3-årig trainee-stilling på Region Hovedstadens Apotek

Kunne du tænke dig at få et bredt kendskab til klinisk farmaci i Region Hovedstaden?  
 
I løbet af de 3 år skal du arbejde på 3 forskellige hospitaler i Region Hovedstaden.  
Det 1. år bliver på apoteksenheden på Herlev og Gentofte Hospital, hvor du vil have din daglige gang samt få tætte kolleger.  
På 2. og 3. år vil din arbejdsplads skifte til et andet hospital. Med 1 års varighed på hver enhed. 

  • 1. år på Herlev og Gentofte Hospital vil du arbejde med medicinservice, medicinmanagement
  • 2. år vil du evt. kunne arbejde som farmaceut på Amager og Hvidovre Hospital hvor du er med til at udforske de nye  muligheder i klinikken som farmaceuterne er med til at skabe.  
  • 3. år vil du evt. kunne arbejde med patient specifik klinisk farmaci i Region Hovedstadens Psykiatri, hvor man som farmaceut laver medicingennemgange.  
Ansatte i Region Hovedstadens Apotek arbejder i en dynamisk hverdag, hvor arbejdsopgaver og jobindhold ændrer sig konstant. Det er en politisk styret virksomhed, hvilket betyder, at vi må være fleksible på planen for de 3 år. Igennem de 3 år får du en unik mulighed for at skabe dig en bred indsigt og tilegnelse af klinisk farmaceutiske kompetencer.  
 
På Apoteket arbejder vi målrettet med Egetansvar. Det betyder, at både medarbejdere og ledere har et ansvar for, at hver dag bliver en god dag.
 

Vi lægger vægt på
at du har lyst til klinisk farmaci og evne til at interagere i en klinisk hverdag i kitlen med patienter samt læger og sygeplejersker som kolleger. 
Vi arbejder i Region Hovedstadens Apotek på tværs af regionens virksomheder. Det er derfor vigtigt, at du er fleksibel, da du i løbet af de 3 år skal arbejde på 3 forskellige adresser. 
 
Det er et krav, at du er cand. pharm. med jus eller cand. scient. Pharm. med jus. 
 
Vi tilbyder: 
Grundig oplæring herunder styrede læringsforløb i Medicinmanagement, Medicinanamnese, Medicingennemgang og patientkommunikation. 
Som trainee vil du udover en lokal kontaktperson være tilknyttet en mentor til dialog og sparring. Mentor vil være en person, der også arbejder tværgående på apotekets matrikler.  
Efter 3 år er det forventningen, at du kan være med til at løfte klinisk farmaci i Region Hovedstaden. 
Vores ambition er desuden, at du er med til at udarbejde en publikation/artikel om patientspecifik klinisk farmaci i Region Hovedstaden. 
 
Stillingen er med henblik på fastansættelse i den funktion, hvor du præsterer bedst. 
 
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst med relevante fagforeninger.  
 
Yderligere oplysninger 
Vil du vide mere om jobbet, kan du ringe til ledende farmaceut Nina Bøggild 29424982 og ledende farmaceut Line Thygesen 21426554. 
Bemærk at din ansøgning kan blive opbevaret og anvendt ved andre lignende stillinger på Apoteket. 
 
Ansøgningsfrist:  
Søndag den 25. februar 2018. 
 
Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i 2 runder i ugerne 9-12. 
 
Tjek Apoteket ud på: www.apoteket-regionh.dk 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:16. februar 2018
Udløbsdato:7. marts 2018

Region Hovedstadens Apotek, Herlev Hospital søger akademiker til Cytostatika-produktionen

Klinisk Farmaceutisk Service

Herlev
Region Hovedstadens Apotek, Herlev Hospital søger akademiker til Cytostatika-produktionen Ønsker du dig et job, hvor du virkelig gør en forskel? Et job, hvor du ser det færdige produkt hver dag, og hvor kundeservice konstant er i fokus? Er du detalj...
Indrykket:19. februar 2018
Udløbsdato:12. marts 2018

Farmaceut som applikationskoordinator til Sundhedsplatformens drift- og udviklingsorganisation

Center for It, Medico og Telefoni

København
Har du lyst til nye udfordringer og mod på at udvide din faglighed? Trives du i et travlt miljø, og har du erfaring med at være problemknuser og finde løsninger på komplekse problemstillinger i et tæt samarbejde med klinikere og dygtige kolleger? Så...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Styrelsen for Patientsikkerhed søger farmaceut med flair for tværorganisatorisk samarbejde til Vidensformidling og Læring

Vidensformidling og Læringsenhed

København
Kunne du tænke dig at analysere medicinhændelser fra Dansk Patientsikkerhedsdatabase, der hvert år modtager 180.000 rapporter fra det danske sundhedsvæsen? Iværksætte og gennemføre indsatser, der fører til højere patientsikkerhed på medicinområdet i...