Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

2 social- og sundhedsassistenter til Hedelund 1.+4. sal


Grundet naturlig afgang af ansat personale søges en social- og sundhedsassistent til 1. sal og en social- og sundhedsassistent til 4. sal på Hedelund ældrecenter. Stillingerne er med ansættelse 1. april 2018.
 
1. sal rummer 18 permanente boliger og 3 aflastningsstuer. Målgruppen er borgere med alkoholisk misbrug.
 
Arbejdsopgaverne er alsidige og rummer varetagelse af social- og sundhedsassistent opgaver indenfor kompetenceområdet samt mere socialfaglige elementer i form af strukturering af hverdagen og støtte til almindelig dagligdags livsførelse.   
 
1. sal søger en social- og sundhedsassistent, 30 timer/uge i blandede vagter dag/aften. Der vil være weekendarbejde hver 3. weekend.   
________________________________________________________________________
  
4. sal rummer 24 permanente boliger. Målgruppen er borgere med svækket almentilstand i forskellige grad med behov for hjælp/støtte i dagligdagsaktiviteter. Der er en del beboere, der modtager sondeernæring.
 
4. sal søger en social- og sundhedsassistent, 30 timer/uge i blandede vagter dag/aften. Der vil være weekendarbejde hver 3. weekend. 
  
Begge etager er kendetegnet ved en erfaren, professionel, deltagende og humor-fyldt personalegruppe, der er klar til at tage godt imod netop dig!
 
Vi forventer:

   • At du er uddannet social- og sundhedsassistent.
   • At du er dig dit ansvar bevidst og ”giver” noget af dig selv i dit arbejdsliv.
   • At du er udviklingsparat og modtagelig for ny viden.

 
Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til teamleder Jane Fynbo tlf.nr.  24 67 70 46 eller på mail: jfy@esbjergkommune.dk
 
Løn og ansættelsesvilkår følger overenskomsten mellem KL og FOA
 
Alle kvalificerede uanset køn, alder eller etnisk baggrund opfordres til at søge stillingerne.
 
Ved ansættelse skal straffeattest samt uddannelsesbevis afleveres
 
Ansøgningsfrist:
19. februar 2018.

Samtaler forventes afholdt 26. februar 2018.
 
Ansøgning sendes elektronisk. Klik på ”send ansøgning” nederst og vedhæft din ansøgning, CV samt relevant dokumentation.
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her