skole er karakteriseret ved en flok ambitiøse, engagerede og fleksible medarbejdere, en alsidig og kreativ børnegruppe og en skoleledelse, der fokuserer på at skabe balance mellem faglig udvikling og styrkelsen af personlige og sociale kompetencer.
På skolen er vi meget aktive i samarbejdet med det lokale erhvervsliv/foreninger og omkringliggende samfund, og vi er stolte af, hvordan vores medarbejdere får bragt virkeligheden ind i undervisningen gennem kreative og nyskabende projekter.
 
Opslaget kan også ses på vores hjemmeside. Hvis der er nye detaljer, vil det fremgå her: https://lillevaerloeseskole.furesoe.dk/
 
Kontakt
Du er meget velkommen til at kontakte os i forhold til stillingen. Du kan kontakt skoleleder Peter Thomsen på tlf. 7216 4645
Vi ser meget gerne, at du aflægger skolen et uformelt besøg, hvor du får mulighed for at stille spørgsmål og fornemme hverdagen hos os. Du er velkommen til at aftale dette når du kontakter os.
 
Ansøgningsfrist
23. november 2020 kl.12.00
 
Ansættelsessamtaler
Der afholdes onsdag 25. november 2020
 
Når du sender din ansøgning vi beder dig søge jobbet online. Klik på "Send ansøgning" nederst og vedhæft din ansøgning, CV, bevis for professionsbachelor som lærer i folkeskolen (obligatorisk) og anden relevant dokumentation. Det er et krav at du har en fuld professionsbachelor som lærer.
 
Lille Værløse Skole
Ryetvej 1,
3500 Værløse
 
Att: Peter Thomsen,
Skoleleder
 
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.