Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

2 murer søges.! Gerne makkerpar - 200kr/timen, mulighed for firmabil

2 murer søges.! Gerne makkerpar til tømrer og murer virksomhed i Viborg.

 

Det vil primært være opmuring af rækkehus projekter i Viborg omegn.

 

Der tilbydes.:
Løn 200kr/t + Pension, SH-penge osv. Efter overenskomst.
Mulighed for firmabil.
Frihed under ansvar.
Varigt arbejde.

 

Det forventes.:
I har nogle års erfaring og er selvkørende.
I kan planlægge jeres egen hverdag.
I er stabile og holder jeres ord.

 

Lyder det som noget for dig og din makker så giv os et kald på 29113545 eller send os jeres CV til ekv@jobteam.dk

Mvh
JobTeamByg Aarhus
Emil Kviesgaard


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330004997Phoenix-ba3b832b12019-04-10T00:00:002 murer søges.! Gerne makkerpar - 200kr/timen, mulighed for firmabil

2 murer søges.! Gerne makkerpar til tømrer og murer virksomhed i Viborg.

 

Det vil primært være opmuring af rækkehus projekter i Viborg omegn.

 

Der tilbydes.:
Løn 200kr/t + Pension, SH-penge osv. Efter overenskomst.
Mulighed for firmabil.
Frihed under ansvar.
Varigt arbejde.

 

Det forventes.:
I har nogle års erfaring og er selvkørende.
I kan planlægge jeres egen hverdag.
I er stabile og holder jeres ord.

 

Lyder det som noget for dig og din makker så giv os et kald på 29113545 eller send os jeres CV til ekv@jobteam.dk

Mvh
JobTeamByg Aarhus
Emil Kviesgaard

2019-06-06T00:51:28.710 2 murer søges.! Gerne makkerpar til tømrer og murer virksomhed i Viborg. Det vil primært være opmuring af rækkehus projekter i Viborg omegn. Der tilbydes.: Løn 200kr t Pension, SH-penge osv. Efter overenskomst. Mulighed for firmabil. Frihed under ansvar. Varigt arbejde. Det forventes.: I har nogle års erfaring og er selvkørende. I kan planlægge jeres egen hverdag. I er stabile og holder jeres ord. Lyder det som noget for dig og din makker så giv os et kald på 29113545 eller send os jeres CV til ekv@jobteam.dk Mvh JobTeamByg Aarhus Emil Kviesgaard11jobnetba3b832b100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-06-05T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandØstjyllandAarhus3506133Jobteam Byg Aarhus Syd11Søren Frichs Vej 38K8800ViborgDKDanmark0ekv@jobteam.dkDKDanmarkDKDanmark8Fuldtid46Permanent743434JobNet4973607497360710010-04-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=ba3b832bhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=ba3b832bhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=ba3b832b&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=ba3b832b&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButton2 murer søges.! Gerne makkerpar - 200kr/timen, mulighed for firmabil1Dansk3Læse/ tale712204Murer21Bygge og anlæg361423351Emil Kviesgaardekv@jobteam.dkDKDanmarkDKDanmark330066069Dygtig og kvalitets bevidst Murersvend søges.Robot Vi søger en ny kollega, til murer opgaver i Aarhus, fortrinsvis hos boligforeninger, boligejendomme samt mindre opgaver hos private. Vi forventer at du er kvalitets bevidst, og kan løse opgaver selvstændigt.

Vi søger en ny kollega, til murer opgaver i Aarhus, fortrinsvis hos boligforeninger, boligejendomme samt mindre opgaver hos private.

Vi forventer at du er kvalitets bevidst, og kan løse opgaver selvstændigt.

