Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

2 murere til Nordvest Sjælland med god løn

For entreprenørvirksomhed i Nordvest Sjælland søger vi 2 murere til FASTE stillinger med GOD LØN.

 

Lidt om virksomheden 

Virksomheden har de seneste 30 år arbejde inden for entreprenør og kloak faget .  Virksomheden laver alle former for entreprenør og kloak arbejde, ligesom de også laver det tilknyttede murerarbejde. Opgaverne er både for private, erhverv og det offentligt.

Du bliver ansat i murerafdelingen, hvor du primært kommer til at arbejde med støbe fundamenter, men øvrige mureropgaver kan også forekomme.

 

Hvad skal du kunne?

Du er uddannet murer, og er dygtig til dit fag. Du har erfaring med fundament støbning.

 

Ring på tlf. 26 24 88 69 og få en uforpligtende snak med os, da vi hele tiden mangler dygtige folk.

 

Lyder det spændende? Så send din ansøgning og CV til

Mette Fabech

mf@jobinwest.dk 

Mærk din ansøgning: ”Murer”

 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329998587Phoenix-b06addf512019-04-02T00:00:002 murere til Nordvest Sjælland med god løn

For entreprenørvirksomhed i Nordvest Sjælland søger vi 2 murere til FASTE stillinger med GOD LØN.

 

Lidt om virksomheden 

Virksomheden har de seneste 30 år arbejde inden for entreprenør og kloak faget .  Virksomheden laver alle former for entreprenør og kloak arbejde, ligesom de også laver det tilknyttede murerarbejde. Opgaverne er både for private, erhverv og det offentligt.

Du bliver ansat i murerafdelingen, hvor du primært kommer til at arbejde med støbe fundamenter, men øvrige mureropgaver kan også forekomme.

 

Hvad skal du kunne?

Du er uddannet murer, og er dygtig til dit fag. Du har erfaring med fundament støbning.

 

Ring på tlf. 26 24 88 69 og få en uforpligtende snak med os, da vi hele tiden mangler dygtige folk.

 

Lyder det spændende? Så send din ansøgning og CV til

Mette Fabech

mf@jobinwest.dk 

Mærk din ansøgning: ”Murer”

 

2019-05-29T00:51:22.493 For entreprenørvirksomhed i Nordvest Sjælland søger vi 2 murere til FASTE stillinger med GOD LØN. Lidt om virksomheden Virksomheden har de seneste 30 år arbejde inden for entreprenør og kloak faget . Virksomheden laver alle former for entreprenør og kloak arbejde, ligesom de også laver det tilknyttede murerarbejde. Opgaverne er både for private, erhverv og det offentligt. Du bliver ansat i murerafdelingen, hvor du primært kommer til at arbejde med støbe fundamenter, men øvrige mureropgaver kan også forekomme. Hvad skal du kunne? Du er uddannet murer, og er dygtig til dit fag. Du har erfaring med fundament støbning. Ring på tlf. 26 24 88 69 og få en uforpligtende snak med os, da vi hele tiden mangler dygtige folk. Lyder det spændende? Så send din ansøgning og CV til Mette Fabech mf@jobinwest.dk Mærk din ansøgning: Murer11jobnetb06addf5100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-05-28T00:00:0000010EuropaDanmarkFyn & Sydfynske øerFynOdense3499416Job InWest Vikar11Rødegårdsvej 2035230Odense MDKDanmark0
mf@jobinwest.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent737697JobNet4968728496872810002-04-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=b06addf5https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=b06addf5https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=b06addf5&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=b06addf5&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Bygge_og_anlaeg/4.jpgEr Bygge og anlæg noget for dig? Søg jobbet som Murer i dag.12007981Dansk3Læse/ tale712204Murer21Bygge og anlæg361268824Mette Fabechmf@jobinwest.dkDKDanmarkDKDanmark330068460Murer søges til FynRobot For virksomhed beliggende nær Odense, søger vi dygtige murer. Stillingen er fuldtid på 37 timer i ugen, og med mulighed for fastansættelse for de rette. Vi forventer, at du: - er udlært murer - har minimum et par års erfaring - kan arbejde selvstændigt og effektivt Virksomheden tilbyder: - løn efter kvalifikationer - gode arbejdsforhold - dygtige kollegaer Lyder dette som noget for dig, så send os dit CV, samt en kort ansøgning til odense@work4all.nu - mærk ansøgningen murer Fyn Vi kan kontaktes på 70223311 ved spørgsmål

For virksomhed beliggende nær Odense, søger vi dygtige murer.

