Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

2 mekanikere eller automontører søges

To motiverede og udlærte mekanikere eller automontører søges til VW-forhandler & værksted i Charlottenlund.

Der forventes grundlæggende kendskab og erfaring med VW, Seat, Skoda eller Audi.  

Jobbet består af al forefaldende mekanisk arbejde.

Arbejdstid i tidsrummet kl. 7-17.

Gyldigt kørekort og straffeattest skal forevises.

 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330025817Phoenix-f246dc3e12019-05-16T00:00:002 mekanikere eller automontører søges

To motiverede og udlærte mekanikere eller automontører søges til VW-forhandler & værksted i Charlottenlund.

Der forventes grundlæggende kendskab og erfaring med VW, Seat, Skoda eller Audi.  

Jobbet består af al forefaldende mekanisk arbejde.

Arbejdstid i tidsrummet kl. 7-17.

Gyldigt kørekort og straffeattest skal forevises.

 

2019-06-15T00:59:36.950 To motiverede og udlærte mekanikere eller automontører søges til VW-forhandler værksted i Charlottenlund. Der forventes grundlæggende kendskab og erfaring med VW, Seat, Skoda eller Audi. Jobbet består af al forefaldende mekanisk arbejde. Arbejdstid i tidsrummet kl. 7-17. Gyldigt kørekort og straffeattest skal forevises.11jobnetf246dc3e100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-06-14T00:00:0000010EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnGentofte3517456BILCENTRET CHARLOTTENLUND A/S11Hyldegårdsvej 532920CharlottenlundDKDanmark0tsb@bil-c.dkDKDanmarkDKDanmark8Fuldtid46Permanent752138JobNet4981444498144410001-05-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=f246dc3ehttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=f246dc3ehttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=f246dc3e&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=f246dc3e&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButton2 mekanikere eller automontører søges1Dansk3Læse/ tale723106Mekaniker28Industri361634048Tommy Skou Bondetsb@bil-c.dkDKDanmarkDKDanmark330087949Automekaniker søges til værksted i VærløseRobot Vi søger en frisk automekaniker, der har hænderne rigtigt skruet på, til vores kunde i Værløse. Du skal arbejde med service og reparation af personbiler og varevogne. Alsidig erfaring er et stort plus. Let til smil og en venlig tone er et krav. Din profil Faglært automekaniker. Alsidig erfaring er et plus. Passion for biler. Kørekort (B). En god kollega. Mødestabil og arbejdsom. Kvalitetsbevidst og serviceminded. Vilkår Fastansættelse på fuldtid i en veletableret og hyggelig virksomhed med en dejlig arbejdsatmosfære og gode og hyggelige kolleger, der deler din stærke interesse i biler. God og attraktiv løn efter kvalifikationer og pensionsordning. Ansøgning Ansøg via vores hjemmeside: www.pricelesspeople.dk find-et-job og klik på: Ansøg nu og upload din ansøgning, dit CV, dit svendebrev, relevante kursusbeviser og referencer. Vi glæder os til at læse om dig.

Vi søger en frisk automekaniker, der har hænderne rigtigt skruet på, til vores kunde i Værløse. Du skal arbejde med service og reparation af personbiler og varevogne. Alsidig erfaring er et stort plus. Let til smil og en venlig tone er et krav.

Din profil

  • Faglært automekaniker.
  • Alsidig erfaring er et plus.
  • Passion for biler.
  • Kørekort (B).
  • En god kollega.
  • Mødestabil og arbejdsom.
  • Kvalitetsbevidst og serviceminded.

Vilkår

Fastansættelse på fuldtid i en veletableret og hyggelig virksomhed med en dejlig arbejdsatmosfære og gode og hyggelige kolleger, der deler din stærke interesse i biler. God og attraktiv løn efter kvalifikationer og pensionsordning.

Ansøgning

Ansøg via vores hjemmeside: www.pricelesspeople.dk/find-et-job og klik på: "Ansøg nu" og upload din ansøgning, dit CV, dit svendebrev, relevante kursusbeviser og referencer.

Vi glæder os til at læse om dig.

