Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

3. årgang på Søndermarksskolen mangler en dansklærer, er det dig?

Som overskriften siger, mangler vi en dygtig dansklærer, der sammen med det øvrige team omkring 3. årgang, kan være med til at fastholde det høje faglige niveau og den gode trivsel for alle eleverne. Hvis du også kan undervise i engelsk, billedkunst, idræt, musik eller tysk bliver vi glade, men andre fag har også interesse.

Som skole ønsker vi at være kendt for høj trivsel og et stærkt fagligt miljø for både personale og elever, hvor fællesskabet baserer sig på læring og udvikling af den enkelte.

Over de næste skoleår arbejder vi med at etablere os i nye læringsmiljøer og anderledes måder at organisere undervisningen på. Vi arbejder i høj grad i årgange og med hold frem for klasser. Vi søger derfor en medarbejder, der har viljen og evnen til at gå ind i udviklingen af rammerne ud fra didaktiske og pædagogiske overvejelser, og som vil byde ind i forhold til at arbejde med inkluderende læringsmiljøerne og professionelle læringsfællesskaber, og samtidig vil stå for at skabe god læring særligt for vores elever på 3. årgang, men også for resten af skolens ca. 460 elever.

Søndermarksskolen arbejder målrettet med at alle elever bliver så fagligt og socialt kompetente som muligt, og at den enkelte med det som ballast bliver i stand til at nå de mål, der har betydning i deres liv. For at bringe os nærmere til at indfri dette, har vi brug for kompetente kolleger, der brænder for at gøre skoledagen levende og alsidig og som vil udnytte alle mulighederne både inde- og uden for skolen.

Stillingen er en fast fuldtidsstilling med start 1. november, men både timetal og ansættelsesdato kan vi aftale nærmere, hvis du er den helt rigtige for os på Søndermarksskolen.

Du er:

  • Læreruddannet
  • Du brænder for og har erfaring med danskundervisning
  • Du har gode evner for samarbejde – og prioriterer det
  • Du tager initiativ - og giver plads til andres
  • Du stiller krav til din ledelse – og hjælper dem med at indfri målene for skole.

Hvem er vi?

Vi er en arbejdsplads, der tilstræber at have de bedste medarbejdere. Du vil derfor få opbakning til at udvikle dine kompetencer. Vi prioriterer højt, at vores ansatte opkvalificerer sig løbende.

På Søndermarksskolen tilbyder vi et afvekslende arbejdsliv, godt kollegaskab og et godt arbejdsmiljø. Derfor kræver vi af os selv, at vi er lyttende, nærværende, støttende og engagerede i vores kolleger.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og efter principperne i lokal løndannelse.
Der vil blive indhentet børneattest og straffeattest ved ansættelse.

Ansættelsen er pr. 01-11-2020.

Praktisk information

Send din ansøgning og CV samt dokumentation for uddannelse, gerne i PDF-format, via "Søg Jobbet" knappen, sådan at vi har modtaget den senest den 20-09-2020. 

Ansættelsessamtaler vil blive afholdt uge 39

Vil du vide mere?

Du er velkommen til at kontakte os

Skoleleder Tina Duermin Johansen på 5692 3220, 3018 23917 eller tina.duermin.johansen@brk.dk

Leder af Indskoling og SFO Morten Warming på 5692 3102, 3018 2299 eller morten.warming@brk.dk

Leder af udskoling Lars Kromann Myhre på 56923105, 23286686 eller lars.kromann.myhre@brk.dk

Du er også meget velkommen til at komme forbi og se skolen og møde os.

Bornholms Regionskommune

Bornholms Regionskommune er en stor organisation med ca. 3.500 medarbejdere, og samtidig en unik kommunal arbejdsplads: Vi udgør en region for sig og arbejder med strategier og projekter, som danske kommuner normalt ikke kan. Vi har ansvar for områder som turisme og erhvervsudvikling, og står selv for internationale samarbejder og EU-programmer. Vi har visionære planer for øens fremtid. Ikke mindst drømmen om at skabe et CO2-neutralt samfund baseret på bæredygtig og vedvarende energi.

På www.brk.dk kan du læse mere om Bornholms Regionskommune.

På www.brk.dk/taetsammen kan du læse om projekt Tæt sammen, hvor vi sætter fokus på kultur, fælles identitet og samarbejde, ved at beskrive de mange former for samarbejde i 12 fortællinger om regionskommunen.

Drømmer du om at bo og arbejde på Bornholm?

Målt på naturscenerier og kulturarv er Bornholm Danmarks rigeste kommune. Beregnet i minutter eller kilometer er vi ganske tæt på hovedstaden, men opgjort i sol, klipper og sandstrande - eller i tryghed, nærvær og livskvalitet - er vi en helt anden verden. Vi ved, at potentielle tilflyttere har brug for information, råd og vejledning, og derfor er du velkommen til at kontakte vores tilflytterkonsulent, Rune Holm. Han kan bl.a. fortælle, hvordan han kan hjælpe med at skaffe et job til din ægtefælle.

Kontakt Bornholms tilflytterkonsulent Rune Holm, 31 21 88 80, rh@bornholm.biz, Læs mere på Http://næstestopbornholm.dk/


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.