2 medarbejdere søges til metalvirksomhed i Galten

 

Larsen Vikar søger 2 medarbejdere for virksomhed i Galten.

 

Arbejdet består primært af svejsning af bl.a. kontormøbler.

Kendskab til svejsning er en stor fordel.

 

Arbejdstider:

Daghold - 5 dages uge - arbejdstid 06.00-14.50

Der er tale om et længerevarende vikariat.

 

Hvis du er interesseret - kontakt Larsen Vikar, Jani - mail: larsen.vikar@mail.tele.dk / tlf. 2295 5971

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329942845Phoenix-c1acf79212019-01-16T00:00:002 medarbejdere søges til metalvirksomhed i Galten

 

Larsen Vikar søger 2 medarbejdere for virksomhed i Galten.

 

Arbejdet består primært af svejsning af bl.a. kontormøbler.

Kendskab til svejsning er en stor fordel.

 

Arbejdstider:

Daghold - 5 dages uge - arbejdstid 06.00-14.50

Der er tale om et længerevarende vikariat.

 

Hvis du er interesseret - kontakt Larsen Vikar, Jani - mail: larsen.vikar@mail.tele.dk / tlf. 2295 5971

 

Larsen Vikar søger 2 medarbejdere for virksomhed i Galten. Arbejdet består primært af svejsning af bl.a. kontormøbler. Kendskab til svejsning er en stor fordel. Arbejdstider: Daghold - 5 dages uge - arbejdstid 06.00-14.50 Der er tale om et længerevarende vikariat. Hvis du er interesseret - kontakt Larsen Vikar, Jani - mail: larsen.vikar@mail.tele.dk tlf. 2295 597111Jobnetc1acf792100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-03-12T00:00:0000010EuropaDanmarkEuropaDanmarkJyllandØstjyllandSkanderborgEuropaDanmarkJyllandØstjyllandHorsensEuropaDanmarkJyllandMidtjyllandSilkeborg3435962Larsen Vikarbureau ApS11Birkhedevej 248680RyDKDanmark0larsen.vikar@mail.tele.dkDKDanmarkDKDanmark8Fuldtid46Permanent694538JobNet493094649309461000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=c1acf792https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=c1acf792https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=c1acf792&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=c1acf792&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Industri/3.jpgØnsker du et spændende job med varierende arbejdsopgaver? Hos Larsen Vikarbureau ApS er dette netop hvad du bliver mødt af.12008001Dansk3Læse/ tale721202Svejser28Industri360128800Jani Büsing Larsenlarsen.vikar@mail.tele.dkDKDanmarkDKDanmark329958124MIG og TIG Svejsere - Rustfri/AluRobot Jobbeskrivelse: For kunde i Silkeborg søger vi smede med MIG- og TIG-svejseerfaring. Gerne indenfor rustfri og alu-svejsning. Primære arbejdsopgaver: Til produktion af større konstruktioner skal der TIG-svejses hængsler sammen samt MIG-svejses sikringer til luger og gangbare platforme. Faglige kvalifikationer: Du skal helst være smed men dette er dog ikke et krav. Det er dog et krav at du har erfaring med svejsning, særligt i MIG og i TIG. Derudover skal du have en god tegningsforståelse. Personlige kvalifikationer: Du skal: Du er mødestabil og pligtopfyldende. Du kan arbejde selvstændigt, såvel som i teams. Du giver gerne dine kollegaer en ekstra hånd når det går stærk. Du skal have godt humør og trives, også når det går stærkt Ansøgning: Er du interesseret? Så send dit CV og ansøgning til Frederik Sandvad på fan@jobteam.dk mærket med MIG og TIG Svejsere Silkeborg . Opslaget lukkes når den rette er fundet.

Jobbeskrivelse:

For kunde i Silkeborg søger vi smede med MIG- og TIG-svejseerfaring. Gerne indenfor rustfri og alu-svejsning.

Primære arbejdsopgaver:

Til produktion af større konstruktioner skal der TIG-svejses hængsler sammen samt MIG-svejses sikringer til luger og gangbare platforme.

Faglige kvalifikationer:

Du skal helst være smed men dette er dog ikke et krav. 
Det er dog et krav at du har erfaring med svejsning, særligt i MIG og i TIG.
Derudover skal du have en god tegningsforståelse.

