Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

2 mekanikere søges

Engstrøm Biler mangler to erfarne og positivt indstillet mekanikere. Vi har altid travlt på værkstedet bl.a. fordi, vi reparerer alle bilmærker.

1 mekaniker søges til værksted og 1 mekaniker skal også kunne assistere værkføreren med kundebetjening, dog gælder det for begge stillinger, at I har kendskab til de fleste bilmærker.

Send venligst ansøgning og du er også velkommen til at kontakte Sven Engstrøm direkte på 40448811.

Kørekort: B(Almindelig bil),


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329808044Phoenix-2f5566a612018-05-08T00:00:002 mekanikere søges

Engstrøm Biler mangler to erfarne og positivt indstillet mekanikere. Vi har altid travlt på værkstedet bl.a. fordi, vi reparerer alle bilmærker.

1 mekaniker søges til værksted og 1 mekaniker skal også kunne assistere værkføreren med kundebetjening, dog gælder det for begge stillinger, at I har kendskab til de fleste bilmærker.

Send venligst ansøgning og du er også velkommen til at kontakte Sven Engstrøm direkte på 40448811.

Kørekort: B(Almindelig bil),

2018-06-30T00:50:42.707 Engstrøm Biler mangler to erfarne og positivt indstillet mekanikere. Vi har altid travlt på værkstedet bl.a. fordi, vi reparerer alle bilmærker. 1 mekaniker søges til værksted og 1 mekaniker skal også kunne assistere værkføreren med kundebetjening, dog gælder det for begge stillinger, at I har kendskab til de fleste bilmærker. Send venligst ansøgning og du er også velkommen til at kontakte Sven Engstrøm direkte på 40448811. Kørekort: B(Almindelig bil),11Jobnet2f5566a6100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-06-29T00:00:0000010EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnBrøndby3240848Engstrøm Biler ApS11Sydvestvej 1212600GlostrupDKDanmark0
ve@engstrom.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent567843JobNet48208171000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=2f5566a6https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=2f5566a6https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=2f5566a6&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=2f5566a6&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Industri/1.jpgMed et job indenfor Industri bliver du mødt af spændende opgaver. Hvis du er interesseret, er jobbet som Mekaniker lige noget for dig.12008561Dansk3Læse/ tale723106Mekaniker28Industri354853796Sven Engstrømve@engstrom.dkDKDanmarkDKDanmark329936056Automekaniker søgesRobot Hos F1 Skadecenter ApS brænder vi for at gøre en forskel. Vi giver os god tid med opgaverne og levere kun kvalitet.Til vores værksted i Glostrup søger vi en dygtig mekaniker. Du kommer til at arbejde i tæt samarbejde med chefen og en pladesmed, hvor vi håndterer mekanisk og plade reparation af alle bilmærker. Det vil være en fordel med erfaring inden for eksklusive bilmærker, dog ikke et krav. Det vigtigste er at du er omhyggelig og går op i dit arbejde. Du skal være uddannet auto-mekaniker og kunne arbejde og træffe beslutninger selvstændigt, i det at der foreløbig kun kommer til at være n mekaniker på værkstedet. Det daglige arbejdeDet daglige arbejde omfatter blandt andet:ServiceFejlfindingUdskiftning af res. dele KvalitetskontrolKlargøring efter endt reparation Hjælp til den daglige drift Det får duMuligheden for at arbejde med alt fra mikrobiler til superbiler En spændende hverdag i fællesskab med dygtige og motiverede kollegerLønpakke efter kvalifikationerEfter uddanelse ( hvis det giver mening for forretningens fremtid ) AnsøgningFinder du jobbet interessant, ser vi frem til at modtage din ansøgning.Kontakt mig, Mads Milan direkte : Email : kontakt@f1skadecenter.dkTLF : 31 31 74 10 Tøv ikke med at henvende dig med evt. spørgsmål :) Se mere på https: www.facebook.com F1skadecenterAutoteknik ?ref settingsDer er på nuværende tidspunkt 1 ledig stillingStart Februar - April. Jeg glæder mig til at høre fra dig :)

Hos F1 Skadecenter ApS brænder vi for at gøre en forskel. Vi giver os god tid med opgaverne og levere kun kvalitet.

Til vores værksted i Glostrup søger vi en dygtig mekaniker.
Du kommer til at arbejde i tæt samarbejde med chefen og en pladesmed, hvor vi håndterer mekanisk og plade reparation af alle bilmærker. Det vil være en fordel med erfaring inden for eksklusive bilmærker, dog ikke et krav.
Det vigtigste er at du er omhyggelig og går op i dit arbejde.  

Du skal være uddannet auto-mekaniker og kunne arbejde og træffe beslutninger selvstændigt, i det at der foreløbig kun kommer til at være én mekaniker på værkstedet.