Priceless People ApSVærløse2019-09-11T00:00:002019-11-04T00:00:00
330087932Dygtig automekaniker søges til værksted i KBHRobot Vi er et pænt og præsentabelt, mellemstort autoværksted i Taastrup, KBH, hvor vi gør en stor ære i at servicere vore kunder, vi er altid behjælpelige og samarbejdsvillige. Vi er ikke medlem af en kæde, men vi bygger vores værdier på personlig kundeservice, grundighed og kvalitet i arbejdet. Vi søger en dygtig automekaniker til vores team, som minimum har 6 års dokumenteret svendeerfaring. En mekaniker som ønsker at arbejde i et godt arbejdsmiljø, hvor der er god taletone og systematik i arbejdsdagen. Du skal bidrage med viden og erfaring til at gøre teamet stærkere og dynamisk. Opgaver du ville blive stillet overfor er store som små. Alt fra serviceeftersyn, bremser tandrem, koblinger, fejlsøgninger mv. Det er en fordel at man kan arbejde selvstændigt og hurtigt mod en given tidsplan med løbende status på opgaver man bliver stillet overfor. Du kommer til at være en del af et mindre og passioneret team, som har fokus på arbejdet og dets kvalitet. Firmaet har massageordning, som tak for indsatsen får man n massage hver måned af vores sportsmassør i firmaet. Vi forestiller os ansøgerens profil som en yngre el midalderne imødekommende og venlig profil: Krav: - Mødestabil - Pligtopfyldende - Ansvarlig grundig Kontakt os venligst pr mail med ansøgning og CV. mail: danni@quickauto.dk eller info@quickauto.dk Vi håber at finde den rette profil, tak for jeres tid.

Vi er et pænt og præsentabelt, mellemstort autoværksted i Taastrup, KBH, hvor vi gør en stor ære i at servicere vore kunder, vi er altid behjælpelige og samarbejdsvillige. Vi er ikke medlem af en kæde, men vi bygger vores værdier på personlig kundeservice, grundighed og kvalitet i arbejdet.

Vi søger en dygtig automekaniker til vores team, som minimum har 6 års dokumenteret svendeerfaring. En mekaniker som ønsker at arbejde i et godt arbejdsmiljø, hvor der er god taletone og systematik i arbejdsdagen.

Du skal bidrage med viden og erfaring til at gøre teamet stærkere og dynamisk. Opgaver du ville blive stillet overfor er store som små. Alt fra serviceeftersyn, bremser tandrem, koblinger, fejlsøgninger mv. Det er en fordel at man kan arbejde selvstændigt og hurtigt mod en given tidsplan med løbende status på opgaver man bliver stillet overfor.

Du kommer til at være en del af et mindre og passioneret team, som har fokus på arbejdet og dets kvalitet.

Firmaet har massageordning, som tak for indsatsen får man én massage hver måned af vores sportsmassør i firmaet.

Vi forestiller os ansøgerens profil som en yngre el midalderne imødekommende og venlig profil:

 

Krav:

- Mødestabil

- Pligtopfyldende

- Ansvarlig/grundig

 

Kontakt os venligst pr mail med ansøgning og CV.

mail: danni@quickauto.dk eller info@quickauto.dk

 

Vi håber at finde den rette profil, tak for jeres tid.

QuickAutoTaastrup2019-09-11T00:00:002019-09-27T00:00:00
330081160Varevognsmekaniker søges til aftenhold på vores værksted i TaastrupRobot Bliv en del af koncern i rivende udvikling Vi har forrygende travlt og søger derfor varevognsmekanikere til et nyopstartet aftenhold på værkstedet i Taastrup. Du skal sætte en ære i at gøre mere end forventet, er effektiv, kvalitetsbevidst og som vil være med til at skabe glæde. Vi arbejder efter konceptet frihed under ansvar , du skal derfor trives godt med selvstændigt arbejde. Du trives i en travl hverdag med afvekslende opgaver og brænder for at løse både store og små opgaver. Du er stabil, fleksibel, har gode samarbejdsevner og ønsker at yde den bedste kundeservice. Det er en forudsætning for at søge stillingen at du har B-kørekort og er uddannet mekaniker. Jobbeskrivelse Du skal primært beskæftige dig med: service reparation test- og fejlfindingsopgaver Du kommer til at arbejde sammen med et skarpt team, bestående af de øvrige mekanikere samt afdelingschefen. Arbejdstid Stillingen er en 4 dages arbejdsuge. Arbejdstiden er fra 16.00-24.00 fordelt på mandag-torsdag. Tiltrædelse hurtigst muligt Du får mere end du forventer Vi tilbyder: gode arbejdsforhold i et arbejdsmiljø med en fri omgangstone fordelagtige medarbejderordninger løn efter kvalifikationer efteruddannelse sundhedssikring pensionsordning overenskomst Ansøgning Søg stillingen via dette link Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte: Regionschef Michael Dahl ( 45) 9244 5451 Vi glæder os til at byde dig velkommen til Skorstensgaard familien. Læs mere om afdelingen her

