Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

2 uddannelses- og forskningsledere til fremtidens læreruddannelse

UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole søger til Læreruddannelsen på Fyn to engagerede, dedikerede og visionære uddannelses- og forskningsledere med interesse for personaleledelse, uddannelsesudvikling, forskning og drift.

Du vil som uddannelses- og forskningsleder skulle evne at balancere mellem kravet om forandringer og vigtigheden af at holde fokus på den daglige drift, herunder sikre høj kvalitet i uddannelsen og i de ledelsesmæssige og administrativt koordinerende opgaver. Et væsentligt succeskriterium bliver at sætte rammerne og gå forrest i forandringsprocesser samtidig med, at der holdes fokus på at bedrive god uddannelse og sikre at medarbejderne trives.

Om jobbet

Sammen med dine kolleger i ledelsesteamet skal du være med til at sætte en dagsorden, som er på forkant med ny viden og samfundsudviklingen generelt inden for uddannelsesområdet. Du skal være med til at udbygge sammenhængskraften på tværs af UCL’s uddannelser ved udvikling af samarbejdsflader og uddannelsesinitiativer med andre uddannelser i UCL

Du vil være daglig leder for medarbejdere og du indgår i et ledelsesteam som består af de to uddannelses- og forskningsledere på Læreruddannelsen, to uddannelses- og forskningsledere på Pædagoguddannelsen samt uddannelseschefen. Derudover vil du skulle arbejde tæt sammen med uddannelsesleder og uddannelseschef i Jelling og med forskningschef og docenter i områdets forskningscenter.

Ud over dine opgaver på UCL, vil du skulle bidrage til udvikling af læreruddannelsen nationalt, gennem arbejde i det nationale ledernetværk.

Personaleledelse - primære arbejdsopgaver:

 • Understøtte og fremme et inspirerende og samarbejdsorienteret arbejdsmiljø med fokus på medarbejdertrivsel og lavt sygefravær.
 • Bidrage til oversættelse af UCL's vision, mission og strategi mv. til kerneopgaver hos medarbejderne.
 • Drive udviklings- og forandringsprocesser, og give støtte og opbakning til processer initieret af medarbejderne.
 • Gennemføre medarbejderudviklingssamtaler.
 • Foretage opfølgning på sygefravær.

Uddannelsesudvikling og -drift

 • Ansvarlig for den daglige uddannelsesplanlægning og -drift.
 • Ansvarlig for løbende kvalitetssikring af uddannelsen.
 • Bidrage til sammenhæng og prioritering mellem praksis, forskning og uddannelsen.
 • Sikre at den pædagogiske og faglige udvikling sker i overensstemmelse med bekendtgørelser og nationale aftaler.
 • Udvikle spændende og attraktive studiemiljøer sammen med uddannelsens ansatte og de studerende.
 • Ledelsesunderstøtte direktør og uddannelseschef (udarbejde notater, redegørelser, oplæg mm).

Om dig

Vi forstiller os, at du har uddannelse på kandidat eller master niveau, er fagligt velfunderet samt har relevant videreuddannelse - gerne inden for ledelse. Derudover ønsker vi en profil med erfaring, som retter sig ind i de pædagogiske professioner.

Vi forventer, at du praktiserer en åben, dialogbaseret, anerkendende ledelsesstil, som afspejler stor tillid til medarbejderne og formår at skabe forandring, arbejdsglæde, motivation og engagement blandt medarbejdere og studerende.

Du er god til at arbejde selvstændigt og trives med mange forskelligartede opgaver, samtidig med at du evner at kommunikere og samarbejde ubesværet på alle niveauer af organisationen. Du kan vurdere, hvornår du skal inddrage andre i processer og beslutninger, og hvornår du skal træde i karakter og sikre opnåelse af resultater. Dette forudsætter, at du har gode samarbejdsevner såvel horisontalt som vertikalt.

Du oversætter strategiske beslutninger og kommunikerer dem tydeligt for medarbejderne og er god til at følge op.

Som person er du empatisk, tillidsvækkende, ambitiøs og målrettet. Du trives i et miljø, hvor der er fart over feltet, og hvor forandringer nærmere er reglen end undtagelsen.

Ansættelsesvilkår

Stillingerne er til besættelse den 1. maj 2021.

Der er tale om lederstillinger uden højeste arbejdstid.

Du vil blive ansat efter Cirkulære om aftale om ansættelse af chefer ved institutioner inden for undervisning, uddannelses- og Forskningsministeriets område.

Arbejdssted

Dit primære ansættelsessted er i Odense, men du må påregne, at der kan finde mødeaktiviteter sted på UCL’s øvrige lokationer i Jelling, Vejle og Svendborg.

Flere oplysninger

Kontakt gerne uddannelseschef Anders Nørgaard på telefon 23 74 12 00 for en uddybende snak om stillingen, inden du søger.

Du kan også finde flere oplysninger om UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole på ucl.dk.

Ansættelsesproces

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler over 2 runder. Første samtale finder sted den 9. marts 2021.

Ansøgning

Send din ansøgning elektronisk senest den 28. februar 2021 via ucl.dk/job.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.