Stillingen er fuldtid på 37 timer i ugen, og med mulighed for fastansættelse for de rette. 

 

Vi forventer, at du: 

- er udlært murer 

- har minimum et par års erfaring 

- kan arbejde selvstændigt og effektivt 

 

Virksomheden tilbyder:

- løn efter kvalifikationer 

- gode arbejdsforhold 

- dygtige kollegaer

 

Lyder dette som noget for dig, så send os dit CV, samt en kort ansøgning til odense@work4all.nu - mærk ansøgningen "murer Fyn"

Vi kan kontaktes på 70223311 ved spørgsmål 

 

Work4all ApSOdense C2019-08-05T00:00:002019-09-30T00:00:00
330065583Dygtig murer søges til Odense SVRobot Er du faglært murer, og har du erfaring med gasbeton? Søger du nye muligheder inden for dit fag og drømmer om at blive del af en virksomhed, hvor kvalitet er i højsædet og medarbejdernes velbefindende altafgørende? Så læs mere om en spændende stilling her. Vi er et firma med en lang historie, som startede helt tilbage i 1953 og blev i familien indtil 1997, hvor vi ændredes til et aktieselskab. Undertiden har virksomheden skiftede navn og selvsagt også ejere, men en ting har holdt ved hele vejen igennem nemlig murerarbejde i topklasse og godt håndværk. Nu søger vi en kvalificeret murer til at blive en del af vores team fast. Grunden til at vi har været i branchen så mange år, ligger i, at vi altid har leveret kvalitetsbevidste løsninger og god service. For at opretholde denne standard skal du være faglært og have omkring 5 års erfaring med faget. Vi går op i at være innovative og altid have kendskab til og benytte os af den nyeste teknologi på området, så det forventes, at du har mod på at udvikle dig endnu mere og følge med tiden.Vi udfører bygge- og anlægsopgaver for et væld af forskellige kunder og løser opgaver inden for murer-, jord-, kloak-, fundering- og betonarbejde samt service og vedligeholdelse af bygninger. Dine arbejdsopgaver vil specielt være med beton montage, og derfor er det vigtigt, at du har erfaring med gasbeton.Hos os lægger vi stor vægt på at hver enkelt medarbejder trives og har det godt, når de er på arbejde. Et godt arbejdsmiljø, som lever op til alle sikkerhedsbestemmelser, er vigtigt for os. Vi tilbyder en timeløn på 180 kr. i timen, søger med henblik på fastansættelse og har opstart hurtigst muligt.Det forventer vi af dig: Du er faglært og har ca. 5 års erfaring fra branchen Du er indstillet på at være en aktiv del af vores arbejdsplads Du er kvalitetsbevidst i dit arbejde og formår at agere serviceminded Du kan arbejde selvstændigt såvel som del af et hold Det kan du forvente af os: En timeløn på 180 kr. i timen samt hurtig opstart Muligheden for fastansættelse såfremt vi passer sammen En arbejdsplads som følger med udviklingen og altid benytter den nyeste teknologi Arbejdsopgaver inden for beton montage og mulighed for andre varierede opgaver inden for faget At blive del af en arbejdsplads som følger overenskomsten og har gode arbejds- samt ansættelsesvilkår Hvis du er interesseret i stillingen, bedes du kontakte vores konsulent Laura Toft. Kontaktoplysninger findes i boksen.Husk at vedhæfte reference nr. 125954Vi glæder os til at høre fra dig!

Er du faglært murer, og har du erfaring med gasbeton? Søger du nye muligheder inden for dit fag og drømmer om at blive del af en virksomhed, hvor kvalitet er i højsædet og medarbejdernes velbefindende altafgørende? Så læs mere om en spændende stilling her.

Vi er et firma med en lang historie, som startede helt tilbage i 1953 og blev i familien indtil 1997, hvor vi ændredes til et aktieselskab. Undertiden har virksomheden skiftede navn og selvsagt også ejere, men en ting har holdt ved hele vejen igennem; nemlig murerarbejde i topklasse og godt håndværk. 

