Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

2 pædagogiske konsulenter til Center for Dagtilbud og Skole

Brænder du for de yngste børns trivsel, læring og udvikling?
Er du dygtig til både pædagogik, processer og dagtilbudsledelse?
Så skal du være pædagogisk konsulent for dagtilbudslederne i Furesø Kommune!

Som pædagogisk konsulent er du med til at sikre de bedste vilkår for ledelse, pædagogisk udvikling og drift af dagtilbudsområdet i Furesø Kommune. Du bliver en del af Center for Dagtilbud og Skole og får et tæt samarbejde med dagtilbudschefen og dygtige kollegaer om at give support til dagtilbudsledernes ledelse af dagtilbuddene i Furesø. Du bevæger dig i spændingsfeltet mellem pædagogisk udvikling tæt på dagtilbuddenes praksis og opgaver på forvaltningsniveau.

Baggrund
I Furesø Kommune har vi 27 kommunale, 3 selvejende og 3 private dagtilbud og dagplejen. Fælles for dem er, at ledere og medarbejdere hver dag brænder for at gøre en forskel for de yngste børn og give dem et godt grundlag for at trives, lære og udvikle sig til livsduelige unge og voksne. Alle dagtilbudsledere refererer til dagtilbudschefen.
Som konsulent understøtter du både udviklingen af vores samlede dagtilbudsområde og de enkelte dagtilbudsledere i deres daglige ledelsesarbejde. Du medvirker til udvikling, koordinering og implementering af indsatser på tværs af dagtilbudsområdet. Du får dermed en central placering i forvaltningen og et tæt samarbejde med dagtilbudslederne. Her kan du virkelig gøre en forskel!

Hvem er vi?
Center for Dagtilbud og Skole danner den forvaltningsmæssige ramme om Furesøs dagtilbud og skoler. Vi er i alt 27 medarbejdere, som deler ansvaret for driften og udviklingen af hele området, og betjeningen af vores direktion og politiske udvalg. Vores arbejdsmiljø er præget af høj faglighed, en fleksibel og dynamisk tilgang til vores opgaver og en uhøjtidelig omgangstone.

Som konsulent for dagtilbudsområdet i Center for Dagtilbud og Skole bliver du en del af vores sekretariat på rådhuset, hvor dine nærmeste samarbejdspartnere bliver dagtilbudschefen, de andre pædagogiske konsulenter, sprogkonsulenten for dagtilbudsområdet og dagtilbudslederne. Du indgår i et team af udviklings- og fagkonsulenter i centeret, og du vil også få kontakt til vores direktion og det politiske niveau samt øvrige centre og afdelinger i forvaltningen.

Dine vigtigste opgaver
Som pædagogisk konsulent skal du være med til at løse forskellige konkrete opgaver i tæt samarbejde med de andre pædagogiske konsulenter:

 • I tæt samarbejde med dagtilbudschefen og dagtilbudslederne er du initiativtager til opgaver og indsatser, der driver den pædagogiske udvikling på dagtilbudsområdet, og sikrer koordinering mellem udviklingsindsatser og andre opgaver på dagtilbudsområdet.
 • Du giver sparring, vejledning og praktisk assistance til løsning af pædagogfaglige, økonomiske, og personalemæssige opgaver i tæt samarbejde med dagtilbudslederne.
 • Du hjælper med sparring og koordinering af dagtilbudslederes og administrative medarbejderes løsning af opgaver, der løses i samarbejde med andre dele af kommunen, herunder det tværfaglige samarbejde om børn i udsatte positioner med PPR og sundhedsplejen, personalesager med personaleafdelingen og opgaver med byggesager og renovering i samarbejde med kommunale ejendomme, og du er en del af at sikre en god overgang fra dagtilbud til FFO og skole.
 • Du er med til at udvikle og forbedre arbejdsgange og redskaber til understøttelse af dagtilbudsledernes ledelsesarbejde – vi arbejder hele tiden på, hvordan vi kan løse opgaverne så nemt og effektivt som muligt, så der er mest mulig tid til kerneopgaven tæt på børnene hos både ledere og medarbejdere.
 • Du faciliterer nogle af vores fire faglige ledersparringsnetværk og arbejdsgrupper for dagtilbudslederne.
 • Du giver rådgivning og sparring til ledelsen i Center for Dagtilbud og Skole som støtte til beslutningstagning fx om udvikling af den pædagogiske kvalitet i Furesø Kommunes dagtilbud, implementering af indsatser, lovgivning og kommunale strategier og indsatsområder i dagtilbuddene.
 • Du arbejder med konkrete sager og ad hoc opgaver i Center for Dagtilbud og Skole.
 • Du håndterer forældrehenvendelser og sparrer med Pladsanvisningen.

Din baggrund
Vi søger en kollega, som brænder for 0-6 års området og som har et højt fagligt niveau inden for pædagogisk ledelse, udvikling og drift af dagtilbudsområdet. Vi forventer, at du:
 • Er uddannet pædagog med relevant efteruddannelse eller en relevant akademisk uddannelse.
 • Har ledelseserfaring fra dagtilbudsområdet.
 • Gerne har erfaring med at arbejde som konsulent, processtyrer og sparringspartner på dagtilbudsområdet.
 • Har en inddragende og understøttende tilgang til samarbejdet med dagtilbudslederne – og kan give sparring, der udvikler og udfordrer på en konstruktiv måde.
 • Kan arbejde selvstændigt og tage ’teten’ på egne opgaver.
 • Har lyst til og nemt ved at indgå i mange forskellige samarbejdsrelationer.
 • Kan arbejde i en politisk styret organisation og løse en varieret vifte af konsulent- og forvaltningsopgaver.
 • Trives i en travl hverdag og har en god sans for hvilke opgaver og sager, der skal prioriteres, samtidig med, at du kan holde flere bolde i luften.

Hvad kan vi tilbyde?
Du kan glæde dig til et godt samarbejde, stort engagement, gensidig tillid og højt humør i vores kontorfællesskab og sammen med dagtilbudslederne. Du vil møde stor politisk bevågenhed og høje ambitioner på dagtilbudsområdet. Samtidig vil du møde gode og ambitiøse kollegaer og spændende udfordringer i et godt og anerkendende arbejdsmiljø, hvor sparring og ledelsesstøtte i det daglige arbejde er en selvfølge. Du refererer til vores sekretariatsleder og får et tæt fagligt samarbejde med vores dagtilbudschef.

Løn- og ansættelsesforhold:
Der er tale om to stillinger, som begge er på fuld tid, og ansættelsen sker efter gældende overenskomst og med aflønning efter kvalifikationer efter principperne i Ny Løn. Den ene stilling er til besættelse 1. november 2020 og den anden til 1. januar 2021.

Ansøgning og ansættelsessamtaler:
Ansøgningen sendes elektronisk senest 17. september 2020.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 22. og 25. september.

Yderligere oplysninger:
Hvis du vil vide mere om stillingen eller Furesø Kommune, kan du læse mere på vores hjemmeside www.furesoe.dk eller kontakte dagtilbudschef Anna Fosdal på 7216 5838 eller sekretariatsleder Mette Østfeldt på 7216 4919.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.