Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

2 sygeplejersker med specialiserede kompetencer inden for sygeplejen til patienter med KOL.

I Lungemedicinsk afdeling opnormerer vi, da vi ønsker at styrke indsatsen for vores patienter med KOL. Derfor ansætter vi nu 2 sygeplejersker med specialiserede kompetencer inden for sygeplejen til patienter med KOL.

For de indlagte patienter ønsker vi at sætte fokus på samarbejdet med primærsektor i forbindelse med udskrivelse af patienter med KOL. For at sikre gode og trygge forløb for vores patienter i forbindelse med overgangen fra indlæggelse til udskrivelse, vil vi tilbyde udvalgte patienter med KOL at blive fulgt hjem af en sygeplejerske med specialviden inden for KOL.

Vi ønsker samtidig at øge trygheden og reducere overgangsproblematikker efter udskrivelsen, ved at patienten får et opfølgende telefonopkald efter udskrivelsen.

For patienter med KOL ikke indlagt i lungemedicinsk afdeling vil vi etablere et udgående tilbud, som giver mulighed for at få en specialiseret KOL-sygeplejerske på tilsyn, for at støtte op omkring blandt andet inhalationsteknik og iltbehandling.

Der vil derudover indgå en forventning om at kunne undervise vores samarbejdspartnere i primærsektor.

Arbejdet vil hovedsagelig være i form af:

 • Selvstændige hjemmebesøg
 • Telefon konsultation
 • Selvstændige tilsyn
 • Undervisning
 • Udvikling
På sengeafsnittet vil den primære opgave være at visitere de patienter med KOL, der kunne profitere af ved udskrivelse at blive ledsaget af sygeplejerske med specialviden om KOL og etableret i hjemmet, i tæt samarbejde med primær, og opgaverne vil blandt andet være at:

 • iværksætte, planlægge og udføre udskrivelsen
 • styrke kompetencerne hos personalet i sengeafsnittene
 • samarbejde med afdelingens ressource-personer indenfor palliation
 • styrke fokus på inhalationsteknik og iltbehandling
 • byde ind med nye ideer og tiltag
 • indgå i styregruppe med samarbejdspartnere i primærsektor
Arbejdet som tilsynsgående KOL-sygeplejerske vil hovedsageligt være at:

 • rådgive personale ved udskrivelse af patienter i iltbehandling
 • undervise patienter og pårørende i inhalationsteknik
 • rådgive og undervise sygeplejefaglige personale
Vi forventer, at du har erfaring inden for sygepleje til patienter med KOL og kan vejlede og undervise både patienter, pårørende og kollegaer i sygdom og håndtering af hverdagsliv hos den svært syge patient med KOL.

Da det er en nyoprettet stilling med nye indsatser, der skal implementeres, indeholder stillingen en del udvikling. Det vil derfor være en fordel, at du har uddannelse på master- eller kandidatniveau.

Lungemedicinsk afdeling består 2 sengeafsnit med hver 20 senge hvor 4 senge er intermediære, et stort specialeambulatorium, en lungecancerudredningsenhed samt en stor forskningsenhed.

Der er i stabsfunktioner til plejegruppen ansat en klinisk sygeplejerskespecialist med hovedansvar for udvikling af sygeplejen for afdelingens sygeplejersker, samt en klinisk underviser med hovedansvar for uddannelse af sygeplejestuderende og social- og sundhedsassistenter.

Der er i afdelingen ansat en postgraduat underviser samt sygeplejersker med klinisk specialfunktion, der varetager introduktion og oplæring af de nyansatte i afdelingen samt kompetenceudvikling og klinisk undervisning af personalet.

Vores patientgrundlag er patienter med:

 • KOL i forværring - patienter til akut NIV-behandling
 • Akut svær astma - unge som ældre og allergiske reaktioner.
 • Svære infektioner, pneumoni, sepsis og empyem.
 • Akut opstået pneumothorax og pleje af patienter med dræn
 • Komplikationer til lungecancer og patienter i terminalt stadiet.
Vi er en personalegruppe som er opmærksomme på at tage hensyn til hinanden og vores forskelligheder. Vores personalegruppe er præget af højt fagligt niveau med respekt for hinanden. Der er en stor arbejdsglæde og trivsel i personalegruppen, hvilket er noget vi lægger stor vægt på. Vi har et godt sammenhold, og derfor er du aldrig alene.

Du vil blive ansat under vores ambulatorium men med den primære gang i det ene sengeafsnit.

Du kan få yderligere oplysninger ved at kontakte ledende oversygeplejerske Trine Hjetting på telefon 25620910. Du er desuden meget velkommen til at komme forbi til en uformel samtale eller en rundvisning, hvis du skulle have lyst.

Stillingen vil være på 37 timer i dagvagt.

Ansættelse 1. marts eller efter aftale.

Vi ser frem til at høre fra dig, hvis du vil bidrage til at styrke og opkvalificere sygeplejen til patienter med KOL i en stilling, du selv kan være med til at forme.

Ansøgningsfrist d. 16. februar 2020. Samtaler afholdes i uge 8.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.