Personlige kvalifikationer:

Du skal:

 • Du er mødestabil og pligtopfyldende.
 • Du kan arbejde selvstændigt, såvel som i teams.
 • Du giver gerne dine kollegaer en ekstra hånd når det går stærk.
 • Du skal have godt humør og trives, også når det går stærkt

 

 

Ansøgning:

Er du interesseret?
Så send dit CV og ansøgning til Frederik Sandvad på fan@jobteam.dk  mærket med ” MIG og TIG Svejsere Silkeborg".

Opslaget lukkes når den rette er fundet.

JobTeam SilkeborgSilkeborg2019-02-11T00:00:002019-04-08T00:00:00
329957596Ufaglært svejser søges til virksomhed i GedvedRobot På vegne af en virksomhed i Gedved, søger Jysk Vikarservice medarbejder der har erfaring med svejsning, og har kendskab til hvad der forlanges af en svejsning, for at den kan kaldes pæn og holdbar. Arbejdsopgaverne ville bestå af: Hjælpe med efterbehandling, i form af aflopning, boring, gevindskæring på maskine og evt. opretning af skæve emner. Der er tale om et længerevarende vikariat med henblik på fastansættelse. Der ville være tale om aftenhold og nathold. Din profil: Du har svejseerfaring Du er fysisk robust Du er villig til at bære sikkerhedssko på jobbet Vi søger en medarbejder, som har kendskab til ovenstående, du skal ikke nødvendigvis være uddannet. Lyder det som jobbet for dig, så send os straks en mail med relevante oplysninger. Du skal skrive Svejser Gedved i emnefeltet og send mailen til job@jvs.dk

På vegne af en virksomhed i Gedved, søger Jysk Vikarservice medarbejder der har erfaring med svejsning, og har kendskab til hvad der forlanges af en svejsning, for at den kan kaldes pæn og holdbar. 

Arbejdsopgaverne ville bestå af:
Hjælpe med efterbehandling, i form af aflopning, boring, gevindskæring på maskine og evt. opretning af skæve emner.

Der er tale om et længerevarende vikariat med henblik på fastansættelse.
Der ville være tale om aftenhold og nathold.

Din profil:

 • Du har svejseerfaring
 • Du er fysisk robust
 • Du er villig til at bære sikkerhedssko på jobbet

Vi søger en medarbejder, som har kendskab til ovenstående, du skal ikke nødvendigvis være uddannet.

Lyder det som jobbet for dig, så send os straks en mail med relevante oplysninger. Du skal skrive "Svejser Gedved" i emnefeltet og send mailen til job@jvs.dk

Jysk Vikarservice A/S, HorsensGedved2019-02-08T00:00:002019-02-22T00:00:00
329950685Svejsere til fastansættelseRobot Vores kunde i Silkeborg har forrygende travlt og søger derfor svejsere til et vikariat med henblik på fastansættelse.Primært til at udføre diverse smede-, montør, reparations- og svejseopgaver. Stillingskrav: • At du selvstændigt kan løse reparationsopgaver af vidt forskellig karakter • Praktisk erfaring med diverse svejseopgaver eller reparation vedligehold af maskiner, gerne entreprenørmaskiner, landbrugsmaskiner, lastbiler eller slamsugere • Har erfaring med elektrode, TIG og MAG svejsning • Derudover er det en fordel hvis du har arbejdet med hydraulik • Det er vigtigt, at du kan læse og forstå en arbejdstegning Personkrav: • Vi forventer, at du er professionel og imødekommende overfor kunder kolleger • Evner at være fokuseret på muligheder fremfor begrænsninger • Du er løsningsorienteret og har en høj faglig stolthed • Du kan arbejde både selvstændigt og i mindre teams For den rette person tilbyder vi: • En spændende afvekslende stilling med opbygning af større tekniske anlæg • Mulighed for daghold, aftenhold og nathold • Job med frihed under ansvar • Dynamisk, uformelt arbejdsmiljø i spændende virksomhed med en stor entreprenør ånd • Kompetente kolleger og daglige udfordringer • Løn efter kvalifikationer Ved spørgsmål kontakt konsulent Jesper Hardrup, 40112670. Send gerne din ansøgning hurtigst muligt, da vi løbende ansætter. Du søger via vores hjemmeside http: www.randstad.dk via stillings annoncen ansøg ved at klikke på knappen ANSØG Vedhæft CV, gerne med vellignende billede, samt udtalelser fra tidligere lignede stillinger ______________________________________________________________ Randstad er en del af den internationale Randstad Group, der er verdens andenstørste udbyder af HR-løsninger. Hver dag formidler Randstad arbejde til mere end 500.000 mennesker i hele verden. Vi har kontorer i 39 lande og er repræsenteret i såvel Europa, Nord- og Sydamerika samt Asien. I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med fem afdelinger fordelt over hele landet. En position vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.