Nu søger vi en kvalificeret murer til at blive en del af vores team fast. Grunden til at vi har været i branchen så mange år, ligger i, at vi altid har leveret kvalitetsbevidste løsninger og god service. For at opretholde denne standard skal du være faglært og have omkring 5 års erfaring med faget. Vi går op i at være innovative og altid have kendskab til og benytte os af den nyeste teknologi på området, så det forventes, at du har mod på at udvikle dig endnu mere og følge med tiden.

Vi udfører bygge- og anlægsopgaver for et væld af forskellige kunder og løser opgaver inden for murer-, jord-, kloak-, fundering- og betonarbejde samt service og vedligeholdelse af bygninger. Dine arbejdsopgaver vil specielt være med beton montage, og derfor er det vigtigt, at du har erfaring med gasbeton.

Hos os lægger vi stor vægt på at hver enkelt medarbejder trives og har det godt, når de er på arbejde. Et godt arbejdsmiljø, som lever op til alle sikkerhedsbestemmelser, er vigtigt for os. Vi tilbyder en timeløn på 180 kr. i timen, søger med henblik på fastansættelse og har opstart hurtigst muligt.

Det forventer vi af dig:

 • Du er faglært og har ca. 5 års erfaring fra branchen
 • Du er indstillet på at være en aktiv del af vores arbejdsplads
 • Du er kvalitetsbevidst i dit arbejde og formår at agere serviceminded
 • Du kan arbejde selvstændigt såvel som del af et hold


Det kan du forvente af os:

 • En timeløn på 180 kr. i timen samt hurtig opstart
 • Muligheden for fastansættelse såfremt vi passer sammen
 • En arbejdsplads som følger med udviklingen og altid benytter den nyeste teknologi
 • Arbejdsopgaver inden for beton montage og mulighed for andre varierede opgaver inden for faget
 • At blive del af en arbejdsplads som følger overenskomsten og har gode arbejds- samt ansættelsesvilkår


Hvis du er interesseret i stillingen, bedes du kontakte vores konsulent Laura Toft. Kontaktoplysninger findes i boksen.
Husk at vedhæfte reference nr. 125954

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kandidaterne ApSOdense SV2019-07-30T00:00:002019-09-20T00:00:00
330060850Murer til Fyn - FAST STILLING - GOD LØNRobot Murer til Fyn For samarbejdsvirksomhed på Fyn søger vi lige nu en murer Der er tale om en FAST STILLING! Virksomheden laver opgaver inden for nybyg, renovering og service. Pga travlhed og hastigt vækst i virksomheden søger de nu en ekstra til deres team. Virksomheden tilbyder rigtig god løn. Om dig: Du er udlært murer, og har erfaring fra murerfaget - gerne inden for service og renoveringer. Du er selvkørende, løsningsorienteret og faglig stolt Lyder dette som et job for dig, så send allerede nu dit CV til ca@jobinwest.dk Mærk din ansøgning Murer Fyn

 

Murer til Fyn

For samarbejdsvirksomhed på Fyn søger vi lige nu en murer

Der er tale om en FAST STILLING! 

 

Virksomheden laver opgaver inden for nybyg, renovering og service. 

Pga travlhed og hastigt vækst i virksomheden søger de nu en ekstra til deres team. 

 

Virksomheden tilbyder rigtig god løn. 

 

Om dig: 

Du er udlært murer, og har erfaring fra murerfaget - gerne inden for service og renoveringer. 

Du er selvkørende, løsningsorienteret og faglig stolt 

 

Lyder dette som et job for dig, så send allerede nu dit CV til ca@jobinwest.dk

Mærk din ansøgning "Murer Fyn"

Job InWest VikarOdense M2019-07-16T00:00:002019-09-10T00:00:00
330057160Selvstændig Murer - TIL FAST STILLING - GOD LØNRobot For kunde søges en erfaren og selvstændig Murer, til opgaver på Fyn Odense Der vil være tale om en fast stilling. Du er: Murer Arbejdsom og faglig stolt. Alsidig i kompetencer Er det noget for dig så send cv til ca@jobinwest.dk M RKET: Murer Fyn

For kunde søges en erfaren og selvstændig Murer, til opgaver på Fyn/Odense 

 

Der vil være tale om en fast stilling.