Bliv en del af koncern i rivende udvikling

Vi har forrygende travlt og søger derfor varevognsmekanikere til et nyopstartet aftenhold på værkstedet i Taastrup. Du skal sætte en ære i at gøre mere end forventet, er effektiv, kvalitetsbevidst og som vil være med til at skabe glæde.

Vi arbejder efter konceptet ’frihed under ansvar’, du skal derfor trives godt med selvstændigt arbejde. 

Du trives i en travl hverdag med afvekslende opgaver og brænder for at løse både store og små opgaver.

Du er stabil, fleksibel, har gode samarbejdsevner og ønsker at yde den bedste kundeservice.

Det er en forudsætning for at søge stillingen at du har B-kørekort og er uddannet mekaniker.

 


Jobbeskrivelse

Du skal primært beskæftige dig med:

• service

• reparation

• test- og fejlfindingsopgaver

Du kommer til at arbejde sammen med et skarpt team, bestående af de øvrige mekanikere samt afdelingschefen.

 


Arbejdstid

Stillingen er en 4 dages arbejdsuge. Arbejdstiden er fra 16.00-24.00 fordelt på mandag-torsdag. 

 

Tiltrædelse hurtigst muligt

 


Du får mere end du forventer

Vi tilbyder:

• gode arbejdsforhold i et arbejdsmiljø med en fri omgangstone

• fordelagtige medarbejderordninger

• løn efter kvalifikationer

• efteruddannelse

• sundhedssikring

• pensionsordning

• overenskomst

 

Ansøgning

Søg stillingen via dette link

 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte:

Regionschef Michael Dahl (+45) 9244 5451

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen til Skorstensgaard familien.

Læs mere om afdelingen her

 

Randløv Petersen Værksteder ApSTaastrup2019-08-30T00:00:002019-10-23T00:00:00
330074644Auto mechanicRobot Automekaniker Autoelektriker Pladesmed med mendst 10 års erfaring. Tiltrædelse hurtigst muligt. Vi søger en dygtig og ansvarsfuld mekaniker tekniker der gerne vil være en del af en spændendende arbejdsplads med et stærkt brand og som ligger ind i københavn city. Du skal kunne arbejde fokuseret og være i stand til at træffe selvstændige beslutninger selv i spidsbelastninger. Vi reparerer alle bilmærker, så vi favner bredt og er altid glade for nye udfordringer. Vi forventer, at: Du er ærekær omkring dit arbejde og er stabil og loyal. Du forstår vigtigheden af god kundeservice. Du har et godt overblik og arbejder struktureret.

 

 

Automekaniker/Autoelektriker/Pladesmed med mendst 10 års erfaring.

Tiltrædelse hurtigst muligt.

Vi søger en dygtig og ansvarsfuld mekaniker/tekniker der gerne vil være en del af en spændendende arbejdsplads med et stærkt brand og som ligger ind i københavn city.

Du skal kunne arbejde fokuseret og være i stand til at træffe selvstændige beslutninger selv i spidsbelastninger. Vi reparerer alle bilmærker, så vi favner bredt og er altid glade for nye udfordringer.