Vores kunde i Silkeborg har forrygende travlt og søger derfor svejsere til et vikariat med henblik på fastansættelse.Primært til at udføre diverse smede-, montør, reparations- og svejseopgaver.

Stillingskrav:
• At du selvstændigt kan løse reparationsopgaver af vidt forskellig karakter
• Praktisk erfaring med diverse svejseopgaver eller reparation/vedligehold af maskiner, gerne entreprenørmaskiner, landbrugsmaskiner, lastbiler eller slamsugere
• Har erfaring med elektrode, TIG og MAG svejsning
• Derudover er det en fordel hvis du har arbejdet med hydraulik 
• Det er vigtigt, at du kan læse og forstå en arbejdstegning

Personkrav:
• Vi forventer, at du er professionel og imødekommende overfor kunder/kolleger 
• Evner at være fokuseret på muligheder fremfor begrænsninger
• Du er løsningsorienteret og har en høj faglig stolthed
• Du kan arbejde både selvstændigt og i mindre teams

For den rette person tilbyder vi:
• En spændende afvekslende stilling med opbygning af større tekniske anlæg 
• Mulighed for daghold, aftenhold og nathold
• Job med frihed under ansvar
• Dynamisk, uformelt arbejdsmiljø i spændende virksomhed med en stor entreprenør ånd 
• Kompetente kolleger og daglige udfordringer
• Løn efter kvalifikationer

Ved spørgsmål kontakt konsulent Jesper Hardrup, 40112670.

Send gerne din ansøgning hurtigst muligt, da vi løbende ansætter.
Du søger via vores hjemmeside http://www.randstad.dk via stillings annoncen / ansøg ved at klikke på knappen ”ANSØG”
Vedhæft CV, gerne med vellignende billede, samt udtalelser fra tidligere lignede stillinger
______________________________________________________________
Randstad er en del af den internationale Randstad Group, der er verdens andenstørste udbyder af HR-løsninger. 
Hver dag formidler Randstad arbejde til mere end 500.000 mennesker i hele verden. 
Vi har kontorer i 39 lande og er repræsenteret i såvel Europa, Nord- og Sydamerika samt Asien. 
I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med fem afdelinger fordelt over hele landet. 
En position vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.

RANDSTAD A/SAarhus C2019-01-29T00:00:002019-03-15T00:00:00
329950622Smed, og/eller ufaglært svejserRobot Crocus søger smed eller ufaglært svejser, eller lignende, der kan bidrage konstruktivt og loyalt til at producere maskiner og anlæg for vores kunder. Som smed eller ufaglært svejser har du erfaring med tyndpladekonstruktioner og behersker: Svejseopgaver med forskellig tråd, og i diverse materialer. Vi stiller følgende krav til dine faglige og personlige kompetencer: Er med til at gå foran, når opgaverne skal løses. Kan overholde deadlines. Kan holde hovedet koldt og bevare overblikket. Omhyggelig, kvalitetsbevidst og sikrer levering til tiden. Bidrager positivt til et godt arbejdsklima med konstruktiv dialog. Omstillingsparat og klar på nye opgaver. Vi tilbyder: Faglige udfordringer med forskellige opgaver. Ordnede forhold med kolleger, der brænder for at gøre en positiv forskel. Løn efter kvalifikationer. Ansøgning og CV sendes til Crocus på go@crocus.dk Virksomheden: Crocus er etableret i 1989 og er en ejerledet virksomhed med egenproduktion. Du kan læse mere om Crocus på www.crocus.dk

Crocus søger smed eller ufaglært svejser, eller lignende, der kan bidrage konstruktivt og loyalt til at producere maskiner og anlæg for vores kunder.

Som smed eller ufaglært svejser har du erfaring med tyndpladekonstruktioner og behersker:

 • Svejseopgaver med forskellig tråd, og i diverse materialer.

