Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

2 sundhedsplejersker til henholdsvis småbørns- og skolebørns området

Har du lyst til at arbejde som sundhedsplejerske i delt ordning i en kommune, som sætter tværfaglighed højt på dagsordenen, og hvor du er tæt på kollegaer og ledelse?
 
De to stillinger er ledige til besættelse snarest muligt. Afslutter du evt. først din specialeuddannelse til sommer, venter vi også gerne på dig.

Skolesundhedsplejerske på 30 timer
Dine opgaver vil være med både det almindelige skolebarn, og med børn med særlige behov inden for området 0. til 9. klasse. Her vil du få ansvaret for ind og udskolings- undersøgelser, for forebyggende sundhedssamtaler og for sundhedsundervisning på udvalgte klassetrin.
Når du tiltræder er vi 10 sundhedsplejersker på vores skoler og en på ungdomsområdet. Du bliver en del af et godt fagligt miljø og et stærkt kollegafælleskab – selvom vi ikke ser hinanden så tit.

På skolebørns området er der ved den seneste opnormering lagt vægt på, at styrke sundhedsplejerskernes tilstedeværelse på de enkelte skoler, og supplere den eksisterende basisydelse med målrettet indsats i forhold til overvægt og behovsbestemte sundhedspædagogiske aktiviteter på tværs.

Dit arbejdssted vil være på Skagen Rådhus hvor du vil blive tilknyttet distriktsteam Nord med opgaver på skolerne i Skagen og Ålbæk.

Småbørnssundhedsplejerske på 37 timer
 
Du har opgaver i forhold til gravide og familier med spæd og småbørn, og tilbyder besøg ved 18 måneder og 3.års alderen i dit distrikt. Du indgår sammen med dine tværfaglige samarbejdspartnere i institutionsrådgivningen i områdets dagtilbud, og i vores tværfaglige samarbejdsmodel ”FIC” .

Med dig er vi 13 sundhedsplejersker på spæd og småbørnsområdet, hvoraf en arbejder i et særligt tilbud ”Minding the baby”. Vi har haft mellem 480 og 520 fødsler de seneste år.

Vi har et stærkt fokus på at udbygge den tidlige og forebyggende indsats, og på at kvalificere det sundhedsfaglige arbejde. I 2019 har vi implementeret ADBB og vi tilbyder besøg til alle når barnet er 18 måneder og 3 år. I de sidste tre år har vi haft et tværfagligt tilbud – Minding the baby - til udsatte og sårbare gravide og spæd -småbørnsfamilier. Alle førstegangsforældre tilbydes et forældreforberedende forløb ”Godt i gang” i samarbejde med jordemødre og familiekonsulenter.

Du vil blive tilknyttet Distrikt Nord med arbejdssted på Skagen Rådhus, hvor du sidder sammen med dine tværfaglige samarbejdspartnere i distriktet.

Generelt for begge stillinger
Du kan læse mere om sundhedstjenestens serviceniveau og ydelser på vores
hjemmeside https://frederikshavn.dk/borger/familie-boern-og-unge/sundhedspleje/

Stillingerne er organisatorisk placeret i Center for familie, hvor du kommer til at arbejde med et tværfagligt fokus, hvilket bl.a. betyder at du vil indgå i et tværfagligt Distrikts team, hvor videndeling og sparring er en vigtig del af teamsamarbejdet, både om den daglige drift og udviklingsinitiativer. Du får således mulighed for at arbejde tæt og koordineret sammen med de socialrådgivere, psykologer og andre der er involveret i familierne.

Vil du være med til at gøre en forskel i Frederikshavn Kommune?
Har du spørgsmål til din kommende arbejdsdag som enten Skolesundhedsplejerske eller Småbørnssundhedsplejerske i Frederikshavn Kommune, er du meget velkommen til at kontakte en af os:
 
Koordinator på spæd- og småbørnsområdet, Inger Marie Nørgaard Staun, mail imst@frederikshavn.dk, telefon 30 69 71 91, Koordinator på skolebørns området, Kitte Aaen, mail kkva@frederikshavn.dk, telefon 30 69 72 24  eller Områdeleder Birgitte Ammitzbøll, mail biam@frederikshavn.dk eller telefon 40 56 53 18.  
 
Ansøgninger modtages kun via linket i opslaget. Din ansøgning skal vi have senest den 19. februar 2020, kl. 12.00. Du må gerne vedhæfte relevant dokumentation og oplyse hvilken af stillingerne du er ansøger til.
 
Der afholdes samtaler den 24. februar 2020, efter kl. 13.00. Du modtager indbydelse hertil via mail den 20. februar 2020.
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.