Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

2 pædagoger og 1 pædagogmedhjælper til Børnehuset Taastrupvang -Snakkesaglige og nysgerrige legeambassadører

Har du øje for børnenes perspektiver, og brænder du for det pædagogiske arbejde med udsatte børn på 0-6-års området? Så grib chancen for at være med til at udvikle fremtidsvisionerne for Taastrupvangs pædagogiske læringsmiljø i vores børnehaveafdelinger.

Vi arbejder ud fra værdierne: At have høje ambitioner for alle børn og understøtte udviklingen af livsglade og nysgerrige børn gennem aktiv deltagelse i legende demokratiske fællesskaber”.  Vi er optagede af at levendegøre vores værdier i praksis.

Hvad søger børnene? Når vi spørger børnene, hvad de kunne tænke sig af de nye voksne til huset, siger de: 

”En der godt kan lide at fjolle, lege og nogle gange ståhovedet”
 Vi lægger derfor vægt på, at du er nysgerrig, legesyg, har gåpåmod og er en iderig igangsætter. Du kan lide at kaste dig ud i kreative projekter og tematisk arbejde, hvor du sammen med børn og kollegaer undersøger verden. Din snakkesaglighed anvender du i samtaler med børn, hvor du udvider deres sprog, nysgerrighed og viden.
Vi har brug for dig, der:

  • Er dedikeret nyuddannet/erfaren og har gnist i øjnene, som børn kan spejle sig positivt i.
  • Ønsker at skabe magiske øjeblikke med børnene.
  • Finder på og kan skabe kreative processer - og samtidig tage godt imod andres ideer.
  • Vil være med til at strukturere og organisere dagligdagen, men samtidig kan være spontan og følge børnenes initiativer og interesser.
  • Er en kompetent og ansvarlig formidler – skriftligt og mundtligt, i samarbejdet med børn, forældre og kollegaer.
Vi udvikler vores pædagogiske praksis
Det betyder, at du får mulighed for at blive en del af en arbejdsplads i udvikling, hvor vi arbejder på at være nærværende, omsorgsfulde, autentiske og opmærksomme voksne, der skaber tryghed, tillid og plads til fordybelse. Vi har øje for børnenes perspektiver, så alle børn bliver set, hørt og taget alvorligt. Vi arbejder på at udvikle børnenes relationelle kompetencer, så de styrkes sprogligt, følelsesmæssigt og socialt – og får gode venner

Vi flytter til nyt Børne-kulturhus
Arbejdet med at bygge et helt nyt børne-kulturhus i området er påbegyndt. Vi flytter derfor ind i nye dejlige omgivelser sammen med Musikskolen, Billedskolen og indskolingen på Ole Rømer Skolen, og glæder os til at samarbejde om et sprudlende og kreativt miljø for vores børn. Har du særlige kreative interesser og kompetencer er det en fordel. 

Lidt om Taastrupvang
Vi er en integreret daginstitution med ca. 24 vuggestuebørn og 50 børnehavebørn fordelt på to huse, som ligger lige ved siden af hinanden. Vi gør meget ud af at samarbejde som en helhed.

I vores hus eksisterer der mangfoldighed med nysgerrige børn og voksne med forskellige kulturelle baggrunde, og børn der har særligt brug for at udvikle sig sprogligt og socialt. Vi arbejder kontinuerligt med metoder som bl.a. Sprogtrappen og KIDS, og er optagede af børnenes socioemotionelle udvikling.
Alt dette giver vi dig løbende en grundig introduktion til, så du kommer godt ind i vores arbejdskultur.

Nye medarbejdere i huset siger at vi har et godt kollegialt fællesskab, høj faglighed og er gode til at sparre med hinanden. Vi har en fælles interesse i at udvikle os fagligt og søger inspiration fra foredrag, forskningsarbejde og litteratur. Vi går op i at være nysgerrige ift. vores praksis, så vi hele tiden løfter vores faglighed. Vi brænder for at give børnene kendskab til deres omverden og udvide deres horisont.

Geografisk ligger vi tæt på Taastrup station i et grønt område ved Selsmosesøen – tæt på både by, kultur og natur.

Yderligere oplysninger  
De 3 stillinger er i børnehaveafdelinger og er alle med fleksible timeantal på mellem 35-37 timer/ugen. Tiltrædelse er pr 1. marts 2021 - med mulighed for tidligere start.

Løn og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst samt principperne i Ny Løn. Vi indhenter straffe- og børneattest samt referencer fra tidligere ansættelser i forbindelse med ansættelse.

Ansøgningsfristen er søndag den 17. januar 2021
Vi planlægger at afholde løbende samtaler eller evt. den 26. og 27. januar 2021.
Ansøgning, CV, uddannelsespapirer og anden relevant dokumentation sendes elektronisk via kommunens e-rekrutteringssystem.

Hvis du vil vide mere...
er du velkommen til at kontakte ressourcepædagog Line Thorkildsen eller pædagogisk leder Marina Geralis på tlf. 43353242. Du kan også læse mere om jobbet som pædagog og pædagogmedhjælper i Høje-Taastrup Kommune. 
Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.