Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

2 projektkonsulenter til Red Barnet Ungdom Aarhus (1 barsel, 1 toårig)

Red Barnet Ungdom skal gøre en endnu større forskel for udsatte børn og unge i 2018. Derfor søger vi nye kolleger til vores sekretariater i Århus. Har du lyst til at blive en del at en dynamisk, ung arbejdsplads med et super godt arbejdsmiljø? Så er det nu, du skal søge!

Som projektkonsulent refererer du til en program- eller projektleder på sekretariatet i København. Du vil skulle arbejde tæt sammen lokale frivillige styregrupper og lokalforeninger. Du skal have gode evner som koordinator og kunne sørge for, at samarbejdet mellem ledende frivillige, sekretariatet og eksterne samarbejdspartnere fungerer optimalt, indenfor rammer udstukket af din program- eller projektleder.

Red Barnet Ungdoms 1300 frivillige driver blandt andet indsatserne Læringscafeer, Lektievenner og arnets Ven. Det er særligt til disse indsatser, at vi nu søger projektkonsulenter. Første ansøgningsfrist er 14/1 2017.

Læs mere på https://redbarnetungdom.dk/om-rbu/job-i-rbu/


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her