2 socialrådgivere til institution Midtfyn, Søbysøgård Fængsel

Institution Midtfyn søger 2 socialrådgivere med primært arbejdssted i Søbysøgård Fængsel. Begge stillinger er fuldtidsstillinger, den ene er et vikariat på 6 mdr. og den anden en fast stilling. Stillingerne ønskes besat pr. 1. april 2018 eller snarest derefter.  
 
Socialrådgiverne vil få primært arbejdssted på Søbysøgård Fængsel med fængslets åbne afdelinger som ansvarsområde.  
 
Søbysøgård Fængsel, der er en del af Kriminalforsorgen Syddanmark, Institution Midtfyn, har plads til 176 indsatte fordelt med 134 pladser i de åbne afdelinger og 42 i en lukket afdeling.  
 
Institution Midtfyn består, udover af Søbysøgård Fængsel, af Ringe Fængsel samt Pension Kværndrup. Søbysøgård Fængsel er beliggende på adressen Søvej 27, Nr. Søby, 5792 Årslev.  
 
Socialrådgiveren varetager i tæt samarbejde med fængslets øvrige faggrupper den sociale og kriminalforsorgsmæssige sagsbehandling og er sammen med kontaktpersonerne ansvarlig for handleplansarbejdet omkring de indsatte, herunder behandling af prøveløsladelser, udgang m.v., ligesom deltagelse i møder med kommuner og øvrige relevante samarbejdspartnere er med til at skabe sammenhængende klientforløb.  
Endvidere består arbejdet i faglig supervision og vejledning af fængselsbetjentene, ligesom der er en del administrative opgaver, herunder registreringer og dokumentation i forhold til opfyldelse af kravene i fængslets mål- og resultatplan.  
 
Vi søger medarbejdere, der 

 • Er uddannet socialrådgiver, gerne med viden og erfaring fra socialfagligt arbejde.  
 • Kan arbejde systematisk, målrettet og helhedsorienteret.  
 • Har interesse, ihærdighed og engagement i arbejdet med mennesker, hvor der fokuseres på muligheder frem for begrænsninger.  
 • Besidder stor selvstændighed, ansvarlighed og robusthed.  
 • Er professionel og afklaret med myndighedsrollen.  
 • Er positiv og har humoristisk sans, også når der skal arbejdes hurtigt.  
 • Har gode samarbejdsevner, og kan indgå i tæt tværfagligt samarbejde.  
 • Er velformuleret i skrift og tale.  
 • Har kendskab til IT på bruger niveau.  
Vi tilbyder 
 • En anderledes arbejdsplads, hvor ikke 2 dage er ens.  
 • Mulighed for indflydelse på rammerne for eget arbejde.  
 • Et alsidigt og udfordrende arbejde i et utraditionelt miljø.  
 • Et fagligt forum, som sætter socialrådgiverfagligheden i fokus.  
 • Et krævende og udviklende job.  
 • Lydhørhed over for nye ideer, metoder og initiativer.  
 • En meget bred, tværfaglig samarbejdsflade.  
 • Faglig vejledning og kollegial støtte.  
 • Flex-tidsordning.  
Ansættelsesvilkår  
Arbejdstiden for begge stillinger er 37 timer ugentligt. Aflønningen sker i henhold til LC/CO10-fællesoverenskomsten og organisationsaftale for socialrådgivere i staten og er omfattet af aftale om Ny Løn.  
 
Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til enhedschef Annette Lysgaard på telefon 72 55 37 14 eller enhedschef Cathrine Andersen på 72 55 37 40.  
 
Ansøgning
Du bedes i din ansøgning tilkendegive, om du kun er ansøger til den faste stilling eller også er interesseret i vikariatet.  
 
Ansøgningsfrist er den 27. februar 2018 kl. 12.00. Motiveret ansøgning, CV og dokumentation for uddannelse og tidligere relevant beskæftigelse sendes via knappen til højre "søg stillingen".  
 
Kriminalforsorgen opfordrer alle til at søge uanset alder, køn, religion eller andet etnisk tilhørsforhold. Du kan læse mere om kriminalforsorgen på www.kriminalforsorgen.dk
 
En forudsætning for ansættelse i stillingen er, at du, såfremt du indkaldes til samtale, giver dit samtykke til, at Kriminalforsorgen må indhente oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister.  
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:26. februar 2018

Babyboom…..derfor søger Opvækst og Læring socialrådgivere til vikariater.

Faaborg-Midtfyn Kommune

Center for Opvækst og Læring, Faaborg-Midtfyn Kommune, søger 3 socialrådgivere til barselsvikariater med forventet tiltrædelse den 1. maj 2018. To af stillingerne er i Børnegruppen (6-12 år) og en i handicapgruppen. Der er tale om stillinger på 37 t...
Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:20. februar 2018

Respirationscenter Syd (RCS) søger socialrådgiver 32-37 timer/uge hurtigst muligt eller senest d. 01.04.2018

Neurokirurgisk Afdeling U Odense

Respirationscenter Syd (RCS) søger socialrådgiver 32-37 timer uge hurtigst muligt eller senest den 01.04.2018 Hvem er vi: Respirationscenter Syd undersøger og behandler voksne, der lider af sjældne og kroniske vejrtrækningshandicap eller komplekse s...
Indrykket:18. januar 2018
Udløbsdato:26. februar 2018

For kunde på Sydfyn søges Socialrådgiver / socialformidler med bred erfaring indenfor kontanthjælpsområdet til spændende opgave

Socialfagligt Fokus

Vi søger en socialfaglige medarbejder med indgående erfaring med sagsarbejdet på kontanthjælpsområdet til en tre måneders opgave for en af vores kunder. Opgaven er indenfor kontnathjælpsområdet dvs. primært sagsarbejde med aktivitetsparate borgere, ...
Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:21. februar 2018

Jobrådgiver til Jobcenter Nordfyn - barselsvikariat

Nordfyns Kommune

Om jobbet Vi søger til tiltrædelse hurtigst muligt en jobrådgiver til jobafklaringsforløb. Stillingen er et barselsvikariat på 37 timer om ugen med en forventet varighed på et år. Teamet, du ansættes i består af 5 jobrådgivere, der arbejder som koor...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:22. februar 2018

Socialrådgivere til Myndighed Social, Voksenhandicap

Assens Kommune - Myndighed - Social

Assens
Vil du være med til at sikre vores drift og udvikle indsatsen for handicappede borgere i Assens Kommune? Er du klar til et spændende og ansvarsfuldt job, som du selv har muligheden for at sætte retning på? Har du et lyst livssyn, og kan du bidrage p...