Det daglige arbejde

Det daglige arbejde omfatter blandt andet:

Service
Fejlfinding
Udskiftning af res. dele
Kvalitetskontrol
Klargøring efter endt reparation
Hjælp til den daglige drift

Det får du

Muligheden for at arbejde med alt fra mikrobiler til superbiler
En spændende hverdag i fællesskab med dygtige og motiverede kolleger
Lønpakke efter kvalifikationer
Efter uddanelse ( hvis det giver mening for forretningens fremtid )

Ansøgning
Finder du jobbet interessant, ser vi frem til at modtage din ansøgning.

Kontakt mig, Mads Milan direkte :

Email : kontakt@f1skadecenter.dk

TLF : 31 31 74 10

Tøv ikke med at henvende dig med evt. spørgsmål :)

Se mere på https://www.facebook.com/F1skadecenterAutoteknik/?ref=settings
Der er på nuværende tidspunkt 1 ledig stilling

Start Februar - April.

Jeg glæder mig til at høre fra dig :)

F1SKADECENTER ApSGlostrup2019-01-03T00:00:002019-01-31T00:00:00
329933795Mekaniker søges til GlostrupRobot Vi søger en dygtig og alsidig automekaniker, der har høj faglig og teknisk viden, til vores afdeling i Glostrup. Alder og køn har ingen betydning, bare du har fulgt med tiden og at du sammen med os, vil kæmpe for vores vision om at blive BRANCHENS BEDSTE. Vi laver alle bilmærker, så vi favner bredt og er aldrig bange for nye udfordringer. Vil du være en del af en succes og har du det-der-skal-til ? Vi forventer at: Du er ærekær omkring dit arbejde, er stabil og loyal. Du har erfaring med PC ere og diagnose-testere, samt udmåling af motorstyring og andre elektroniske styreenheder. Du har kendskab til et bredt udsnit af den danske vognpark. Du holder dig opdateret på, hvad der sker i din branche og den tekniske udvikling. Du har en åben personlighed, er vide-begærlig og kan mer-sælge når muligheden byder sig. Du er 100 fokuseret på kundetilfredshed og sætter en ære i at fastholde nuværende kunder gennem høj faglighed og så frø for nye kunder. Vi tilbyder: Dygtige og kompetente kollegaer, der elsker deres arbejde. En arbejdsplads med en uforpligtende tone og rar atmosfære. En arbejdsplads med højt til loftet , frihed under ansvar og med mulighed for at udvikle sig på vores eget SDS Akademi og andre relevante efteruddannelser. Et team hvor alle bliver hørt og har mulighed for at præge dagen og fremtiden Høj faglighed og de nyeste diagnose-testere. Løn efter kvalifikationer. En hverdag fyldt med gode udfordringer i en spændende virksomhed. Send din ansøgning hurtigst muligt via linket - Vi holder løbende samtaler. Har du yderligere spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Afdelingsleder Henrik Vejen på tlf. 76 15 34 20 Super Dæk Service er hele Danmarks autoværksted og dækcenter. Med mere end 60 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget. Vores vision er at være branchens bedste. SDS visionen nås gennem en kultur med fokus på hastighed, købmandskab og kvalitet.

Vi søger en dygtig og alsidig automekaniker, der har høj faglig og teknisk viden, til vores afdeling i Glostrup. Alder og køn har ingen betydning, bare du har fulgt med tiden og at du sammen med os, vil kæmpe for vores vision om at blive BRANCHENS BEDSTE.  

Vi laver alle bilmærker, så vi favner bredt og er aldrig bange for nye udfordringer. Vil du være en del af en succes og har du ”det-der-skal-til”?  

Vi forventer at: 

 • Du er ærekær omkring dit arbejde, er stabil og loyal. 
 • Du har erfaring med PC'ere og diagnose-testere, samt udmåling af motorstyring og andre elektroniske styreenheder. 
 • Du har kendskab til et bredt udsnit af den danske vognpark. 
 • Du holder dig opdateret på, hvad der sker i din branche og den tekniske udvikling. 
 • Du har en åben personlighed, er vide-begærlig og kan mer-sælge når muligheden byder sig. 
 • Du er 100% fokuseret på kundetilfredshed og sætter en ære i at fastholde nuværende kunder gennem høj faglighed og "så frø" for nye kunder. 

 Vi tilbyder: 

 • Dygtige og kompetente kollegaer, der elsker deres arbejde. 
 • En arbejdsplads med en uforpligtende tone og rar atmosfære. 
 • En arbejdsplads med "højt til loftet", frihed under ansvar og med mulighed for at udvikle sig på vores eget SDS Akademi og andre relevante efteruddannelser. 
 • Et team hvor alle bliver hørt og har mulighed for at præge dagen og fremtiden 
 • Høj faglighed og de nyeste diagnose-testere. 
 • Løn efter kvalifikationer. 
 • En hverdag fyldt med gode udfordringer i en spændende virksomhed.  

