Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

2 pædagogstillinger - rotationsvikar

For at søge dette job skal du være berettiget til at blive ansat som jobrotationsvikar. Hvis du er i tvivl, skal du kontakte dit Jobcenter. Hvis dit Jobcenter har henvist dig til en Anden Aktør, er det dem, du skal kontakte

2 pædagogstillinger - rotationsvikar

Skolen tæt ved hav, fjord og skov søger to pædagoger ansat som rotationsvikar fra uge 9 2018. Det drejer sig dels om stilling på 30 timer og dels en på 32 timer om ugen. Stillingerne løber frem til udgangen af juni. (30/6-2018)
Man kan kun komme i betragtning til stillingerne, hvis man opfylder betingelserne for rotationsvikar (ledighed i 26 uger)

Vi er en udviklingsorienteret skole, der er kommet meget langt med årgangstænkning, inkluderende læringsfællesskaber, kostpolitik/sundhed samt processen med PLC som skolens vigtigste aktiv i forhold til skoleudvikling og læring.

Vi har et godt arbejdsmiljø med en åben og tillidsbaseret tilgang, hvor nærhed er et af kodeordene. Dette gælder både vores tydelige afdelingsopdeling, teamsamarbejde, læringssamtaler og tæt samarbejde om eleverne.

Vi vægter faglighed, trivsel og et tæt teamsamarbejde højt. Det er derfor vigtigt, at du har fokus på:

• Tydelige læringsmål
• Lærings- og klasserumsledelse
• At arbejde anerkendende og inkluderende

Hals Skole har ca. 330 elever fra 0. til 9. klasse, og desuden har vi AKT-klasser (0. – 9. klasse) samt en G-klasse (8. – 10. klasse). Der er i alt ca. 60 ansatte på skolen.


Forud for endelig ansættelse i stillinger, hvor medarbejdere er i kontakt med børn og unge under 15 år, indhentes børneattest (”pædofiliattest”). Læs mere på http://www.aalborg.dk (under ”Børn og skole” dernæst ”Folkeskole” og endelig ”Straffeattest ved ansættelse”).

Yderligere oplysninger kan fås ved at henvende sig til skolen (9982 4025) eller Dus- og indskolingsleder Søren Nielsen (3011 8225) - alternativt skoleleder Per Bødker Andersen (3026 1944)
Ansøgningsfrist fredag d. 9. februar 2018. Samtaler forventes afholdt i uge 7.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her