Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

2 TALENTFULDE OG NYSKABENDE DESIGNERE

House Doctor Group er i fuld gang med en ambitiøs vækststrategi. I den forbindelse sættes der skarp fokus på videreudviklingen af vores talentfulde Designafdeling. Fra hovedkontoret i Ikast skal du som designer skabe fremtidens design for House Doctor. Du har arbejdet i branchen og siddet med en eller ere af disse kategorier: Møbler, lamper eller interiør.

ARBEJDSOMRÅDER

Som designer ånder og lever du for livsstilsbranchen. Du kan skabe design ud fra klare personlige overbevisninger, stil og erfaring. Hos House Doctor Group sitrer kreativiteten i det øjeblik, du træder ind af døren, og med udgangspunkt i visionære designs skabes forretning. Som designer kommer du til at være en kreativ drivkraft, men din succes a ænger i høj grad af din evne til at omsætte dit skarpe blik for design til produkter i kategorien/erne interiør/møbler/lamper. House Doctor Group er kendt for produkter, som sælger og begejstrer livsstilsentusiaster. Det er derfor afgørende, at du er nyskabende, tager teten, kender livsstilsmarkedet og formår at positionere og kvalitetsudvikle både eksisterende og nye produkter i tråd med den overordnede vision.

KRAV TIL JOBBET

Du er en trendspotter og via dine kreative evner, er du i stand til at skabe sanseoplevelser, som er afgørende for at kunne sætte dagsordenen inden for livsstilsbranchen. Gennem storytelling formidler du design og skaber i samarbejde med Marketing den røde tråd. Gennem et solidt materiale- og kategorikendskab sætter du retning for produktudvikling med stort fokus på at skabe ere enestående designs samt videreudvikling af eksisterende. Du arbejder tæt sammen med husets kreative kræfter, da vi tror på, at vi sammen kan skabe noget stærkere.

KVALIFIKATIONER

House Doctor Group er en ambitiøs og dynamisk organisation, hvor personligt ansvar og engagement har afgørende betydning. Som person er du beslutningsstærk, hviler i dig selv og tør følge din intuition. Du involverer, men stiller samtidig krav til folk omkring dig, og du er ikke bange for at gå forrest. Du har stærke kommunikationsevner, er løsningsorienteret og formår at skabe struktur omkring dig samt sikre fremdrift for at nå fastsatte deadlines.

Du er stærk i programmer som Illustrator, Rhino og/eller Photoshop. Du kommer fra interiørbranchen og er vant til at arbejde med en eller ere af de tre kategorier. Du har masser af talent, kreativt air og lyst til at udfordre dig selv og os.

Du bliver en del af en sund, familieejet virksomhed med stærke værdier om ærlighed, passion og innovation. Disse værdier efterleves i høj grad gennem House Doctors ledelses loso , Human Balance, som bygger på en klar overbevisning om, at mennesker i balance skaber resultater. Derfor har House Doctor et konstant fokus på at skabe rammerne for, at hver enkelt medarbejder kan udvikle sig både fagligt og personligt, mentalt og fysisk og dermed skabe sig en hverdag i balance og en organisation i balance. Dette gøres igen- nem et fællesskab, hvor man støtter hinanden, vækster hinanden og skaber en fælles fremtid.

Send din ansøgning og CV til Design Manager Line Hawaleschka; DesignerJob@housedoctor.com

 

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

DESIGNASSISTENT til b.young SØGES

DK Company Vejle A/S

Hedensted
Til b.young søger vi en dygtig designassistent med mod på et udfordrende og kreativt job i en travl afdeling, hvor to dage aldrig er ens. Vi forventer, at du brænder for mode, har fingeren på pulsen og ved hvad der rører sig, samtidig med at du fors...
Indrykket:8. juni 2018
Udløbsdato:3. august 2018

Trivsel- og Rekrutteringsansvarlig, E-commerce

TRENDHIM ApS

Hedensted
Vi søger en passioneret, ambitiøs og udadvendt ansvarlig for rekruttering. Din opgave bliver at sørge for vi konstant får udfyldt alle vores stillinger med dygtige medarbejdere, og være med til at udvikle en kanon arbejdsplads. Vi designer accessori...
Indrykket:26. juni 2018
Udløbsdato:21. august 2018