Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

2 pædagoger til Afd. Hørgyden, De 2 Gårde

Da en af vores dygtige kolleger har fundet nye udfordringer og fordi vores spændende beboergruppe hele tiden ændrer sig, søger vi nu 2 nye kolleger.

Vil du med din faglighed og engagement bidrage til, at Hørgydens borgere understøttes i en hverdag, der skal give mening, skal skabe udfordring, udvikling og livskvalitet for den enkelte?

Der er mulighed for ansættelse enten 32 eller 37 timer pr. uge.

 

Om jobbet
Hørgyden er hjem for 12 udviklingshæmmede borgere, som alle har brug for forskellig omfang af støtte, hjælp og guidning i hverdagen. Med din pædagogiske faglighed skal du være med til at give borgerne en struktureret, genkendelig og stabil dagligdag.

 

Særlige oplysninger om Hørgyden
Hørgyden er en boform efter §105, stk. 2, i almenboligloven, hvor der er tilknyttet døgnstøtte, primært efter Servicelovens § 85. Tilbuddet er rette mod voksne med varig nedsat funktionsevne, og med emotionelle og/eller sociale problemstillinger.

Hørgyden består af 3 separate huse, med 4 borgere i hvert. I alle huse arbejdes der med et fokus på vores definerede kerneydelse; ”Kerneopgaven ved De 2 Gårde er at fremme et selvstændigt og meningsfuldt liv for den enkelte borger, hvor borgeren træffer sine egne valg, kan klare mest muligt selv og indgår i værdifulde fællesskaber”.

Vi har en anerkendende indstilling og tilgang til borgerne, arbejdet og til hinanden. Vi tror på, at vi alle kan udvikle os. Vi har et stort fokus på etikken i vores daglige arbejde. Der arbejdes målrettet på, at der på Hørgyden skal være fokus på at skabe livskvalitet og trivsel – både for borgerne, men også for personalet. Vi har et bevidst og konstant fokus på, og investerer i, at have et godt arbejdsmiljø.

Vores teoretiske grundlag finder vi i neuropædagogikken og KRAP.

 

Vores ønsker til dig
Vil du gerne være en del af et udviklingsorienteret socialpædagogisk bosted, med et højt fagligt niveau, og er du uddannet pædagog, med en lyst til at arbejde med borgere, som er udviklingshæmmede, og som har helt særlige behov? Har du lyst og mod på faglig udfordring og sparring, og pirres din faglighed af at skulle implementere ny viden og skabe konsensus? Vil du bruge dine pædagogiske kompetencer til at sikre, at borgere trives og udvikler sig. Hvis ja, så er det dig, vi har brug for, og ønsker som vores nye kollega på Hørgyden.

Kendskab til denne borgergruppe er en fordel, men ikke et krav. Det vigtigste er din villighed til at lytte og lære, samt at du er villig til at dele din faglige viden og indsigt med os, så vi også kan lære af dig.

 

Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og principperne i Ny løn.

Ansættelse pr. 1. december 2020, eller hurtigst muligt derefter.

Skiftende arbejdstider, (dag og aften) og arbejde hver anden weekend.

 

Om De 2 Gårde
Udviklingscentret De 2 Gårde er et botilbud geografisk placeret på 4 matrikler i Brejning og omegn. Der er i alt 110 pladser efter servicelovens §108, almenboliglovens §115, og §104 Aktivitets- og samværstilbud. Der er i alt ansat 220 medarbejdere.

Målgruppen er:

  • Borgere med psykiatriske overbygninger
  • Borgere med domstype 2,3,4 og 5
  • Borgere med generelle udviklingsforstyrrelser
  • Borgere med sociale problemstillinger
  • Borgere med varierende misbrugsproblematikker.

Vi arbejder ofte med komplekse problemstillinger, der er en kombination af ovenstående.

 

Flere oplysninger
Du kan læse mere om os på www.de2gaarde.vejle.dk.Eller tage kontakt til Afdelingsleder Hørgyden; Tommy Skaalum på e-mail: toska@vejle.dk eller telefon: 20 58 93 09

 

Ansøgningsfrist
Vi skal have din ansøgning senest den 22. november 2020.
Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 48 2020.


Straffeattest
Vi indhenter udvidet straffeattest.

 

Send din ansøgning
Vi foretrækker, at du søger stillingen online ved at bruge knappen ”Send ansøgning”. Husk at vedhæfte din ansøgning og CV samt andre relevante bilag.

Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering. Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe Uønsket post.

Vejle Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.

Overvejer du at flytte til Vejle? Så kan du få hjælp til bosætning og jobsøgning til din evt. partner. Se mere på www.vejle.dk/tilflytter.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.