Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

3 gymnasiejobs på Det Blå Gymnasium i Sønderborg

Undervisere søges til Det Blå Gymnasium og EUX Business
Det Blå Gymnasium og EUX Business søger dygtige og engagerede undervisere med en fagrelevant kandidatgrad til at varetage undervisningen i virksomhedsøkonomi, dansk og matematik, og som en kombination af fagene eller med andre fag i gymnasiepakken. Ansættelse er fra 1. januar 2021 eller snarest. Timetallet afhænger af fagkombinationen.

Jobindhold

  • Undervisning inden for rammerne af fagene
  • Undervisning i tværfaglige projekter
  • Udvikling i samarbejde med afdelingens øvrige undervisere

Vi lægger vægt på

  • at du har en relevant, videregående uddannelse på kandidatniveau
  • at du har mindst 2 års erhvervserfaring – gælder kun undervisere i
  • virksomhedsøkonomi
  • at du har lyst til at arbejde med unge mennesker mellem 15 og 19 år
  • at du brænder for at formidle og inspirere, og har lyst til at ”være på” i en undervisning, hvor du og dine kolleger har et fælles mål om at skabe effektiv læring
  • at du evt. har pædagogikum

Om os
Det Blå Gymnasium og EUX Business er dele af uddannelsesinstitutionen Business College Syd som - foruden ungdomsuddannelser - tilbyder efteruddannelse og kurser inden for det businessfaglige område.

Sønderborg er hjemsted for vores ungdomsuddannelser, og Mommark på Als for vores landsdækkende hovedforløbsskole med skolehjem og størstedelen af vores kurser og efteruddannelse med 30.000 overnatninger årligt. Vi er 130 medarbejdere og byder årligt velkommen til 6.500 deltagere/1000 årselever på vores uddannelser og kurser.

Det Blå Gymnasium har pt. 18 klasser fordelt på 4 studieretninger på 3 årgange. Vi udbyder forskellige studieretninger med udgangspunkt i de økonomiske fag kombineret med IT, innovation matematik, samfundsvidenskab, internationale forhold og sprog. Vi har ca. 470 elever og der er 35 fastansatte undervisere. EUD & EUX Business uddanner inden for kontor, detail og handel og har ca. 100 elever.

Kollegialt fællesskab med eleven i centrum
På Det Blå Gymnasium i Sønderborg er vores mål, at vi som kolleger - i fællesskab - giver de studerende tre begivenhedsrige år med et godt socialt og fagligt udfordrende studiemiljø. Sammen med deres klassekammerater skal de studerende have en oplevelse for livet samt en blå hue og studentereksamen, som giver dem de bedste muligheder for at søge ind på de videregående uddannelser.

Sådan søger du
Vi beder dig om at sende din ansøgning elektronisk til jh@bcsyd.dk (Jonna Hollensen), så den er os i hænde senest den 23. november 2020. Ansættelse og aflønning sker efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og den pågældende organisation. Der er tale om en fastansættelse eller ansættelse som timelærer, hvor timetallet afhænger af fagkombinationen. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset køn, alder, religion eller etnisk tilhørsforhold, til at søge stillingen.

Velkommen til Sønderborg
Har du ikke hørt om Sønderborg, anbefaler vi dig at læse mere om vores skønne hjørne af Danmark. Læs mere om Sønderborg


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.