 

MURERMESTER ALLAN VESTERRisskov2019-07-31T00:00:002019-09-23T00:00:00
330079688SpjældmurerRobot Er du træt af kun at stable mursten, så er dette her jobbet til dig! Har du som murer hele værktøjskassen og erfaringen - og måske særlig erfaring i præfabrikeret byggeri - så vær med i fremtidens byggeri. Jytas A S er en byggevirksomhed, der beskæftiger sig med alle former for byggeri i lette konstruktioner lige fra børnehaver og plejehjem til hospitaler og kontorbygninger. Vi afhjælper enhver pladsmangel til den offentlige sektor og det private erhvervsliv i form af midlertidige eller permanente præfabrikerede lethuskonstruktioner. Ligesom vi også udfører nye huse, flisearbejder og renoveringer. Vi er anerkendt for evnen til nytænkning og fleksibilitet, og disse egenskaber skal afspejle sig i vores medarbejdere. Dit arbejde som spjældmurer bliver forefaldende, så det er vigtigt, at du er kvalitetsbevidst, selvstændig og fleksibel. Derudover er lysten til at indgå i et tæt samarbejde med virksomhedens øvrige ansatte og faggrupper også vigtig. Du bliver en del af en hverdag, hvor humor, kvalitet og en uformel tone er et naturligt bindeled mellem dig og dine kollegaer. Du skal have interesse for fremtidens byggeri, lavenergi-byggeri og særligt præfabrikeret byggeri. Kvalifikationer Uddannelse som murer Eventuel anden håndværksmæssig erfaring 3 5 års erfaring Erfaring med præfabrikeret byggeri er et klart plus Kørekort B Personlige egenskaber Kvalitetsbevidst og omhyggelig Arbejder struktureret og selvstændigt Positiv, engageret og udadvendt Vi tilbyder Servicebil til arbejdsudførelsen Løn efter aftale Mulighed for 4 dages uge Muligheder for faglig udvikling Frihed under ansvar og fleksibel arbejdstid Start når det passer dig Har ovenstående fanget din interesse, så kontakt os pr telefon eller send os en ansøgning på lm@jytas.dk vi glæder os til at høre fra dig. I kan se mere om Jytas A S og vores virksomhed på Jytas.dk

Er du træt af kun at stable mursten, så er dette her jobbet til dig!

Har du som murer hele værktøjskassen og erfaringen - og måske særlig erfaring i præfabrikeret byggeri - så vær med i fremtidens byggeri.

Jytas A/S er en byggevirksomhed, der beskæftiger sig med alle former for byggeri i lette konstruktioner – lige fra børnehaver og plejehjem til hospitaler og kontorbygninger. Vi afhjælper enhver pladsmangel til den offentlige sektor og det private erhvervsliv i form af midlertidige eller permanente præfabrikerede lethuskonstruktioner. Ligesom vi også udfører nye huse, flisearbejder og renoveringer. Vi er anerkendt for evnen til nytænkning og fleksibilitet, og disse egenskaber skal afspejle sig i vores medarbejdere.

Dit arbejde som spjældmurer bliver forefaldende, så det er vigtigt, at du er kvalitetsbevidst, selvstændig og fleksibel. Derudover er lysten til at indgå i et tæt samarbejde med virksomhedens øvrige ansatte og faggrupper også vigtig. Du bliver en del af en hverdag, hvor humor, kvalitet og en uformel tone er et naturligt bindeled mellem dig og dine kollegaer. Du skal have interesse for fremtidens byggeri, lavenergi-byggeri og særligt præfabrikeret byggeri.

Kvalifikationer

 • Uddannelse som murer
 • Eventuel anden håndværksmæssig erfaring
 • 3–5 års erfaring
 • Erfaring med præfabrikeret byggeri er et klart plus
 • Kørekort B

Personlige egenskaber

 • Kvalitetsbevidst og omhyggelig
 • Arbejder struktureret og selvstændigt
 • Positiv, engageret og udadvendt

Vi tilbyder

 • Servicebil til arbejdsudførelsen
 • Løn efter aftale
 • Mulighed for 4 dages uge
 • Muligheder for faglig udvikling
 • Frihed under ansvar og fleksibel arbejdstid
 • Start når det passer dig

Har ovenstående fanget din interesse, så kontakt os pr telefon eller 
send os en ansøgning på lm@jytas.dk – vi glæder os til at høre fra dig.