Send din ansøgning hurtigst muligt via linket - Vi holder løbende samtaler.  
Har du yderligere spørgsmål til stillingen, kan du kontakte  Afdelingsleder Henrik Vejen på tlf. 76 15 34 20 

Super Dæk Service er hele Danmarks autoværksted og dækcenter. Med mere end 60 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget. Vores vision er at være branchens bedste. SDS visionen nås gennem en kultur med fokus på hastighed, købmandskab og kvalitet.

Super Dæk Service - GlostrupGlostrup2018-12-27T00:00:002019-02-21T00:00:00
329921190car TechnicalRobot vi søger 2 mekaniker med fuldtids job

vi søger 2 mekaniker med fuldtids job 

GS AUTO ApSGlostrup2018-12-01T00:00:002019-01-26T00:00:00
329939072Lastvong/personvognsmekaniker søgesRobot Vi søger en fuldtidsmekaniker til servicering og reparation af egen vognpark. Vores vognpark består af lastvogne, varebiler, personvogne og maskiner. Du skal udføre arbejdet i samarbejde med vores nuværende mekaniker. Mødetid: 7 - 15 mandag til fredag. Løn aftales. Erfaring foretrækkes.

Vi søger en fuldtidsmekaniker til servicering og reparation af egen vognpark.

Vores vognpark består af lastvogne, varebiler, personvogne og maskiner.

Du skal udføre arbejdet i samarbejde med vores nuværende mekaniker.

Mødetid: 7 - 15 mandag til fredag.

Løn aftales.

Erfaring foretrækkes.

HERLEV STILLADSER ApSRødovre2019-01-09T00:00:002019-02-15T00:00:00
329938219Arbejdende værkføre søges start løn 40.000Robot Vi søger dygtig og selvstændig mekaniker til at drive et nyt værksted, som vi er ved at etablere. Vær med fra start til at påvike arbejdsgangen, indretningen og din egen arbejdsdag. Det er vigtigt du kan tage ansvar, er økonomisk bevidst, og er kundeminded. Vi forventer du er uddannet og opdateret på moderne it. Fejlsøgning på egen hånd og diagnosticering er afgørende for ansættelse. start løn 40.000 plus evt bonus. Motiveret ansøgning modtages på mail. Tiltrædelse snarest muligt

Vi søger dygtig og selvstændig mekaniker til at drive et nyt værksted, som vi er ved at etablere. Vær med fra start til at påvike arbejdsgangen, indretningen og din egen arbejdsdag.

Det er vigtigt du kan tage ansvar, er økonomisk bevidst, og er kundeminded.

Vi forventer du er uddannet og opdateret på moderne it.

Fejlsøgning på egen hånd og diagnosticering er afgørende for ansættelse.

start løn 40.000 plus evt bonus.

Motiveret ansøgning modtages på mail.

Tiltrædelse snarest muligt

 

SMØRUM AUTOLAND ApSSmørum2019-01-08T00:00:002019-03-05T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Automekaniker søges

F1SKADECENTER ApS

Glostrup
Hos F1 Skadecenter ApS brænder vi for at gøre en forskel. Vi giver os god tid med opgaverne og levere kun kvalitet.Til vores værksted i Glostrup søger vi en dygtig mekaniker. Du kommer til at arbejde i tæt samarbejde med chefen og en pladesmed, hvor...
Indrykket:3. januar 2019
Udløbsdato:31. januar 2019

Mekaniker søges til Glostrup

Super Dæk Service - Glostrup

Glostrup
Vi søger en dygtig og alsidig automekaniker, der har høj faglig og teknisk viden, til vores afdeling i Glostrup. Alder og køn har ingen betydning, bare du har fulgt med tiden og at du sammen med os, vil kæmpe for vores vision om at blive BRANCHENS B...
Indrykket:27. december 2018
Udløbsdato:21. februar 2019

car Technical

GS AUTO ApS

Glostrup
vi søger 2 mekaniker med fuldtids job
Indrykket:1. december 2018
Udløbsdato:26. januar 2019

Lastvong/personvognsmekaniker søges

HERLEV STILLADSER ApS

Rødovre
Vi søger en fuldtidsmekaniker til servicering og reparation af egen vognpark. Vores vognpark består af lastvogne, varebiler, personvogne og maskiner. Du skal udføre arbejdet i samarbejde med vores nuværende mekaniker. Mødetid: 7 - 15 mandag til fred...
Indrykket:9. januar 2019
Udløbsdato:15. februar 2019

Arbejdende værkføre søges start løn 40.000

SMØRUM AUTOLAND ApS

Smørum
Vi søger dygtig og selvstændig mekaniker til at drive et nyt værksted, som vi er ved at etablere. Vær med fra start til at påvike arbejdsgangen, indretningen og din egen arbejdsdag. Det er vigtigt du kan tage ansvar, er økonomisk bevidst, og er kund...
Indrykket:8. januar 2019
Udløbsdato:5. marts 2019