Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

2 social- og sundhedsassistenter i aftenvagter og 1 social- og sundhedshjælper i skiftende dag/aften til Skanselyet

Skanselyet søger 2 SSA aftenvagter ( 1 somatisk, 1 demens afsnit) og 1 SSH skiftende dag/aften i somatisk afsnit- med start efter aftale

På Plejecenter Skanselyet implementerer vi ”Eden alternativ”. Dette er en filosofi, hvor vi sammen skaber en meningsfuld hverdag for alle. Vi lægger stor vægt på, at vi har en hverdag, der er tilpas fyldt med både planlagte og spontane tiltag. Med Eden Alternative ser vi på det bedste frem i medarbejderne og i beboernes liv.

Det skal være meningsfuldt at gå på arbejde – ikke kun fagligt, men også socialt. Arbejdsglæden øges, og sygefraværet mindskes, fordi vi sammen lykkes med vores kerneopgave. Livet bliver værd at leve for både beboere og ansatte. Beboerne og medarbejderne holder meget af besøg, af både dyr og mennesker og det er en gave, hvis du som medarbejder har lyst til at tage dine børn med på arbejdet indimellem.

Som medarbejderne på Skanselyet kan, vil og tør vi reflektere over egen praksis og rutiner, for på den måde at forme hverdagen til de mennesker, der bor her. Dette forventer vi også, at du har lyst til.

Ansøgningsfristen er den 22. februar 2018 kl. 12.00.

Hvis du har spørgsmål til stillingerne eller hvis du har lyst til at besøge os, inden du søger, så kontakt Skanselyet på telefon 7232 6400 eller mail til områdeleder Lone Kofoed: Loko@hillerod.dk eller konstitueret plejecenterleder, Peyman Luo: pluo@hillerod.dk

Vi holder ansættelsessamtaler tirsdag den 27. februar 2018 – hele dagen. Hvis du bliver udtaget til samtale vil du modtage besked fredag den 23. februar.

Løn- og ansættelsesforhold sker i henhold til aftale mellem FOA og Hillerød Kommune.

Ansættelse vil være under forudsætning af, at der fremvises straffeattest inden ansættelse i stillingen.

Hillerød Kommune er en dynamisk og udviklingsorienteret kommune centralt placeret i det skønne Nordsjælland. Vi er en stor arbejdsplads med mere end 5.000 ansatte, og vi servicerer ca. 50.000 borgere. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her