Du er:

 • Murer
 • Arbejdsom og faglig stolt.
 • Alsidig i kompetencer

 

Er det noget for dig så send cv til ca@jobinwest.dk MÆRKET: Murer Fyn

Job InWest VikarOdense M2019-07-09T00:00:002019-09-03T00:00:00
330076109Murer til Aarhus området søges - FAST STILLING OG GOD LØN.Robot For travl samarbejdsvirksomhed i Aarhus området, søger vi dygtige murer. Der er tale om en fast stilling! Ved rette kandidat gives der GOD LØN! Om dig: Du er kvalitetsbevistDu er mødestabil og pligtopfyldendeDu har faglig stolthedDu kan arbejde selvstændigt, samt være en teamplayerDu har kørekort katagori B, Du levere altid et godt og profesionelt stykke arbejde Om jobbet:Firmaet laver alt inden for faget og favner bredt ift. opgaver. Altså vil der være opgaver ifm. nybyggeri, renoveringer og service. Er det dig vi søger, så send dit DH til dh@jobinwest.dk Mærk din ansøgning med: Murer Aarhus området

For travl samarbejdsvirksomhed i Aarhus området, søger vi dygtige murer

Der er tale om en fast stilling! 

Ved rette kandidat gives der GOD LØN! 

 

Om dig:

Du er kvalitetsbevistDu er mødestabil og pligtopfyldendeDu har faglig stolthedDu kan arbejde selvstændigt, samt være en teamplayer

Du har kørekort katagori B, Du levere altid et godt og profesionelt stykke arbejde Om jobbet:Firmaet laver alt inden for faget og favner bredt ift. opgaver. Altså vil der være opgaver ifm. nybyggeri, renoveringer og service.  

 

Er det dig vi søger, så send dit DH til dh@jobinwest.dk 

 

Mærk din ansøgning med: "Murer Aarhus området" 

 

Job InWest VikarOdense M2019-08-20T00:00:002019-08-25T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Murer søges til Fyn

Work4all ApS

Odense C
For virksomhed beliggende nær Odense, søger vi dygtige murer. Stillingen er fuldtid på 37 timer i ugen, og med mulighed for fastansættelse for de rette. Vi forventer, at du: - er udlært murer - har minimum et par års erfaring - kan arbejde selvstænd...
Indrykket:5. august 2019
Udløbsdato:30. september 2019

Dygtig murer søges til Odense SV

Kandidaterne ApS

Odense SV
Er du faglært murer, og har du erfaring med gasbeton? Søger du nye muligheder inden for dit fag og drømmer om at blive del af en virksomhed, hvor kvalitet er i højsædet og medarbejdernes velbefindende altafgørende? Så læs mere om en spændende stilli...
Indrykket:30. juli 2019
Udløbsdato:20. september 2019

Murer til Fyn - FAST STILLING - GOD LØN

Job InWest Vikar

Odense M
Murer til Fyn For samarbejdsvirksomhed på Fyn søger vi lige nu en murer Der er tale om en FAST STILLING! Virksomheden laver opgaver inden for nybyg, renovering og service. Pga travlhed og hastigt vækst i virksomheden søger de nu en ekstra til deres ...
Indrykket:16. juli 2019
Udløbsdato:10. september 2019

Selvstændig Murer - TIL FAST STILLING - GOD LØN

Job InWest Vikar

Odense M
For kunde søges en erfaren og selvstændig Murer, til opgaver på Fyn Odense Der vil være tale om en fast stilling. Du er: Murer Arbejdsom og faglig stolt. Alsidig i kompetencer Er det noget for dig så send cv til ca@jobinwest.dk M RKET: Murer Fyn
Indrykket:9. juli 2019
Udløbsdato:3. september 2019

Murer til Aarhus området søges - FAST STILLING OG GOD LØN.

Job InWest Vikar

Odense M
For travl samarbejdsvirksomhed i Aarhus området, søger vi dygtige murer. Der er tale om en fast stilling! Ved rette kandidat gives der GOD LØN! Om dig: Du er kvalitetsbevistDu er mødestabil og pligtopfyldendeDu har faglig stolthedDu kan arbejde selv...
Indrykket:20. august 2019
Udløbsdato:25. august 2019