Vi forventer, at:

  • Du er ærekær omkring dit arbejde og er stabil og loyal.
  • Du forstår vigtigheden af god kundeservice.
  • Du har et godt overblik og arbejder struktureret.
Quick Autoservice /AutoMesterKøbenhavn V2019-08-19T00:00:002019-09-23T00:00:00
330069224Erfaren mekaniker søges til stort bilhus!Robot Vi forestiller os, at du kan arbejde selvstændigt og ikke mindst selv kan tilrettelægge arbejdet. Du får stor frihed og dermed ansvar for dit arbejde. Som mekaniker lægger vi vægt på at du indgår i et team af dygtige medarbejdere, der sætter en ære i at levere et godt stykke arbejde - og derfor er det et must at du er udlært. Du ville skulle arbejde tæt sammen med vores værkfører og assistere ham i hverdagen. Du vil få opgaver, der udvikler dig. Derfor er din indstilling til jobbet, din kvalitetsbevidsthed og din vilje til at lære nye ting vigtige elementer for din udvikling og succes som person hos os. Vi forestiller os at du har arbejdet med flere forskllige bilmærker, robust samt erfaring er et must. I det daglige arbejde bliver du en del af et team med 1 værkfører samt 8 andre kolleager. Du vil skulle lave alle typer af reparationer på alle typer af bilmærker. Lukrativ løn og pensiom tilbydes efter kvalifikationer

Vi forestiller os, at du kan arbejde selvstændigt og ikke mindst selv kan tilrettelægge arbejdet. Du får stor frihed og dermed ansvar for dit arbejde. Som mekaniker lægger vi vægt på at du indgår i et team af dygtige medarbejdere, der sætter en ære i at levere et godt stykke arbejde - og derfor er det et must at du er udlært.

Du ville skulle arbejde tæt sammen med vores værkfører og assistere ham i hverdagen. Du vil få opgaver, der udvikler dig. Derfor er din indstilling til jobbet, din kvalitetsbevidsthed og din vilje til at lære nye ting vigtige elementer for din udvikling og succes som person hos os.

Vi forestiller os at du har arbejdet med flere forskllige bilmærker, robust samt erfaring er et must.

I det daglige arbejde bliver du en del af et team med 1 værkfører samt 8 andre kolleager. Du vil skulle lave alle typer af reparationer på alle typer af bilmærker.

Lukrativ løn og pensiom tilbydes efter kvalifikationer

Au2Vest ApSTaastrup2019-08-07T00:00:002019-09-30T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Automekaniker søges til værksted i Værløse

Priceless People ApS

Værløse
Vi søger en frisk automekaniker, der har hænderne rigtigt skruet på, til vores kunde i Værløse. Du skal arbejde med service og reparation af personbiler og varevogne. Alsidig erfaring er et stort plus. Let til smil og en venlig tone er et krav. Din ...
Indrykket:11. september 2019
Udløbsdato:4. november 2019

Dygtig automekaniker søges til værksted i KBH

QuickAuto

Taastrup
Vi er et pænt og præsentabelt, mellemstort autoværksted i Taastrup, KBH, hvor vi gør en stor ære i at servicere vore kunder, vi er altid behjælpelige og samarbejdsvillige. Vi er ikke medlem af en kæde, men vi bygger vores værdier på personlig kundes...
Indrykket:11. september 2019
Udløbsdato:27. september 2019

Varevognsmekaniker søges til aftenhold på vores værksted i Taastrup

Randløv Petersen Værksteder ApS

Taastrup
Bliv en del af koncern i rivende udvikling Vi har forrygende travlt og søger derfor varevognsmekanikere til et nyopstartet aftenhold på værkstedet i Taastrup. Du skal sætte en ære i at gøre mere end forventet, er effektiv, kvalitetsbevidst og som vi...
Indrykket:30. august 2019
Udløbsdato:23. oktober 2019

Auto mechanic

Quick Autoservice /AutoMester

København V
Automekaniker Autoelektriker Pladesmed med mendst 10 års erfaring. Tiltrædelse hurtigst muligt. Vi søger en dygtig og ansvarsfuld mekaniker tekniker der gerne vil være en del af en spændendende arbejdsplads med et stærkt brand og som ligger ind i kø...
Indrykket:19. august 2019
Udløbsdato:23. september 2019

Erfaren mekaniker søges til stort bilhus!

Au2Vest ApS

Taastrup
Vi forestiller os, at du kan arbejde selvstændigt og ikke mindst selv kan tilrettelægge arbejdet. Du får stor frihed og dermed ansvar for dit arbejde. Som mekaniker lægger vi vægt på at du indgår i et team af dygtige medarbejdere, der sætter en ære ...
Indrykket:7. august 2019
Udløbsdato:30. september 2019