I kan se mere om Jytas A/S og vores virksomhed på Jytas.dk

 

JYTAS A/SGalten2019-08-28T00:00:002019-10-21T00:00:00
330084176Erfaren murer søgesRobot Vi søger 1 erfaren og rutineret murer til arbejde i og omkring Århus området Vi søger 1 faglært murer til en virksomhed i Århus området. Opgaven spreder sig over et længerevarende vikariat på 3-4 måneder med stor mulighed for fastansættelse i forhold til opgaver og sæson. Vi forventer at du: Har en god fysik Er absolut rutineret Er grundig i dit arbejde Er fleksibel og mødestabil Kan arbejde selvstændigt Kan bruge værktøj Kan tale dansk Vilkår Forventet varighed: 3-4 mdr. uger med mulighed for fastansættelse Løn: Efter kvalifikation Tillæg jvf. overenskomst over 37timer. Medmindre man er bor tæt på, kræver arbejdet transport. Hvis det har interesse, ser vi frem til at høre fra dig. Vi er medlem af Dansk Byggeri Dansk Industri. Har dette fanget din interesse, så send en ansøgning til info sa@vikarholdet.dk eller kontakt Sofia på 31444538

Vi søger 1 erfaren og rutineret murer til arbejde i og omkring Århus området

Vi søger 1 faglært murer til en virksomhed i Århus området. Opgaven spreder sig over et længerevarende vikariat på 3-4 måneder med stor mulighed for fastansættelse i forhold til opgaver og sæson. 

Vi forventer at du:

 • Har en god fysik
 • Er absolut rutineret 
 • Er grundig i dit arbejde
 • Er fleksibel og mødestabil
 • Kan arbejde selvstændigt
 • Kan bruge værktøj
 • Kan tale dansk

Vilkår

 • Forventet varighed: 3-4 mdr. uger med mulighed for fastansættelse
 • Løn: Efter kvalifikation
 • Tillæg jvf. overenskomst over 37timer.  
 • Medmindre man er bor tæt på, kræver arbejdet transport.

Hvis det har interesse, ser vi frem til at høre fra dig. 

Vi er medlem af Dansk Byggeri/Dansk Industri.

Har dette fanget din interesse, så send en ansøgning til info sa@vikarholdet.dk eller kontakt Sofia på 31444538

Vikarholdet.dk ApSAarhus C2019-09-04T00:00:002019-10-30T00:00:00
330086013Serviceminded murer til Aarhus-områdetRobot For en virksomhed, beliggende nær Aarhus, søger vi lige nu en dygtig murersvend. Stillingen er en fuldtidsstilling med henblik på en fastansættelse, og indebærer opgaver primært til service og fliser. Arbejdsdagen starter kl. 07.00. Vi forventer følgende af dig: - Du er udlært murer - Du er kvalitetsbevidst og har en faglig stolthed - Du tager ansvar og evner at arbejde selvstændigt - Du er stabil og fleksibel Virksomheden tilbyder: - Fastansættelse - Dygtige kolleger - Godt arbejdsmiljø Lyder dette som en stilling for dig, så send os dit CV, samt en kort ansøgning til midt@work4all.nu - mærk ansøgningen murer Aarhus For yderligere oplysninger kan vi træffes på 70223311.

For en virksomhed, beliggende nær Aarhus, søger vi lige nu en dygtig murersvend. 

Stillingen er en fuldtidsstilling med henblik på en fastansættelse, og indebærer opgaver primært til service og fliser. 

Arbejdsdagen starter kl. 07.00.