Vi stiller følgende krav til dine faglige og personlige kompetencer:

 • Er med til at gå foran, når opgaverne skal løses.
 • Kan overholde deadlines.
 • Kan holde hovedet koldt og bevare overblikket.
 • Omhyggelig, kvalitetsbevidst og sikrer levering til tiden.
 • Bidrager positivt til et godt arbejdsklima med konstruktiv dialog.
 • Omstillingsparat og klar på nye opgaver.

Vi tilbyder:

 • Faglige udfordringer med forskellige opgaver.
 • Ordnede forhold med kolleger, der brænder for at gøre en positiv forskel.
 • Løn efter kvalifikationer.

Ansøgning og CV sendes til Crocus på go@crocus.dk

 

Virksomheden:

Crocus er etableret i 1989 og er en ejerledet virksomhed med egenproduktion.

Du kan læse mere om Crocus på www.crocus.dk

Crocus v/Ejvind MøllerRanders SØ2019-01-29T00:00:002019-03-26T00:00:00
329959694Montør - EjstrupholmRobot Montør - Ejstrupholm For en virksomhed beliggende nær Ejstrupholm, søger Work4All en montør, til montage arbejde på biler og lastbiler. Vi forventer følgende fra dig: - Du har relevant erfaring - Du er erfaring med at svejse - Du er fleksibel og ansvarlig - Du VIL gerne arbejde Hvis det lyder som noget for dig, må du rigtig gerne sende dit CV og en kort ansøgning til os på vejle@work4all.nu - mærk ansøgningen Montør Ejstrupholm Vi kan kontaktes på 70223311 ved spørgsmål

Montør - Ejstrupholm

For en virksomhed beliggende nær Ejstrupholm, søger Work4All en montør, til montage arbejde på biler og lastbiler.


Vi forventer følgende fra dig:

- Du har relevant erfaring 

- Du er erfaring med at svejse

- Du er fleksibel og ansvarlig

- Du VIL gerne arbejde

 

Hvis det lyder som noget for dig, må du rigtig gerne sende dit CV og en kort ansøgning til os på vejle@work4all.nu - mærk ansøgningen "Montør Ejstrupholm"

Vi kan kontaktes på 70223311 ved spørgsmål 

Work4all VejleEjstrupholm2019-02-12T00:00:002019-02-28T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

MIG og TIG Svejsere - Rustfri/Alu

JobTeam Silkeborg

Silkeborg
Jobbeskrivelse: For kunde i Silkeborg søger vi smede med MIG- og TIG-svejseerfaring. Gerne indenfor rustfri og alu-svejsning. Primære arbejdsopgaver: Til produktion af større konstruktioner skal der TIG-svejses hængsler sammen samt MIG-svejses sikri...
Indrykket:11. februar 2019
Udløbsdato:8. april 2019

Ufaglært svejser søges til virksomhed i Gedved

Jysk Vikarservice A/S, Horsens

Gedved
På vegne af en virksomhed i Gedved, søger Jysk Vikarservice medarbejder der har erfaring med svejsning, og har kendskab til hvad der forlanges af en svejsning, for at den kan kaldes pæn og holdbar. Arbejdsopgaverne ville bestå af: Hjælpe med efterbe...
Indrykket:8. februar 2019
Udløbsdato:22. februar 2019

Svejsere til fastansættelse

RANDSTAD A/S

Aarhus C
Vores kunde i Silkeborg har forrygende travlt og søger derfor svejsere til et vikariat med henblik på fastansættelse.Primært til at udføre diverse smede-, montør, reparations- og svejseopgaver. Stillingskrav: • At du selvstændigt kan løse reparation...
Indrykket:29. januar 2019
Udløbsdato:15. marts 2019

Smed, og/eller ufaglært svejser

Crocus v/Ejvind Møller

Randers SØ
Crocus søger smed eller ufaglært svejser, eller lignende, der kan bidrage konstruktivt og loyalt til at producere maskiner og anlæg for vores kunder. Som smed eller ufaglært svejser har du erfaring med tyndpladekonstruktioner og behersker: Svejseopg...
Indrykket:29. januar 2019
Udløbsdato:26. marts 2019

Montør - Ejstrupholm

Work4all Vejle

Ejstrupholm
Montør - Ejstrupholm For en virksomhed beliggende nær Ejstrupholm, søger Work4All en montør, til montage arbejde på biler og lastbiler. Vi forventer følgende fra dig: - Du har relevant erfaring - Du er erfaring med at svejse - Du er fleksibel og ans...
Indrykket:12. februar 2019
Udløbsdato:28. februar 2019