Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

2 nye applikationsspecialister Danmark

Hos Sandvik Coromant er vi drevet af visionen om at forme fremtiden sammen. For os er maskinteknik grundlaget for vores samfund – som udvikler, ændrer og former vores hverdag. Vores ambition er at fortsætte med at udvikle os gennem et tæt samarbejde med vores kunder, og vores fælles tekniske ekspertise, sigter vi altid mod at være et skridt foran.

Vi vil altid overgå vores kunders forventninger, når det kommer til service og kvalitet. For at sikre, at vi leverer gode tekniske løsninger og salgssupport til vore slutkunder og forhandlere, er vi nu på udkig efter en applikationsspecialist til en spændende og udfordrende rolle, hvor du er et vigtigt tandhjul i vores forretning.

Via et omfattende netværk af kontakter og bliver du ansvarlig for vores salgsområde i enten Midt/Nordjylland eller Sjælland/Fyn og med din tekniske interesse og gode samarbejdsevner er du ambassadør for Sandvik Coromant.

Opgaver

I denne rolle bidrager du med din ekspertise inden for bearbejdningsmetoder, værktøjer, produktion og applikationsteknologi til bearbejdning såsom drejning, fræsning, boring, gevindskæring og CAM/Digital.

Du koordinerer den samlede levering af tekniske løsninger og salgssupport og udarbejder integrerede løsninger til vores kunder ved at skabe interaktion mellem tekniske og kommercielle afdelinger. Du støtter vores account managers i tekniske præsentationer for at sikre, at de rigtige muligheder identificeres og udføres. Du anbefaler også produkter og services, der passer til kundernes forretningsbehov, du foretager test, analyser og løsning af tekniske problemer, der opstår under eller efter en implementering.

Du er altid klar til at besvare komplekse tekniske spørgsmål, og du udvikler og leverer uddannelse til interne kollegaer, eksterne partnere og kunder i brugen af tekniske løsninger. Derudover driver du applikationstests, i vores testcenter eller direkte ude hos kunden på dennes specifikke komponenter.

Stillingen er kendetegnet ved at du har et tæt samarbejde med vores kunder, og du kommer til at arbejde i marken. Så du kan starte fra ethvert sted i det enkelte område Sjælland/Østfyn eller Jylland midt/nord.

Der kan forekomme rejseaktivitet og overnatninger ude.

Din profil

Vi er på udkig efter to personer med solid erfaring fra at arbejde med teknisk service og salg.

Du er en god projektleder og har teknisk viden indenfor metal bearbejdning.

Du har en uddannelse som maskinarbejder/industriteknikker gerne med en teknisk overbygning, eller tilsvarende erhvervserfaring inden for mekanik/fremstillingsteknikker eller et beslægtet område.

Du har tidligere vist evnen til at levere gode forretningsresultater i en organisation. Du har også erfaring med at administrere interne og eksterne kunderelationer. Selvfølgelig har du kendskab til relevante programmer og software, såsom CAD og CAM/CNC, og du bruger Office 365 i dit daglige arbejde. Enhver erfaring i at lede andre mennesker betragtes som et aktiv. Da vi er en international virksomhed med kunder lokalt, skal du være i stand til at kommunikere godt både på engelsk på og dansk, mundtligt som skriftligt.

Vi kan godt lide din all-is-possible holdning. Problemløsning er en del af din natur, og med en struktureret tilgang og evnen til at tage det fulde ejerskab af dine projekter, sørger du for, at tingene afsluttes.

Ægte teknisk interesse og ønsket om at lære nye ting gør du tør tage initiativet, og du har en klar vision om, hvordan du kan retfærdiggøre forbedringer og ændringer. Her vil du også få brug af din gode kommunikation og præsentation evne. I dig ser vi også et stort netværkstalent, der kan lide at interagere med mennesker og opbygge dine stærke relationer.

Om os

Vi tilbyder mange karriereveje. vi er overbeviste om, at mangfoldighed fører til et bedre miljø for alle

Lær os bedre at kende ved at besøge vores hjemmeside eller linkedin.

Salgsdirektør Sandvik Coromant Danmark Per Alfsen +45 60250423

Ansøg her: https://www.home.sandvik/en/careers/job-search/, job ID R0021228. Ansøgningsfrist 17. januar 2021.

Vi har taget stilling til, hvilke rekrutteringskanaler og hvilken form for markedsføring vi ønsker at bruge, og afholder os derfor fra venlig, men fast kontakt med mediesælgere og rekrutteringssteder.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.