Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

2 pædagoger

BØRNEHUSET KREGME
AFDELING PRÆSTESVINGET

Er du interesseret i at arbejde i en integreret institution i Halsnæs Kommune? Kan du lide at have en høj grad af indflydelse på den pædagogiske praksis, i tæt samarbejde med engagerede og dygtige kollegaer? Er din tilgang til læring kreativ og nysgerrig? Så er du måske den nye kollega, vi går og venter på i vores børnehave.


Vi mangler:
Da to af vores dygtige medarbejdere er søgt videre, kan vi tilbyde ansættelser på hhv. 37 og 34 timer/uge. Vigtigt for os er, at du tager udgangspunkt i børnenes individuelle forudsætninger og møder dem med respekt for deres præmisser.

At du evner at etablere en ramme, hvori børnene indgår som aktive deltagere i læreprocesser og at du har en åben og nysgerrig tilgang til læring. Derudover skal du være indstillet på at indgå i teamsamarbejde med kollegaer og ledelse på tværs af grupper og afdelinger.

Vi er i en proces hvor vi bevæger os fra klassisk opdeling på børnehavestuer, mod en mere fleksibel opdeling af børn og voksne, med henblik på at skabe de bedst mulige trivsels- og læringsmiljøer for både børn og medarbejdere. Det udviklingsarbejde skal du være en del af.

Som udgangspunkt er alle kvalifikationer velkomne, kompetencer indenfor natur- og værkstedsaktiviteter, musik eller bevægelse er dog et plus. Derudover er det en fordel at have erfaring med at arbejde i en teamstruktur.

Vi tilbyder:
En spændende arbejdsplads med dygtige kollegaer, en engageret forældregruppe og ikke mindst masser af herlige børn. En arbejdsplads hvor de ansatte selv og i fællesskab, tager ansvar for at planlægge den pædagogiske praksis. Derudover lægger vi vægt på en åben og ærlig dialog i et positivt samarbejde, med fokus på vores daglige trivsel og arbejdsmiljø.

Om institutionen
Præstesvinget blev etableret i 2009 som en nybygget institution. Vi er normeret til 50 vuggestue- og 60 børnehavebørn. I alt er vi 26 ansatte. Institutionen har fælles værdigrundlag, hvilket gør, at vi arbejder fra et fælles pædagogisk fundament fra børnene starter i vuggestue, til vi sender dem videre i skole.

Vi betragter almen trivsel som basis for det pædagogiske arbejde og et grundvilkår for børn og unge, derfor er omsorg det bærende element i vores institution.

Vi vægter en læringsform, hvor det teoretiske og det praktiske supplerer hinanden, hvor der tages udgangspunkt i det enkelte barns forudsætninger og hvor læringen er drevet af nysgerrighed og skal opleves vedkommende og meningsfuld.

Ud over Præstesvinget består Børnehuset Kregme af yderligere to matrikler, afdeling Ølstedvej og afdeling Hovedgaden. Afdelingerne har en fælles virksomhedsleder og en daglig pædagogisk leder på hver matrikel.

Har dette gjort dig nysgerrig, så kontakt daglig pædagogisk leder Dennis L. Clemmensen på telefon 4022 2987 for yderligere oplysninger eller for at aftale et besøg.

Ansøgningsfrist. 15. januar 2018.  

Ansættelsessamtaler afholdes i uge 4. Ansættelse 1. februar  2018, eller snarest muligt.
 

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her