 

Vi forventer følgende af dig: 

- Du er udlært murer 

- Du er kvalitetsbevidst og har en faglig stolthed 

- Du tager ansvar og evner at arbejde selvstændigt 

- Du er stabil og fleksibel 

 

Virksomheden tilbyder:

- Fastansættelse 

- Dygtige kolleger 

- Godt arbejdsmiljø 

 

Lyder dette som en stilling for dig, så send os dit CV, samt en kort ansøgning til midt@work4all.nu - mærk ansøgningen "murer Aarhus" 

For yderligere oplysninger kan vi træffes på 70223311.

Work4all ApSSkødstrup2019-09-06T00:00:002019-11-01T00:00:00
330087043Uddannet murer søgesRobot 1-2 personer søges til murerarbejde i Silkeborg og Skanderborg. Der renoveres på gamle bygninger, dermed må man gerne have flair indenfor faget, derudover bygger man typehuse.Vedkommende skal selv kunne møde på pladsen og der arbejdes på de forskellige pladser i i Silkeborg og Skanderborg. Der lægges vægt på at man er mødestabil, engageret i det man laver, pålidelig samt at man yder noget i arbejdstiden i forbindelse med at se nye opgaver i projektet. Mødetid er:Mandag til Torsdag 7-15.30Fredag 7-12.30

1-2 personer søges til murerarbejde i Silkeborg og Skanderborg. Der renoveres på gamle bygninger, dermed må man gerne have flair indenfor faget, derudover bygger man typehuse.Vedkommende skal selv kunne møde på pladsen og der arbejdes på de forskellige pladser i i Silkeborg og Skanderborg.  Der lægges vægt på at man er mødestabil, engageret i det man laver, pålidelig samt at man yder noget i arbejdstiden i forbindelse med at se nye opgaver i projektet.

Mødetid er:Mandag til Torsdag 7-15.30Fredag 7-12.30

Byggeselskabet af 01.07.2019 ApSSkanderborg2019-09-10T00:00:002019-10-01T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Dygtig og kvalitets bevidst Murersvend søges.

MURERMESTER ALLAN VESTER

Risskov
Vi søger en ny kollega, til murer opgaver i Aarhus, fortrinsvis hos boligforeninger, boligejendomme samt mindre opgaver hos private. Vi forventer at du er kvalitets bevidst, og kan løse opgaver selvstændigt.
Indrykket:31. juli 2019
Udløbsdato:23. september 2019

Spjældmurer

JYTAS A/S

Galten
Er du træt af kun at stable mursten, så er dette her jobbet til dig! Har du som murer hele værktøjskassen og erfaringen - og måske særlig erfaring i præfabrikeret byggeri - så vær med i fremtidens byggeri. Jytas A S er en byggevirksomhed, der beskæf...
Indrykket:28. august 2019
Udløbsdato:21. oktober 2019

Erfaren murer søges

Vikarholdet.dk ApS

Aarhus C
Vi søger 1 erfaren og rutineret murer til arbejde i og omkring Århus området Vi søger 1 faglært murer til en virksomhed i Århus området. Opgaven spreder sig over et længerevarende vikariat på 3-4 måneder med stor mulighed for fastansættelse i forhol...
Indrykket:4. september 2019
Udløbsdato:30. oktober 2019

Serviceminded murer til Aarhus-området

Work4all ApS

Skødstrup
For en virksomhed, beliggende nær Aarhus, søger vi lige nu en dygtig murersvend. Stillingen er en fuldtidsstilling med henblik på en fastansættelse, og indebærer opgaver primært til service og fliser. Arbejdsdagen starter kl. 07.00. Vi forventer føl...
Indrykket:6. september 2019
Udløbsdato:1. november 2019

Uddannet murer søges

Byggeselskabet af 01.07.2019 ApS

Skanderborg
1-2 personer søges til murerarbejde i Silkeborg og Skanderborg. Der renoveres på gamle bygninger, dermed må man gerne have flair indenfor faget, derudover bygger man typehuse.Vedkommende skal selv kunne møde på pladsen og der arbejdes på de forskell...
Indrykket:10. september 2019
Udløbsdato:1. oktober 2019