Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

3 administrationschefer til internationalt forskningsmiljø på Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, Københavns Universitet

Har du et godt et organisatorisk overblik, kan skabe effektive administrative processer og har stærke samarbejdsevner? Og kan du desuden lide at agere i et internationalt forskningsmiljø, hvor mange kulturer er repræsenteret, og hvor du ubesværet veksler mellem dansk og engelsk? – så er du måske en af fakultetets nye administrative chefer.

Rollen som administrationschef
I stillingen vil du få mulighed for at opbygge og drive en professionel administration og samtidig eksekvere på strategiske tiltag. Administrationschefen indgår i et tæt parløb med institutlederen. Institutlederen har med sin forskningsmæssige baggrund særligt fokus på instituttets forskning og undervisning og på at tiltrække bevillinger til instituttet. Som administrationschef bliver det din opgave – sammen med dine medarbejdere – at understøtte instituttet administrativt, så forskere og studerende oplever smidige og effektive arbejdsgange og processer.

Du kommer først og fremmest til at samarbejde indadtil på instituttet, men du får også nære samarbejdspartnere i fakultetets administrative lag og på det centrale universitetsniveau. Som administrationschef er det derfor meget væsentligt at kunne danne, udbygge og vedligeholde gode relationer til alle samarbejdspartnere.

Du får på SUND:

 • Et alsidigt og udfordrende job
 • Stor selvstændighed og varierede opgaver
 • Bred kontaktflade på en arbejdsplads, hvor opgaver løses med gensidig respekt for hinandens kompetencer
 • Engagerede kolleger, der lægger vægt på fælles mål og høj faglighed
 • Faglige og personlige udviklingsmuligheder på en spændende international arbejdsplads.
Fælles for stillingerne
En række stillinger som administrativ chef skal nu besættes ved flere institutter, og stillingerne har følgende fællestræk:

Som administrationschef refererer du til en institutleder, er en del af instituttets ledelse og varetager personaleledelsen af administrationens medarbejdere. Dermed er du ansvarlig for et godt og bæredygtigt arbejdsmiljø og for en servicerende, samarbejdende og understøttende administration. Hovedlinjerne i stillingerne er at sikre en sammenhængende administrativ organisering og opgaveløsning, der understøtter forskningsmiljøet og samarbejdet mellem forskningsgrupper og administrationen.

En række administrative opgaver – f.eks. inden for regnskab og HR - løses på fakultetsniveau i fælles administrative servicecentre, men forudsætter et tæt samspil mellem instituttets ledelse og servicecentrene. Her spiller administrationschefen en hovedrolle.

Om de ledige stillinger
Administrationschefstillingerne er samtidig også meget forskelligartede stillinger: institutterne har forskellige opgaver og særkender, hvilket får betydning for de enkelte institutters nærmere behov for administrativ understøttelse.

De stillinger, der nu søges besat, er placeret på nedenstående institutter, og du kan her læse mere om de konkrete stillinger:

Retsmedicinsk Institut - læs mere ved at følge dette link.

Institut for Cellulær og Molekylær Medicin - læs mere ved at følge dette link.

Institut for Farmaci og Institut for Lægemiddeldesign og Farmakologi (ny fællesadministration) - læs mere ved at følge dette link.

Din faglighed og dine styrker er, at du

 • Har en relevant videregående uddannelse
 • Har solid relevant arbejdserfaring og ledelseserfaring af tværfaglige administrative teams, gerne inden for forsknings- og uddannelsessektoren
 • Kan fastholde fagligt fokus og prioriteringer i en dynamisk og kompleks organisationsstruktur
 • Har godt kendskab til budgetlægning, økonomistyring og afrapportering
 • Besidder solide samarbejds- og netværkskompetencer og stærke kommunikationsevner
 • Har lyst og evne til at udvikle organisationen og de medarbejdere, der løfter opgaverne i administrationen
 • Har erfaring med at navigere i en politisk organisation
 • Har gode kommunikationsegenskaber på både dansk og engelsk.
Som person er du

 • Udpræget serviceminded med flair for dialog med kreative medarbejdere
 • Udviklingsorienteret – men med afsæt i en solid, daglig drift
 • Relationsskabende i din tilgang til arbejdet
 • Selvstændig, proaktiv og målrettet
 • Robust og evner at bevare overblikket, også under stramme deadlines
 • I stand til at samarbejde og kommunikere på alle niveauer i organisationen
 • En dygtig og samlende personaleleder.
Løn og ansættelsesvilkår
Ansættelse sker som chefkonsulent med personaleledelse i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og AC. Der vil være mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg.

Hvis du ønsker en fortrolig samtale om mulighederne i en eller flere af stillingerne, er du velkommen til at ringe til Martin Isenbecker, der er partner i konsulenthuset Genitor, og som bistår os med rekrutteringerne. Martin Isenbecker kan kontaktes på telefon: +45 2565 9231 eller e-mail: mi@genitor.dk.

Ansøgning
Send motiveret ansøgning, CV, samt dokumentation for uddannelse ved at klikke på ’Søg stillingen’ nederst i dette opslag. Såfremt du er interesseret i mere end en af de aktuelt ledige stillinger, bedes du angive din prioritering i din ansøgning.

Ansøgningsfrist: søndag den 22. november 2020.

Vi holder 1. samtaler den 26. - 27. november 2020 og 2. samtaler den 9. december 2020, og derimellem vil der være test.

Om SUND
Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet (SUND) er en stor, international og ambitiøs organisation med en vigtig mission. SUND omsætter for ca. 3,5 mia. kr., uddanner mere end 7.850 studerende og udgiver 5.000 publikationer årligt. SUND skaber konstant ny værdifuld viden, der bidrager til øget vækst og beskæftigelse i samfundet. Viden sættes i spil hos borgere, politikere og i den offentlige debat.

Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet har i alt 13 institutter og 5 centre. Læs mere på www.sund.ku.dk.

Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.